Ιρλανδία: “Αυτό που θα κάνουμε στην σκηνή της Eurovision, είναι κάτι που δεν έχει ξανά πραγματοποιηθεί”, αναφέρει η Lesley Roy!

H Lesley Roy επιδιώκει να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision 2021, παρουσιάζοντας την συμμετοχή της Maps, με κάτι που δεν έχουμε ξανά δει στον διαγωνισμό!

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της, μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδιά της για την σκηνική της εμφάνιση στον φετινό διαγωνισμό. Εξηγεί ότι το μήνυμα της συμμετοχής της αντικατοπτρίζει την ανάγκη των ανθρώπων να επιστρέψουν στο σπίτι τους, ως αποτέλεσμα της πανδημίας. 

Η Lesley συνεργάζεται με τον Σουηδό χορογράφο Fredrik «Benka» Rydman, ο οποίος ήταν αυτός που σχεδίασε και την εμφάνιση του νικητήριο Heroes του Mans Zelmerlow το 2015, αλλά και του Eric Saade στο φετινό Melodifestivalen. Η συνεργασία της Lesley μαζί του, συνέβη με έναν κάποιο παράδοξο τρόπο. Το βράδυ της κυκλοφορίας του Maps, η Lesley του έστειλε μήνυμα στα social.

Ήμουν fan της εμφάνισης του Mans, όπως εκατομμύρια άλλων ανθρώπων. Έστειλα μήνυμα στον Benka και του είπα« πιθανότατα κάθε χώρα να σου κάνει πρόταση κάθε χρόνο, αλλά τι θα έλεγες για την ιρλανδική συμμετοχή. Μου απάντησε αμέσως, του άρεσε και δουλέψαμε την ιδέα κυριολεκτικά την επόμενη μέρα.

Στην συνέχεια η Lesley δεν διστάζει να δώσει κάποια πρώτα στοιχεία για την εμφάνιση της στην Ahoy Arena.

Θα είμαι μόνη μου στην σκηνή και θα κάνουμε κάτι που δεν έχει πραγματοποιηθεί ξανά στην σκηνή της Eurovision!

H Ιρλανδία θα διαγωνισθεί στην θέση νο 7 του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision 2021, στις 18 Μαίου.

Τι λέτε θα τα καταφέρει να προκριθεί;

Πηγή: officialcharts
3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Επειδή δεν θα έχει πραγματοποιηθεί ξανά στον διαγωνισμό η εμφάνιση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και αξιοθαύμαστη. Εαν όμως είναι, πιθανών θα δημιουργήσει προβλήματα στην Κύπρο που ακολουθεί.
    Για να δούμε…

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Με τρομάζεις άθελα σου! (Κλεμμένο) 😛 😀

    Καλή επιτυχία πάντως. Η Ιρλανδία είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα ήθελα να δω την Ιρλανδία να προκρίνεται!
    Γενικά και οι 2 ημιτελικοί είναι πολύ απρόβλεπτοι φέτος, εκτός από 3-4 χώρες στον κάθε ημιτελικό που κατά μεγάλη πιθανότητα θα βρεθούν στον τελικό.
    Οι πρόβες θα ξεκαθαρίσουν αρκετά το τοπίο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *