Ελλάδα: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η stand in rehearsal της συμμετοχής μας!

Η ελληνική αποστολή έλαβε πριν λίγα λεπτά το βίντεο με την stand in rehearsal της συμμετοχής μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στην διάθεση του το Eurovisionfun, η καλλιτεχνική ομάδα είναι απολύτως ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, θεωρώντας πως η Stefania θα απογειώσει ακόμα περισσότερη την εμφάνιση.

Ικανοποίηση από την ελληνική αποστολή για την stand in rehearsal

Από την αρχή υπήρχε προβληματισμός για το τεχνικό ρίσκο, που αναλάμβανε η αποστολή μας με την σκηνική εμφάνιση του Last Dance. Τελικά η μεγάλη προετοιμασία που προηγήθηκε, οι τεχνικές πρόβες σε Ελλάδα και Ολλανδία, φαίνεται πως έπιασαν τόπο, αφού όπως πληροφορηθήκαμε όλα όσα σκέφτηκε και σχεδίασε ο Φωκάς Ευαγγελινός λειτουργούν άψογα στην σκηνή του Ahoy.

Με λιγότερο άγχος, αφού οι παρατηρήσεις και αυτά που πρέπει να διορθωθούν είναι πραγματικά λεπτομέρειες, θα ταξιδέψει σε μία εβδομάδα περίπου η αποστολή μας στο Ρότερνταμ. Το κεντρικό εφέ της σκηνικής μας παρουσίασης λειτουργεί χωρίς προβλήματα, ενώ αυτό που θα ζητήσουν να αλλάξουν είναι απλά κάποια πλάνα. Κρατήστε πως η Ελλάδα φέτος θα έχει από τις εντυπωσιακότερες σκηνικές εμφανίσεις στον διαγωνισμό!

Λίγο νωρίτερα η Stefania ανέβασε ένα story στο Instagram, έξω από το Ahoy. Όπως πληροφορηθήκαμε αυτό έγινε καθώς πήγε να παραλάβει το ρούχο, που η ελληνική αποστολή είχε προνοήσει να στείλει στους διοργανωτές για να δει ακόμα και αυτή την λεπτομέρεια. Πως δηλαδή γράφει στον φακό. Δεν είδε ζωντανά λοιπόν την stand in rehearsal του Last Dance η Stefania, όπως και κανείς άλλος εκ των συμμετεχόντων φυσικά, που δεν είχε την δυνατότητα για κάτι τέτοιο.

Τι είναι οι stand in rehearsals;

Για όσους απορούν τι είναι αυτές οι stand in rehearsals, πρόκειται για τεχνικές πρόβες που λαμβάνουν χώρα λίγες ημέρες πριν την έναρξη των κανονικών προβών. Είναι θα λέγαμε μια προσομοίωση της σκηνικής εμφάνισης που θα παρουσιάσει η κάθε αποστολή, έχοντας φυσικά ως ερμηνευτές και χορευτές διαφορετικά πρόσωπα, συνήθως εγχώριους καλλιτέχνες.

Αυτό γίνεται προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν εκ προοιμίου και σε μεγάλο βαθμό, το τηλεοπτικό και σκηνοθετικό αποτέλεσμα της εμφάνισης τους. Φυσικά, συχνά οι αποστολές αιτούνται αλλαγών, οι οποίες άλλοτε πραγματοποιούνται και άλλοτε όχι, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες και διαθέσεις των διοργανωτών.

Σας θυμίζουμε πως η πρώτη ελληνική πρόβα είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10 Μαίου στις 13.00!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

 

36 ΣΧΟΛΙΑ
  1. George
    George says:

    Πολύ ευχάριστα νέα! Μακάρι να είναι και σωστή φωνητικά, εκφραστικά, χορευτικά κλπ η Στεφανία και να έχουμε μια όμορφη εμφάνιση! Αναμένουμε την πρώτη μας πρόβα τώρα.. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση παιδιά.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ευχάριστα νέα που προσωπικά με κάνουν να αισιοδοξω! Συγκρατημενα ακόμα, για να είμαι ειλικρινής, τουλάχιστον μέχρι να δούμε και την πρώτη επίσημη πρόβα μας και φυσικά μέχρι να ακούσουμε την Στεφανία live στο απαιτητικό Last dance.
    Προοπτικές υπάρχουν, αλλά με τόσα σχόλια περί εντυπωσιακής σκηνικής παρουσίας,ευρηματικης, με ρίσκο (που λογικά πέτυχε) και με σκηνική παρουσία που θα αποτελέσει μετέπειτα “σχολή”, περιμένω-οπως όλοι- κάτι πολύ δυνατό που θα μας βάλει τουλάχιστον δεκάδα. Ελπίζω μόνο να μην έχει τεθεί υπερβολικά ψηλά ο πήχης και σε 9-10 μέρες “ξενερώσουμε” και εμείς και οι Ευρωπαίοι και εν τέλει πάμε μέτρια…
    Όπως είπα και πριν προοπτικές υπάρχουν αλλά ας κρατάμε (ακόμα) μικρό καλάθι!
    Μόνο καλή επιτυχία θα ευχηθώ!!!

    Απάντηση
  3. Nickthegreek
    Nickthegreek says:

    Τέλεια νέα!! Όλα να πάνε καλά!!!

    Να καταλάβουμε ότι έχετε δει και τις άλλες εμφανίσεις των άλλων χωρών ;;; Και έχουμε την πιο εντυπωσιακή σκηνική παρουσία ; Τέλεια!!!! Πάμε σίγουρα για top5 !!!!

    Απάντηση
  4. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Τέλεια νέα, ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση, να είστε πάντα καλά.

    Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό.

    Όταν ανακοινώθηκε πως θα εμφανιστεί σε μια από τις ταράστες της Πόλης, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η εμφάνιση του The Weeknd στα VMAs. https://www.youtube.com/watch?v=ewfdRy5jfF8

    Γνωρίζετε αν έχει ετοιμάσει κάτι εντυπωσιακό και καινοτόμο η ομάδα του Κύριου Φωκά;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    Απάντηση
  5. Otis
    Otis says:

    Παιδακια 2 ιδεες παιζουν στο τραπεζι για την εμφανιση μας με βαση το φως και με βαση την πρωτοτυπια…

    1. Κινησεις με εικονες που σχεδιαζονται με χρωματα.. εντελως οπτικα… τυπου:
    https://www.youtube.com/watch?v=zTnRXFg9Wj8

    ή 2. Αυτο που όλοι ζουσαμε σε κλαμπακια των 00′ οπου αναβοσβηναν τα φωτα αποτομα και γρηγορα και οι κινησεις μας φαινοταν σα μηχανικες. επειδη τρεμοπαιζαν τα φωτα…>!!!

    Καποιο απο τα 2 θα ειναι και θελουν ρισκο και τα 2 στο συγχρονισμο κινησης και φωτος!!! Το κοβω κυριως για το 2!!! στο ρεφραιν να τρεμοπαιζουν τα φωτα γρηγορα και στο lets dance να χορευουν και να αποδιδεται σα μηχανικη κινηση με το φωτισμο!! Να με θυμηθειτε!!!

    Απάντηση
    • RockingRomance
      RockingRomance says:

      Φοβάμαι πως το 2 θα ήταν επικίνδυνο για άτομα με επιληπτικές τάσεις . Ακόμη , ίσως τρομάξουν και κουράζουν τον τηλεθεατή …δε νομίζω να είναι ευχαριστο , άσε που δεν μου φαίνεται να ταιριάζει με το τραγούδι .

      Απάντηση
    • EUROVISION GR
      EUROVISION GR says:

      Αυτό που θα γίνει είναι κάτι το οποίο ίσως δεν έχει ξαναδεί ποτέ κανείς και δεν μιλάω για την Eurovision αλλά γενικά για οποιοδήποτε εμφάνιση. Δεν μπορώ δυστυχώς να αποκαλύψω περισσότερα αλλά αυτό που θα δείτε θα σας κάνει να μην πιστεύετε κυριολεκτικά στα μάτια σας!!!

      Απάντηση
  6. Lary
    Lary says:

    Χαίρομαι απίστευτα που ακούω καλά νέα. Αλλά και το 2019 τα ίδια λέγαμε, αλλά την συνέχεια την γνωρίζετε. Μέχρι να την δούμε με τα μάτια μας κρατάω μικρό καλάθι

    Απάντηση
  7. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Ελπιζω ο Φωκας να εχει ετοιμασει κατι εξυπνο και διασκεδαστικο. Αυτος πρέπει να ναι ο σκοπος, να ναι διασκεδαστικό, και οχι υπερβολικό με σκοπο μονο να εντυπωσιασει ( οσοι κανουν προσπαθειες μονο εντυπωσιασμου καταληγει να φαίνεται λιγο cheap πολλες φορες, ειδικα αν δεν υπαρχει μεγαλο budget ). Πιστευω ομως οτι θα ειναι κατι απολαυστικο και διασκεδαστικο.
    Μια μικρη ανησυχια που εχω, που θεωρω λαθος του Κοντοπουλου, ειναι στη δομη του τραγουδιου: Αντι να κοψει την επαναληψη στο δευτερο ρεφρεν, την εκοψε απο το τελευταιο ρεφρεν, μετα την κορυφωση της γέφυρας, με αποτελεσμα να τελειωνει πολυ γρηγορα το τραγουδι μετα την κορυφωση. Το μικροτερο ρεφρεν θα επρεπε να ναι το δευτερο και οχι το τελευταιο κατα την αποψη μου, θα εδινε περισσοτερο ” χωρο ” στον Φωκα για κορυφωση και θα εμενε πιο ευκολα στον θεατη η δυνατη εντυπωση του τελους.
    Παρολα αυτα, εγω προσωπικα ειμαι αισιοδοξος, περισσοτερο σιγουρα απο τα τελευταια χρονια!
    Πηγαινουμε με ενα προσιτο τραγούδι που σου μενει με το πρωτο ακουσμα ( σε αντιθεση με το Better love που ηταν grower και οχι πολυ εύπεπτο ) και με καλες προοπτικες για την εμφάνιση ( σε αντίθεση σιγουρα με Τερζη! )

    Απάντηση
  8. Γιάννη
    Γιάννη says:

    Κύριε Αργυρίου θεωρείται πως η σκηνική παρουσία/χορογραφία που έχει ετοιμαστεί για τη Στεφάνια είναι παρουσία νικήτριας;
    Δεν αναφέρομαι στο τελικό αποτέλεσμα που ενδέχεται να φέρει η αποστολή, αλλά αν το όλο σκηνικό φέρνει σε παρουσία ενός εν δυνάμει νικητή.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Δεν το γνωρίζω αυτό γιατι απλούστατα δεν εχω ενημέρωση για τις εμφανισεις των αλλων συμμετοχών (βασικα για τις περισσότερες εμφανισεις, γτ για καποιες έχω). Ειναι ομως μια σκηνικη εμφανιση η δική μας που θα εντυπωσιασει διχως καμια αμφιβολια.

      Απάντηση
      • Greek TV Series
        Greek TV Series says:

        Χωρίς ιδιαίτερη υπερβολή αλλά από αυτά που γνωρίζετε και με δεδομένο ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι, υπάρχει περίπτωση να φτάσουμε σε υψηλές θέσεις από την εμφάνισή μας;

        Απάντηση
  9. Benedictos
    Benedictos says:

    To banner με τον μωβ φωτισμό και τη θολωμένη σκηνή σε αυτό το άρθρο έχει σχέση με το staging μας είτε από το stand in είτε από το video της προσομοίωσης του last dance;

    Απάντηση
  10. RockingRomance
    RockingRomance says:

    Ένα από τα πράγματα που φαντάζομαι ότι θα συμβούν κατά τη σκηνική μας εμφάνιση είναι να γεμίσουν όλα φώτα όπως στο βιντεοκλιπ κατά τη διάρκεια της γέφυρας και γιατί όχι και το ρουχο της Στεφανίας να γεμίσει φώτα . Βέβαια πιστεύω και να γίνουν αυτά σίγουρα δε θα είναι το μόνο πράγμα που θα συμβεί και αυτή δε θα είναι η έκπληξη απλώς θα φαίνεται εντυπωσιακό .

    Απάντηση
  11. Greco London
    Greco London says:

    Αχ εδώ αυτοί που ξέρουν ας πούνε κάτι. Γιατί τόσος χαμός; Αν είναι τόσο μοναδικό τότε οκ αλλά εμείς θα σκάσουμε. Το μόνο που συγκρατώ είναι πως πέρσι η Στεφάνια θα πετούσε και φέτος είπαν πως θα έχει στοιχεία από πέρσι πιστεύω θα πετάξει και επίσης θα γίνει κάτι με φως και το φόρεμα.

    Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Νομίζω ότι κανείς χρήστης δεν γνωρίζει τι θα δούμε σε λίγες μέρες στη σκηνή.
      Κάθε χρόνο υπάρχουν “κάποιοι” που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν, αλλά δεν μπορούν να πουν… πιο πολλά! 🙂 Ο μόνος χρήστης που ίσως γνωρίζει κάτι είναι ο “David”. Ακόμα και αν ο αρθρογράφος που σίγουρα γνωρίζει για την παρουσίαση, να μας έλεγε ό,τι ξέρει, πάλι δεν θα ήταν αρκετό γιατί δεν θα έχουμε την εικόνα.

      Ακόμα και όταν ξεκινήσουν οι πρόβες και να μάθουμε τι θα δούμε, πάλι θα έχουμε την περιέργεια γιατί δεν θα έχουμε την εικόνα! Οπότε υπομονή μέχρι τις 20 Μαίου που θα δούμε ολοκληρωμένα πλέον στους δέκτες μας τι έχει ετοιμάσει ο Φωκάς και η ομάδα μας.

      Απάντηση
    • 10 Days till rehearsals
      10 Days till rehearsals says:

      Το ως θα λάμψει στο φεγγάρι και πάλι πίσω!!! αυτό είναι ένα πολύ μικρό hint. Αυτό που θα δείτε απλά δεν θα το πιστεύετε στα μάτια σας κυριολεκτικά, εί!!! Είναι πολλά που θα συμβούν

      Απάντηση
  12. Greco London
    Greco London says:

    Άσχετο μπορεί κάποιος να μας πιστοποιήσει πως αυτό της είναι το φόρεμα της Ελενας τη βραδιά της Eurovision?

    https://youtu.be/ba1Lv8bNCHI

    Μου κάνει εντύπωση γιατί το άφησαν να διαρρεύσει γιατί κάτι τέτοια δεν βγαίνουν έτσι.. Ξέρει κάποιος να μας πεί; Εκτός αν είναι για κάποια εκδήλωση της Κριθαριώτή;

    Απάντηση
  13. Benedictos
    Benedictos says:

    Το ότι βρέθηκε άτομο που συγκρίνει τα τριτοτεταρτα βαλκανικά κουρέλια της Kralic με haute couture δημιουργίες της world-class Σήλιας Κριθαριωτη πραγματικά με ξεπερνά.

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Ηταν αστειο, το οτι βρεθηκε ατομο να μην το πιασει με ξεπερνα.
      Ειναι οντως world class σχεδιαστρια, αλλα αν οντως το φορεσει αυτο η Τσαγκρινου παει καρφι για Barbara Dex award. Χαιρετισματα

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *