Ελλάδα: Το Last Dance πέρασε το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify!

Με τη σημερινή ανανέωση των στατιστικών του Spotify, το Last Dance ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο streams!

Τα περισσότερα streams του τραγουδιού γίνονται από την Ολλανδία, με αρκετά όμως stream και σε Ελλάδα και Ισπανία! Η συμμετοχή μας τα πηγαίνει αρκετά καλύτερα από πολλές φετινές συμμετοχές, δίνοντας ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα τον Μάιο!

Μετά την πετυχημένη παρουσία της Στεφανίας στα social media της Eurovision, οι πρόβες συνεχίζονται για λίγο ακόμη, αφού σε λίγες ημέρες  εκπρόσωπος μας θα επιστρέψει στην Ολλανδία για να περάσει το Ορθόδοξο Πάσχα με την οικογένειά της.

Μην ξεχνάτε ότι την Κυριακή 2 Μαίου στην πασχαλινή εορταστική εκπομπή της ΕΡΤ1, στις 22.00, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Stefania να ερμηνεύει ζωντανά το Last Dance, σε μία unplugged piano εκδοχή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Ερώτηση προς τους διαχειριστές και προς τον Γιάννη.

    Πιστεύετε ότι δεν αξίζουμε ένα μικρό τακ, από όσα ετοιμάζουν για την παρουσίαση του τραγουδιού. Το θεωρώ και λίγο ξεπερασμένο πια να μην λέτε κάτι ενώ ξέρετε.

    Καλοπροαίρετα λοιπόν ζητώ ένα μικρό τυράκι, χαχαχαχα!

    Υ.Γ. Χωρίς να ξέρω κάτι, στριφογυρίζει στο μυαλό μου μια εικόνα. Τα 4 στοιχεία της φύσης. Μάλλον θα πέφτω έξω, απλά το γράφω εδώ!

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας (μιας και είναι και δική μου επίσης), αλλά σκεφτείτε ότι οι πληροφορίες που μαθαίνει η ομάδα αυτή είναι εμπιστευτικές.
      Είμαι σίγουρος πως θα ήταν μεγάλη τους χαρά να μοιραστούν αυτά που γνωρίζουν μαζί μας αλλά επειδή το έργο το οποίο ετοιμάζεται αφορά την δουλειά τρίτων, η θέση τους είναι πολύ λεπτή και σίγουρα οι πληοροφίρες που δίνουν – φαντάζομαι – γίνεται μετά από έγκριση και συννενόηση με τους αρμόδιους 🙂

      Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Τα 4 στοιχεια της φυσης ξερουμε πως θα ηταν η κεντρικη ιδεα για την παρουσιαση του Supergirl.
      Δε νομιζω πως ταιριαζει καθολου με το Last Dance ως τραγουδι. Ο Φωκας κρατησε καποια στοιχεια απο το staging του Supergirl και για το Last Dance, αλλα νομιζω θα ναι λεπτομερειες και οχι η κεντρικη ιδεα.

      Απάντηση
  2. Copy
    Copy says:

    Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. Μπορει η Στεφανια να υποστηριξει το τραγουδι φωνητικα ; Δεν υπαρχει διαθεσιμο καποιο live της και ηδη εχουν αρχισει τα ” κοροιδευτικα ” γνωστα καλοπροαιρετα σχολια στα σχετιικα διεθνη φορα (γελαμε εδω) η απλα αδιαφορουν. Γενικως απαρατηρητοι…αλλα ετοιμους να μας γεμισουν με στολιδια, ειδικα αν η πολυαναμενομενη μεγα εμφανιση φλοπαρει.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Θα υπάρχει σε λίγες μέρες σε λίγες μέρες και όχι μια αλλά τρεις. Κι εγώ θα ήθελα να δω την Στεφανία στο pre party αλλά εφόσον θα έχουμε ένα καλό δείγμα εμφανίσεων τότε είμαι ok!

      Απάντηση
      • Copy
        Copy says:

        Ας ελπίσουμε ότι θα τραγουδήσει στο πραγματικό του tempo το τραγούδι και να μην επιλέξει αυτές τις ”κρυψίνους” slow versions που επιλέγουν πολλοί καλλιτέχνες για να κρύψουν τις φωνητικές τους αδυναμίες, αν και πολύ το φοβάμαι.

        Ανεξαρτήτως του τι λέγεται για την σκηνική παρουσία το κύριο και βασικό είναι επιτέλους να έχουμε καλά φωνητικά στο live. Δεν λέω αξιοπρεπή, ούτε μέτρια, ούτε super. Απλά καλά και μετά ας πετάξει και στην σελήνη.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *