Ισραήλ: Μέσα από το The X-Factor ο εκπρόσωπος στην Eurovision 2022!

Τον προηγούμενο μήνα, ο ισραηλινός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, ΚΑΝ, αποφάσισε πως ο εκπρόσωπος του Ισραήλ, στην Eurovision 2022, θα επιλεγεί μέσα από ένα πρότζεκτ σε συνεργασία με έναν εξωτερικό φορέα.

Η KAN αποφάσισε μετά από δύο χρόνια που οργανώνει μόνο του την επιλογή για την Eurovision, να καλέσει τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας να την διοργανώσουν. Ο διαγωνισμός αναφέρει ότι η εκπομπή επιλογής πρέπει να είναι μια εκπομπή που έχει υπάρχει ήδη ή μεταδίδεται στο Ισραήλ ή σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ψάχνουν ένα format που υπάρχει ήδη στην τηλεοπτική αγορά και όχι κάτι καινούριο.

Σήμερα, αποκαλύφθηκε ότι το σόου που θα καθορίσει τον εκπρόσωπο της χώρας, στην Eurovision 2022, είναι το μουσικό πρότζεκτ The X-Factor.

Η κριτική επιτροπή του σόου θα αποτελείται από τουςNeta Barzilai, Aviv Geffen, και Simon Cowell, ενώ ο τελευταίος θα συμβάλει και στην επιλογή του τραγουδιού του Ισραήλ για την Eurovision 2022.

Το Ισραήλ, θα γίνει η δεύτερη χώρα που επιλέγει το εκπρόσωπο της μέσα από το συγκεκριμένο σόου, καθώς τις χρονιές 2019 και 2020, η Μάλτα ήταν η πρώτη χώρα του Διαγωνισμού, που επέλεξε μέσα από το The X-Factor τον εκπρόσωπο της.

Ο τρόπος επιλογής του τραγουδιού θα καθοριστεί από τον KAN. Σύμφωνα με τον διαγωνισμό, το τραγούδι των Ισραήλ για την Eurovision θα επιλεγεί σε ένα ειδικό πρόγραμμα που θα παραχθεί και αυτό από τον νικητή του διαγωνισμού και με δικά του έξοδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *