Ελλάδα: Μέσα από το “φλΕΡΤ” η παρουσίαση των φετινών συμμετοχών!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvnea.com, η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, ΕΡΤ, αποφάσισε ότι δεν θα υπάρξει εισαγωγική εκπομπή για τη φετινή Eurovision.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, που λίγο πριν τις τρεις μεγάλες βραδιές της Eurovision, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα Video Clip των συμμετοχών, της κάθε χρονιάς, φέτος η ΕΡΤ αποφάσισε αλλαγή πλεύσης.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ότι, η παρουσίαση των συμμετοχών στον φετινό διαγωνισμό να γίνει από το “φλΕΡΤ” με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Μάλιστα, την παρουσίαση θα αναλάβει ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Λάμπρος Κωνσταντάρας με ειδικό ένθετο μέσα στην καθημερινή απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ1.

Τέλος, όπως σας έχουμε πληροφορήσει, την παρουσίαση τελικού και ημιτελικών αναλαμβάνουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, που θα ταξιδέψουν και στο Ρότερνταμ τον προσεχή Μάιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

Πηγή: tvnea.com

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Με λίγα λόγια η ΕΡΤ αποφάσισε να μην ασχοληθεί περαιτέρω με τον διαγωνισμό. Περσι είχε υπάρξει και εβδομαδιαία εκπομπή με τον Μιχάλη Μαρίνο. Φέτος ούτε αυτό.

    Να παρουσίαζε τουλάχιστον αυτό το ένθετο του “φλερτ”, κάποιος ¨με περισσότερες γνώσεις για την Eurovision όπως π.χ ο Άγης Άγης Μενούτης, θα έλεγα ότι πιθανών θα υπήρχε και κάτι παραπάνω από μια απλή αναφορά των τραγουδιών.

    Δυστυχώς φάνηκε από την αρχή ότι η ΕΡΤ δεν θα ασχοληθεί τηλεοπτικά και πολύ με τον διαγωνισμό γενικά, αλλά και με την συμμετοχή μας, παρουσιάζοντας το τραγούδι μας από την ΕΡΤflix και τα υπόλοιπα σε ένα ένθετο…. Η αλήθεια είναι δεν περίμενα κάτι σπουδαίο για φετος, αλλά όχι και να υπάρχει και τηλεοπτική υποβάθμιση του διαγωνισμού.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Ας μην ξεχνάμε ότι οι εκπομπές θέλουν και budget και καλώς ή κακώς οι εποχές είναι δύσκολες. Καλύτερα με ένα ολοκληρωμένο budget παρά με μισό εξαιτίας δαπανών για εκπομπή. Ακόμη δεν το θεωρώ τηλεοπτική υποβάθμιση, αφού πρόκειται για ένα πολύ καλό magazino που μετέδωσε ειδήσεις για τον διαγωνισμό, όπως φυσικά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για την ΕΡΤ!

      Απάντηση
    • Dimitris
      Dimitris says:

      Δε νομίζω πως δείχνει αδιαφορία για το διαγωνισμό. Καλύτερα τα χρήματα που θα ξόδευε η ΕΡΤ για μια νέα εκπομπή να διαθέτουν για τη σκηνική παρουσία μας στο διαγωνισμό αλλά και για οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την Ελληνική συμμετοχή και αποστολή. Επίσης, και αν κάνω λάθος διορθώσετε με γιατί δεν θυμάμαι καλά, η περσινή εκπομπή δεν έκανε και τρέλα νούμερα τηλεθέασης. Είναι ανόητο να δαπανηθούν χρήματα για κάτι που δε θα αποφέρει μεγάλο κέρδος στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε για τη σκηνική παρουσία του Last Dance θα πρέπει να υπάρξει ένα καλό budget, οπότε ναι θα συμφωνήσω με την επιλογή της ΕΡΤ να υπάρξει μια ακόμη εκπομπή, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά η ελληνική συμμετοχή!

      Απάντηση
    • Αντρεας
      Αντρεας says:

      Θα συμφωνήσω με τους 2 προλαλήσαντες. Αν είναι να χρήματα που θα δαπανούσαν για την εκπομπή να πάνε στην αποστολή και στη σκηνική παρουσία δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ισχύει το ότι οι εκπομπές αυτές δεν είχαν ποτε υψηλή τηλεθέαση οποτε δεν υπάρχει λόγος. Να παραπονιόμαστε για άλλες χρονιές οκ αλλά όχι και φέτος που τουλάχιστον μέχρι τώρα γίνεται άριστη δουλειά

      Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Για όσους παραπάνω διαφώνησαν με το αρχικό μου σχόλιο!

    1ον. Δεν είπα ποτέ ότι την ΕΡΤ δεν τη νοιάζει η πορεία της συμμετοχή μας. Άλλο αυτό και άλλο η όποια εκπομπή για τον διαγωνισμό που φέτος ΔΕΝ θα δούμε.
    Και ναι, όταν μέχρι περσι υπήρχαν εκπομπές για τον διαγωνισμό και φέτος δεν υπάρχουν, σαφως και είναι τηλεοπτική υποβάθμιση!

    2ον. Μιλάτε για χαμηλές τηλεθεάσεις των εκπομπών για την Eurovision γι’ αυτό και φέτος δεν θα κάνει κάποια. Θέλετε δηλαδή να πείτε ότι ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες εκπομπές “χτυπάνε” τρελά νούμερα και φοβάται τα χαμηλά νούμερα από μια εκπομπή με νεα, παρουσιάσεις συμμετοχών και καλεσμένους από τον διαγωνισμό;

    3ον. Από που ακριβώς προκύπτει ότι αν γινόταν ΚΑΙ φέτος κάποια εκπομπή, η ΕΡΤ θα δαπανούσε λιγότερα χρήματα για τη συμμετοχή μας, επειδή θα τα έδινε στην εκπομπή; Με αυτό το σκεπτικό, κάθε χρόνο δηλαδή έδινε λιγότερα για την αποστολή μας γιατί έκανε προηγουμένως κάποια εκπομπή;;;;
    Μη βγάζουμε τέτοια μπακαλίστικα συμπεράσματα!

    Τέλος, δεν εννοώ ότι η όποια τηλεοπτική φετινή υποβάθμιση της ΕΡΤ σημαίνει ότι δεν θα κάνει αυτό που πρέπει για την συμμετοχή μας στο Ρότερνταμ τον προσεχή Μάιο. Απλά έκανα μια διαπίστωση!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *