Ελλάδα: Πότε θα πραγματοποιηθεί η stand-in rehearsal της συμμετοχής μας; ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όλο και πιο κοντά βρισκόμαστε στις τρεις μεγάλες βραδιές της φετινής Eurovision. Ένα μήνα πριν τον Τελικό και η σκηνή που θα φιλοξενήσει τις φετινές συμμετοχές, είναι έτοιμη.

Όπως αναφέρει η ολλανδική ιστοσελίδα για την Eurovision, songfestivalNL, oι stand-in πρόβες στο Ahoy για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, πρόκειται να ξεκινήσουν την επόμενη Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου. Oι πρόβες με τους πρώτους φετινούς συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθούν από τις 8 Μαΐου.

Οι stand-in rehearsals γίνονται λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες πρόβες. Η διοργανώτρια χώρα με εγχώριους καλλιτέχνες πραγματοποιεί αυτές τις πρώτες πρόβες, οι οποίες βιντεοσκοπούνται και αποστέλλονται σε όλες τους συμμετέχοντες, για να δουν πως γράφει σκηνοθετικά αυτό που έχουν ετοιμάσει, αλλά και για να προτείνουν αλλαγές και διορθώσεις.

Γι αυτόν τον λόγο, είκοσι τέσσερις χορευτές και τραγουδιστές από το Rotterdam Codarts και το Albeda College θα λάβουν μέρος στις πρόβες.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η stand-in πρόβα του Last Dance;

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, αποκλειστικά στο EurovisionFun, η stand-in πρόβα του Last Dance, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου.

Μετά την πετυχημένη παρουσία της Stefania στα social media της Eurovision, οι πρόβες συνεχίζονται για λίγο ακόμη, αφού σε λίγες ημέρες  εκπρόσωπος μας θα επιστρέψει στην Ολλανδία για να περάσει το Ορθόδοξο Πάσχα με την οικογένειά της.

Μην ξεχνάτε ότι την Κυριακή 2 Μαίου στην πασχαλινή εορταστική εκπομπή της ΕΡΤ1, στις 22.00, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Stefania να ερμηνεύει ζωντανά το Last Dance, σε μία unplugged piano εκδοχή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

Πηγή: eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *