Ελλάδα: Στις 4 Μαΐου θα προβληθεί η εμφάνιση της Stefania στο ισπανικό Pre Party!

Όπως σας ενημερώσαμε αποκλειστικά μέσα από το Eurovisiofun, η πρώτη ζωντανή ερμηνεία του Last Dance θα μεταδοθεί μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ1, την Κυριακή του Πάσχα στις 22.00. Πριν από λίγο ο επίσημος λογαριασμός του ισπανικού Eurovision Pre Party, ανακοίνωσε πως το βίντεο με την εμφάνιση της Stefania στη διαδικτυακή τους συναυλία, θα δοθεί στην δημοσιότητα στις 4 Μαΐου και όχι στις 24 Απριλίου όπως θα συμβεί με όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ζωντανή εμφάνιση της Stefania πριν από τις πρόβες, που ξεκινούν για την ελληνική αποστολή στις 10 Μαίου. Δεν θα είναι όμως η τελευταία, αφού την μεγαλύτερη έκπληξη την φυλάμε για το τέλος…

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun τις επόμενες ημέρες, για να πληροφορηθείτε πρώτοι που θα δούμε την Stefania να ερμηνεύει ζωντανά το Last Dance, λίγο πριν αναχωρήσει για το Ρότερνταμ!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Η τελευταία εμφάνιση – έκπληξη της Στεφανίας, λογικά θα είναι στο επίσημο κανάλι της eurovision. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο.
    Στην ΕΡΤ θα εμφανιστεί (2 Μαίου), στο ισπανικό Eurovision Pre Party (4 Μαίου), οπότε μένει στο τέλος το youtube.

    Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Τι εννοεις στο καναλι της Eurovision; Το καναλι της Eurovision μπορει να ανεβασει και την acoustic performance αν την δωσουν οι δικοι μας, οπως εκανε με πολλες χωρες. Ποιος ο λογος για να κανεις μια λαιβ εμφανιση αποκλειστικα και μονο για το καναλι της Eurovision, οταν σε δεκα μερες θα τραγουδησεις στην ιδια τη Eurovision;
      Αποκλειεται, καπου αλλου θα ειναι. Ισως σε καποιο προγραμμα στην ελληνικη tv;

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Λογικά ναι, και γω αυτό πιστεύω.
      Πάντως η ΕΡΤ πηγαίνει πολύ στοχευμένα και θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις την κατάλληλη στιγμή, χτίζοντας ένα hype λίγο πριν την έναρξη των προβων.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *