Ελλάδα: Η Stefania κριτής στην εκπομπή της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης για την καλύτερη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision!

Στην εκπομπή De Vooravond της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης βρέθηκε καλεσμένη η Stefania. Στην εκπομπή αυτή ένα πάνελ κριτών, μεταξύ αυτών και η Stefania, επέλεξε την καλύτερη συμμετοχή της Ολλανδίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Άλλοι κριτές ήταν ο σχολιαστής του διαγωνισμού για την ολλανδική τηλεόραση, Cornald Maas, ο κωμικός Paul de Leeuw και η τραγουδίστρια Willeke Alberti, εκπρόσωπος της Ολλανδίας στην Eurovision 1994.

Για την ιστορία και όπως αναμένονταν, το Arcade ήταν το τραγούδι που επιλέχθηκε ως η καλύτερη ολλανδική συμμετοχή όλων των εποχών στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να απαξιώσουν η να υποτιμήσουν την Στεφανία με αυτό το βίντεο ελπίζω να πάψουν να το κάνουν!Η Στεφανία είναι γνωστή στην Ολλανδία και γιατι να μη το πουμε,είναι μία αντίστοιχη περιπτωση με αυτην της Παπαριζου στην Σουηδία,επικοινωνιακα αριστη επιλογη και πιστευω οτι θα φανεί και στην εξαιρετική θέση που θα φέρει για την Ελλάδα μας!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *