Ελλάδα: Το Last Dance “ψηφίζουν” οι γείτονες | Αγαπημένη συμμετοχή των Hurricane και Roxen!

Το Last Dance είναι ανάμεσα στα τρία αγαπημένα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού, τόσο για την Roxen της Ρουμανίας, όσο και για τις Hurricane της Σερβίας. Αμφότερες σε τελευταίες τους συνεντεύξεις δήλωσαν πως η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021 είναι από τις αγαπημένες τους. Οι γείτονες λοιπόν στηρίζουν και ψηφίζουν Ελλάδα!

Την αρχή έκαναν οι Hurricane και συγκεκριμένα η Ivana, τοποθετώντας την Ελλάδα δεύτερη αγαπημένη της συμμετοχή, μετά από αυτή της Κροατίας.

Παρόμοια δήλωση έκανε και η Roxen, τοποθετώντας και αυτή στα τρία αγαπημένα της τραγούδια για τον φετινό διαγωνισμό το Last Dance. Μαζί με αυτά της Ιταλίας και της Βουλγαρίας, η εκπρόσωπος της Ρουμανίας αναφέρεται με πολύ θετικά σχόλια, τόσο στην Stefania όσο και στην συμμετοχή μας.

Μπορείτε να δείτε τα όσα λέει για την Ελλάδα στο παρακάτω βίντεο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Με θετικά μηνύματα και οιωνούς συνεχίζει το ταξίδι της για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision η Stefania και το Last Dance. Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η υπόλοιπη καλλιτεχνική ομάδα εργάζονται πυρετωδώς για την εμφάνιση της χώρας μας στην σκηνή του Ahoy.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *