Η De Telegraaf επιβεβαιώνει ότι η χώρα που ρισκάρει για να πραγματοποιήσει κάτι χωρίς προηγούμενο στην σκηνή είναι η Ελλάδα!

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ολλανδίας, De Telegraaf, στο τελευταίο της podcast για τον διαγωνισμό, αναφέρεται στις δηλώσεις του Twan van de Nieuwenhuijzen – επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής για την Eurovision 2021, επιβεβαιώνοντας και το άρθρο του Eurovisionfun!

Γίνεται εκτενής αναφορά στις δηλώσεις του Twan van de Nieuwenhuijzen (και όχι του Sietse Bakker, όπως εκ παραδρομής είχαμε γράψει). Συγκεκριμένα στο Podcast η δημοσιογράφος Katja Zwart αναφέρει:

Ο Twan van de Nieuwenhuijzen δήλωσε πως αν και αρχικά δεν είχε δώσει μεγάλη σημασία σε αυτή την χώρα, τελικά είδε σε διάφορα βίντεο από πρόβες που έχουν στείλει από ένα γυμναστήριο κάπου στην Ευρώπη, πως προσπαθούν να πραγματοποιήσουν στην σκηνή κάτι που δεν έχει πραγματοποιηθεί ξανά στον διαγωνισμό και έχει κάποιο ρίσκο. Αν τα καταφέρουν θα είναι κάτι εντυπωσιακό!

Η Katja Zwart αναφέροντας και τις πληροφορίες του Eurovisionfun, υποστηρίζει πως σύμφωνα με όσα γνωρίζει και η ίδια, η χώρα αυτή είναι η Ελλάδα. Στην συνέχεια προσπαθούν να μαντέψουν τι θα είναι αυτό που θα πραγματοποιήσει η ελληνική αποστολή και θα εντυπωσιάσει.

Ακούγονται κάποιες σκέψεις όπως πχ ότι θα έχει σχέση με τον Πήγασο ή με τον Άτλαντα και την γη που κρατά στα χέρια του.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ελληνική αποστολή συνεχίζει τις τεχνικές δοκιμές, θέλοντας να αποκλείσει κάθε πιθανότητα αποτυχίας. Μάλιστα χθες και σήμερα θα πραγματοποιηθούν νέες συζητήσεις και με τους διοργανωτές, οι οποίοι είναι επίσης αποφασισμένοι να παράξουν στην Stefania, που είναι και δικό τους παιδί, κάθε βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εμφάνιση που έχει σχεδιάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η παραφιλολογία έχει ευνοήσει την ελληνική συμμετοχή η οποία σύμφωνα με το oddschecher βρίσκεται πλέον στην ενδέκατη θέση στον πίνακα των στοιχημάτων, για την νίκη στην Eurovision 2021, συνεχίζοντας αυτό το ράλι ανόδου των τελευταίων ημερών. Σας υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στην 15η θέση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

Πηγή: De Telegraaf
25 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Δε νομίζω ότι θα βάλουν τον Πήγασο ή τον Άτλαντα στο παιχνίδι. Εξάλλου, είχε πει η Στεφανία σε συνέντευξη ότι θα έχει η σκηνική παρουσίαση κάτι που μοιάζει με το βιντεοκλιπ (και όχι ίδιο). Οι δικές μου υποθέσεις είναι ότι είτε θα πετάξει (παρόμοιο στιγμιότυπο με πρώτο ρεφραίν του βιντεο κλιπ που πηδάει στο άλογο) είτε κάποιο μαγικό με φώτα (όπως στο βιντεοκλιπ στη γέφυρα), αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι συγκεκριμένο.

    Απάντηση
    • Χρήστος
      Χρήστος says:

      Έτυχε μετά απο αυτό το σχόλιο να μου βγει στα προτεινόμενα το άρθρο που διαψεύδει τις φήμες για το πέταγμα. Θα ήταν άλλωστε αναμενόμενο κάτι τέτοιο. Μπράβο για την άψογη δουλειά σας!

      Απάντηση
  2. ESC SAN
    ESC SAN says:

    Παιδιά , είστε οι καλύτεροι , σας βγάζω το καπέλο. Δεν εμπιστεύομαι άλλο site από δω και πέρα για τίποτα. Συγχαρητήρια για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση!

    Απάντηση
  3. Miltos
    Miltos says:

    Παρά πολύ ενδιαφέροντα και συνάμα φιλόδοξα όλα αυτά που μας λέτε. Έτσι εξαλείφονται κάθε σχόλια περί αμφισβήτησης για την σκηνική εμφάνιση! Θα ήθελα αν είναι δυνατόν, εφόσον πραγματοποιηθούν οι συζητήσεις να κάνετε ένα άρθρο που θα μας ενημερώσετε για το τι ακριβώς συνέβη (αν γίνεται βέβαια)! Ανυπομονούμε…!

    Απάντηση
  4. Benedictos
    Benedictos says:

    Για άλλη μια φορά συγχαρητηρια που τα ραντάρ σας πιάνουν πρώτα από όλους τις εξελίξεις για τη συμμετοχή μας (και όχι μόνο τη δίκη μας βέβαια) και την ενημέρωση που μας προσφέρετε με τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, ειδικά σε αυτή την περίοδο πριν από τις πρόβες που είναι κάπως νεκρή από άποψη ειδήσεων στο eurovision bubble. Αληθεια σκοπευετε να στειλετε καποιον ανταποκριτη στις προβες στο Ροτερνταμ, αν επιτραπει η παρουσια δημοσιογραφων?
    Συνεχιστεί την καλή δουλειά και σε όσους δεν αρέσει αυτή…ξυδάκι!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Θα είμαστε εκεί εννοείται! Πως θα μπορούσαμε να λείπουμε εξάλλου; και έχουμε πολλες κ ενδιαφέρουσες εκπλήξεις! Σας ευχαριστούμε ολους παιδια!

      Απάντηση
  5. gogos
    gogos says:

    Το μόνο που θα πω είναι, να γίνουν πράξη ΟΛΑ όσα σκεφτεί και σχεδιάσει ο Φωκάς.
    Δυστυχώς πράγματα που δεν έχουν δοκιμαστεί εμπεριέχουν ρίσκο.

    Απάντηση
  6. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μακάρι να πετύχουν τα πάντα όπως τα έχει σκεφτεί η ελληνική αποστολή… Θα’ναι κρίμα να μην πάει κάτι καλά γιατί και το κομμάτι είναι ωραίο, αλλά και η Στεφανία αξίζει κάτι καλό.
    Ειλικρινά όσο φιλόδοξο και εντυπωσιακό ακούγεται όλο το πλάνο φοβάμαι αυτό το “αν πετύχει”, ελπίζω ήδη να έχει εξασφαλιστεί η 100% επιτυχία του staging και φυσικά να μην χρειαστούν τα LOT (κάτι που λογικά απομακρύνεται, ευτυχώς)
    Τώρα σχετικά με το τι θα δούμε, δεν έχω ιδέα αλλά θα επιμείνω στο ότι θα υπάρχει κάποιο εφέ που θα συνδέει την “θαμπή” πραγματικότητα που ζούμε με κάτι εντυπωσιακό και φωτεινό (που θα ξαναζήσουμε). Εξάλλου σε αυτό πατάει και το video clip.Το δεύτερο σκέλος-το φωτεινό και αισιόδοξο-θεωρω θα αναπτύσσεται επί σκηνής ενώ το πρώτο- το θαμπό- ίσως να είναι ήδη γυρισμένο σε κάποιον άλλον χώρο. Τέλος, πιστεύω θα υπάρχει μεγάλη αντίθεση μεταξύ ρεφρέν και κουπλέ και σε θέμα φωτισμού κι σε θέμα χορογραφίας. Ίσως να είναι μια εξελιγμένη μορφή του staging της Ρωσίας το 2016(?)
    Ανυπομονούμε για τις πρωτες πρόβες και μακάρι να πάνε όλα κατ’ευχην!! Καλή επιτυχία για ακόμα μια φορά! Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα σας που μας ενημερώνετε διαρκώς με έγκυρα νέα!!

    Απάντηση
  7. David
    David says:

    Είναι πολύ σημαντικό να πάνε καλά αυτές οι τεχνικές πρόβες ΠΡΙΝ τον Μάιο, για να εξαλειφθεί το ρίσκο που όντως υπάρχει! Η βασική ιδέα της σκηνικής παρουσίας (και ο τεχνολογικός εξοπλισμός που αυτή απαιτεί) είναι τέτοια που πρέπει, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, να διασφαλιστεί πως θα αποδωθεί σωστά στα πλαίσια μια ζωντανής τηλεοπτικής κάλυψης. Αυτό είναι το ρίκσο: ένα άρτιο και “αληθοφανές” αποτέλεσμα! 🙂

    Απάντηση
  8. Greco London
    Greco London says:

    Τρέλανε μας ρε Φωκα 🙂 ρε παιδιά αν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι εντυπωσιακό είναι ο Φωκας. Μια απο τις πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις ήταν της Αυστραλίας με το gravity πάνω στις κολόνες και τα γραφικά απίστευτα. Όπως και το Heroes της Σουηδιας ένα καλό τραγούδι που όμως απογειώθηκε με το staging.. και ο Φωκας μετράει πολλές επιτυχίες.. Μετά τη Παπαριζου πιστευω φέτος θα τα δώσει όλα με την Ελλάδα.. Απλά προσοχή στα τεχνικά θέματα.. Πάμε γερά.. Πάντως φέτος τίποτα δεν έχει διαρρεύσει για την εμφάνιση κάθε χρόνο κάτι λίγα έβγαιναν

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Και τί κατάφερε η Αυστραλία με τα παλούκια; Στην τριάδα την είχαν τα στοιχήματα και κατέληξε ένατη. ‘Ολα αυτά τα υπερθεάματα κάνουν λίγο παλιακά πλέον.

      Απάντηση
      • Nickthegreek
        Nickthegreek says:

        Γιατί έχεις μια τέτοια ξινιλα και αρνητικότητα σε όλα ;
        Και δεκάδα να πάμε καλό είναι με το ιστορικό που έχουμε τα τελευταία χρόνια

        Εξάλλου αυτός είναι ο στόχος της ομάδας όπως δήλωσε ο Κοντόπουλος να επαναφέρουν την Ελλάδα στο top10

        Απάντηση
        • Vangelis vt
          Vangelis vt says:

          Η Αυστραλία κατέληξε ένατη με τέτοιο υπερθέαμα όντας η αγαπημένη χώρα των επιτροπών. Δεν σημαίνει ότι κάποια άλλη χώρα που θα το δοκιμάσει θα καταλήξει έστω και οριακά στη δεκάδα.

          Και γενικώς καλό είναι να μην καλλιεργούνται υπερβολικές προσδοκίες που στο τέλος μπορεί να κάνουν κακό. Αν είναι να εντυπωσιαστούν οι πάντες, ας εντυπωσιαστούν εκεί που δεν το περιμένουν όταν αρχίσουν οι πρόβες. Καλύτερα αυτό, παρά να περιμένουν με τα μαχαίρια ακονισμένα σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

          Απάντηση
  9. Gwgwsz
    Gwgwsz says:

    Παιδιά είμαι από Βόλο δεν γνωρίζω κανέναν σας για να μη λένε οι αναγνώστες ότι με έχετε βάλει αλλά ειλικρινά συγχαρητήρια, φέτος είστε το νούμερο ένα σε μεγάλες είδησης στη Γιουροβίζιον τα οποία ισχύουν, δεν ξεχνώ που πρώτοι γράψατε για το αποκλειστικό με τη Ρωσία και είχατε σε όλα δίκαιο, μπαίνω αρκετά συχνά κάθε μέρα να το ξέρετε, συνεχίστε έτσι!!!

    Απάντηση
  10. Andreas
    Andreas says:

    Καταρχάς συγχαρητήρια και από εμένα για την άψογη ενημέρωση που γίνεται όπως πρέπει. Εγώ επειδή κάθε χρόνο ενθουσιάζομαι όταν ακούω από πριν για τη σκηνική μας παρουσία και μετά απογοητεύομαι , κρατάω πλέον μικρό καλάθι. Νομίζω ότι η τελευταία φορά που με εξέπληξε θετικά η σκηνική παρουσία ήταν με τους Κοζα μόστρα που δε μου άρεσε στην αρχή το τραγούδι και τελικά άλλαξα γνώμη στο τέλος. Για εμένα τελευταία φορά που έκανε ο Φωκας σωστή σκηνοθεσία σε ελληνική συμμετοχή ήταν το 2005 που κερδίσαμε. Το 17 με τη Ντεμυ ήταν όλο ανέμπνευστο αλλά και το τραγούδι επίσης οποτε ακόμα και τη σούπερ σκηνική παρουσία να έχεις όταν η πρώτη ύλη είναι κακή τι να κανεις. Φέτος όμως το τραγούδι μας είναι πολύ καλό. Όπως ήταν και της τερζη (άσχετα αν καταστράφηκε και σκηνικά και φωνητικά) όπως και της Ντουσκα που επίσης δε δούλεψε τηλεοπτικά. Μακάρι λοιπόν φέτος να κάνουμε κάτι που θα μείνει γιατί θα είναι κρίμα και για το τραγούδι αλλά και για λαμπερό πλάσμα τη Στεφάνια. Έχουμε τα φόντα για μεγάλα πράγματα!

    Απάντηση
  11. George
    George says:

    Μπράβο για τη δουλειά σας! Εγώ σκέφτομαι ότι ίσως θα είναι κάποιο εφέ που στο ραφραίν θα γεμίζει η σκηνή με εικονικούς χορευτές, οι οποίοι όλοι μαζί με τη στεφανία θα κάνουν συγχρονισμένες κινήσεις aerobic (μιας και μοιάζει κάπως και με physical). Γι’ αυτό ίσως και γίνονται οι πρόβες σε γυμναστήριο!

    Απάντηση
  12. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Αυτο που εβαλε ο Φωκας στο ινσταγκραμ ΠΡΕΠΕΙ να εχει να κανει με την παρουσιαση.
    Φως και λειζερς ειναι το κλειδι.
    Ελπιζω το θεαμα να ειναι διασκεδαστικο και εθιστικο!
    Παμε ρε Φωκα δωσε στη Στεφανια τη καλυτερη σου παρουσιαση στην ιστορια του θεσμου, για τη χωρα σου!

    ΥΓ: Η λεξη παραφιλολογια στο αρθρο με τρομαξε λιγο. Θα ξενερωσω αν δεν εχουμε εμεις το τρομερο staging εντελει
    χαχ

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Αυτό που βλέπετε όλοι και φαντασιώνεστε λέιζερ στην αντανάκλαση που κάνει το φως της οροφης στο φακό με ξεπερνάει…

      Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Ρε παιδιά όλοι υποθέτουμε διαφορα. Όταν λέμε γενικά για φως, η σκηνή της Eurovision έχει εκατοντάδες επομένως ας μη το λέμε.. Εγώ να υποθέσω, επειδή ο στίχος του πρώτου μέρους είναι λίγο σκοτεινός και υποψιάζομαι πως γενικά όλη η σκηνική παρουσία θα έχει επιρροές Dua Lipa και όπως και στο βίντεο κλιπ θα παίξουν με σκοτεινό φωτισμό μαύρο άσπρο. Δεν νομίζω να είναι τόσο προχωρημένο όπως το physical της Dua Lipa με το καταπληκτικό animation αλλά αν κάνουν κάτι παρόμοιο ανοίγει μια άλλη πόρτα στη σκηνική παρουσίαση. Γίνεται πάντως αυτό και live και το έχουμε δει. Μακάρι.. έχουμε σκάσει 🙂

      Απάντηση
        • Greco London
          Greco London says:

          Δικη μου απλά θα ήταν τέλειο γιατί ξέρω πως η Στεφανια λατρεύει Dua Lipa και το Physical έχει ενα σούπερ animation.. Καλά έως είπα η’ αυτό θα είναι η’ όπως της Dotter Σουηδία με τη φόρμα με τους καθρέφτες και το φως.. Το animation απλά γιατί είναι κάτι που όντως δεν έχει ξαναγίνει.. Αλλα θέλει budget κα τεχνολογία..

          Απάντηση
  13. JN
    JN says:

    Πολύ καλά ακούγονται όλα αυτα . Εγώ πάντως κρατάω πολύ μικρό καλάθι γιατί ίσως και να δημιουργούνται προσδοκίες που μπορεί στο τέλος να αποδειχθούν εσφαλμένες. Το τελευταιο πράγμα που με είχε πραγματικά εντυπωσιάσει γενικά στην Eurovision με τις οπτικές του ψευδαισθήσεις και σκηνοθετικά, ήταν το 2016 το You Are The Only One με τον Sergey Lazarev ..
    Αν καταφέρει ο Φωκάς να το αγγίξει με κάποιο τρόπο ή και γιατί όχι, να το ξεπεράσει αυτό ,τότε του βγάζω το καπέλο.
    Είδωμεν…..
    ΥΓ Συγχαρητήρια πάντως στο Eurovision fun που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό του.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Προφανώς όλοι μας αναμένουμε να το δούμε επί σκηνης για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.
      ΥΓ. Μπορεί να ακουστεί αυτάρεσκο, αλλα φέτος στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν εχουμε ανταγωνισμο..

      Απάντηση
  14. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Η Ελλαδα πλεον 11 στα στοιχηματα συμφωνα με το Eurovision world οπου φαινονται συνολικα, ξεπερνωντας τη Κυπρο! Που ειναι αυτοι που εκραζαν για τα στοιχηματα; Χα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *