Κύπρος: Καλεσμένη στο “MEGA Star” η Έλενα Τσαγκρινού

Στην γνωστή μουσική εκπομπή του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Mega, “MEGA Star“, βρέθηκε πριν λίγο καλεσμένη η Έλενα Τσαγκρινού η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι “El Diablo“.

Η ίδια μίλησε για τις ετοιμασίες της μέχρι τον ημιτελικό, τις πρόβες και την εντατική δουλειά όλης της ομάδας για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν δίστασε να αναφερθεί στις αντιδράσεις που ξέσπασαν έπειτα από την κυκλοφορία του τραγουδιού εξηγώντας την αληθινή ερμηνεία του κομματιού.

Στον δρόμο προς το Ρότερνταμ έχει επικοινωνήσει και έχει δεχθεί τις συμβουλές τόσο της Ελένης Φουρέιρα όσο και της Τάμτα.

Στην συνέχεια μας χάρισε ακόμα μία ερμηνεία του “El Diablo” ενώ σειρά είχαν ένα μικρό Q&A από την ίδια και ένα μουσικό παιχνίδι στο οποίο τραγούδησε διάφορες ελληνικές και μη επιτυχίες.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο video που ακολουθεί:

 

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όσο πάει βελτιώνεται και μπράβο της. Ωστόσο σε κάποια σημεία ακούγονται κάποιες ψιλο-φαλτσες νότες. Ελπίζω να έχουν βελτιωθεί αυτά μέχρι το διαγωνισμό και φυσικά να μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνδυασμό με την χορογραφία και να μην ακούσουμε την Τάμτα νο. 2.
    Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Μου βγάζει την αίσθηση ότι, όχι μόνο δεν θα ευχαριστηθεί την συμμετοχή της, αλλά ότι θα “καταρρεύσει” από το άγχος.
    Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά στις τελευταίες συνεντεύξεις φαίνεται παρα πολύ πιεσμένη.

    Στα συν είναι ότι φωνητικά ακούγεται βελτιωμένη. Εύχομαι να τα πάει καλά και να ευχαριστηθούμε άλλη μια Κυπριακή συμμετοχή, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στον βαθμολογικό πίνακα.
    Καλή επιτυχία να έχει και να το χαρεί!!!

    Απάντηση
  3. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Καλη επιτυχία στην Κύπρο μας. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως σε κανένα σημείο δεν αναφέρανε ότι συμμετέχει για την Κύπρο και όχι για την Ελλάδα… ίσως να δίνεται η εντύπωση ότι εκπροσωπεί την Ελλάδα. Καμία, όμως, σημασία δεν έχει αφού έχουμε την τιμή ως Έλληνες να εκπροσωπουμαστε από δύο αποστολές

    Απάντηση
  4. Tonia
    Tonia says:

    Από την μία βλέπω την υπέρέκθεση της συμμετοχής στα media της Κυπρους μας, κι από την άλλη οι φειδωλες εμφανίσεις της Ελλάδος
    Απλά αναρωτιέμαι…
    Καλη επιτυχία και στις δυο συμμετοχές!!!

    Απάντηση
  5. Greco London
    Greco London says:

    Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά(σιγά μην δεν υπάρξουν και αρνητικά).. Λοιπόν, μπράβο για τη φωνή της κλάσης ανώτερη απο Τάμτα και Φουρειρα… Είναι πιο μετρημένη και γλυκιά.. Φαίνεται ότι πάει για να κερδίσει και δε το κρύβει.. Και εμεις λέμε ότι πάμε για δεκάδα σε όλους τους τόνους και χαιρόμαστε μόνοι μας.. Το ξεπερνάω αυτό.. Αυτα με τα θετικά.
    Πάμε τώρα σε αυτα που με ανησυχούν. Φαίνεται πολύ αγχωμένη. Καταλαβαίνω πως πλησιάζουν οι μέρες αλλα πρέπει το άγχος να της βγει δημιουργικό γιατί αν βγει τρομαγμένη και αγχωμένη δε θα αποδώσει.. Γενικά βγάζει έναν προβληματισμό και μια μικρή σκοτεινιά.. Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτα είναι λόγω άγχους και επειδή πάει για να κερδίσει και δεν έχει γίνει καμια στραβή που δε ξέρουμε.
    Και το άλλο αρνητικό το φόρεμα. Αν μου πείτε πως αυτό το φόρεμα είναι τώρα Συλια θα πεθάνω. Χρυσή μπομπονιέρα.. Νομίζω είναι Σήλια αν κρίνω απο βίντεο κλιπ που είχε κάτι φορέματα με φιόγκους.. Δεν έγραφε καθόλου καλά σορυ. Είναι νέα κοπέλα με τελειες άλλο σκυλάκι στη καριέρα της και τώρα βγήκε σοκολατάκια τυλιγμένο με χρυσόχαρτο.. Η Συλια είναι απίθανη σχεδιάστρια δε ξέρω τι γίνεται το φόρεμα δεν είναι καθόλου Τσαγκρινου και δε το φοράει την φοράει.. Κατά τα αλλα βλέπω Κύπρο να παίζει δυνατά.
    Τώρα, για Ελλάδα δυο πραγματάκια!!!
    Γίνονται επίσης μερικές αστοχίες. Η Στεφανια είναι τόσο χαρισματική και δυστυχώς δεν την βλέπω να κάνει πολλά social events online.. ok μπορεί να κάνουν συνέχει πρόβες αλλα εκτός απο κάτι σόου της ΕΡΤ που δε βλέπει κανεις δε βλέπουμε και παρά πολλά. Οκ η Τσαγκρινου έχει την Πανικ απο πίσω αλλα και η ΕΡΤ έχει κονε όπως και η dream team. Όλα αυτα μετράνε.. Θέλουν να προστατέψουν τη Στεφανια? Δε ξέρω..

    Απάντηση
  6. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Αν κάποιος δεν ήξερε ποιες χώρες εκπροσωπούν οι καλλιτέχνες, θα έβαζε το χέρι του στην φωτιά πως την Ελλάδα εκπροσωπεί η Τσαγκρινού και την Ολλανδία η Στεφανία.
    Πάντως έξυπνη κίνηση αυτή η συνέντευξη, ήδη αποδόθηκε το θετικό αντίκτυπό της στα στοιχήματα.

    Απάντηση
  7. Mariah
    Mariah says:

    Ήταν καλύτερη από άλλες φορές αλλά δε με πείθει. Και υπήρχαν και τονικά λάθη. Ειδικά εκεί που κάνει τη γατούλα δε ξερω καν αν ταιριάζει στο κομμάτι τέτοια προσέγγιση.

    Απάντηση
  8. Mary
    Mary says:

    Αυτή η κοπέλα ήταν τουλάχιστον κάπως συμπαθητική κάποτε,τώρα πια πως έχει γίνει έτσι?Ένα νευρωτικό πλάσμα, φουλ στο άγχος,παλεύει να πιάσει νότα σωστή και είναι και τελέιως άχρωμη με αυτό το ξανθό,χίλιες φορές καλύτερη ήταν μελαχρινή και ήταν και κάπως γλυκιά κάποτε Γράφουν πολυ σκληρά τα χαρακτηριστικά της, με την χορογραφία σκούρα τα βλέπω τα πράγματα να βγάλει το τραγούδι,εκτός κι αν βγεί κι αυτή αγγουρέ και χτυπιούνται οι χορεύτριες δίπλα της,δεν έχει αστέρι η κοπέλα.

    Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Μάθε κάτι που λέγεται Δημοκρατία και πολυφωνία, καθώς και σεβασμός στις διαφορετικές απόψεις, με αδελφική διάθεση, μιας και είσαι και Κύπριος 😉

        Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Το τερμάτισες ρε σύ. Είπαμε καλοπροαίρετη κριτική για να βοηθήσουμε το να τη μειώνουμε ενα καλλιτέχνη τόσο πολύ επι του προσωπικού δεν είναι σωστό. Ας προσπαθούμε η κριτική να έχει στόχο να βοηθήσει όσο καυστική κι αν είναι. Μην έχουμε στείρες εμμονές.. Έχει πολύ ταλέντο η κοπέλα απλά θέλει δουλειά και η Πανικ να μη φτιάχνεις άλλες φουρειρες η’ ταμτες φτάνει.. Με φιλική διάθεση

      Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Εχω κάθε δικαίωμα να λεω την άποψη μου, η Φουρειρα ηταν μια θεά, ήταν τέλεια, η Ταμτα είχε class,η Τσαγκρινού δεν έχει τίποτα κατ’εμε, κανείς δεν μέιωσε κανεναν!Μαθετε να ακουτε και πράγματα που δεν σας αρεσουν.

        Απάντηση
        • Greco London
          Greco London says:

          Σου είπε κανεις να μη λες την άποψη σου? Απλά προσπαθούμε με όμορφο τροπο να σου εξηγήσουμε πως να αποκαλείς τον άλλον νευρωτικό (το οποιο είναι μια πάθηση και προσβάλει και άτομα με αυτή τη πάθηση) και αγγούρι και να της καπνούς όπου βρεθείς και όπου σταθείς απλά επίθεση ακούγεται τοξικό και καλοπροαίρετο. Εγώ της έκανα πολύ κριτική για τα βίντεο που ανέβηκαν πριν, τις νότες με το αλκοόλ και κυρίως τη διαχείριση της Πανικ. Αλλα η Έλενα σαν καλλιτέχνης όπως και όλοι οι καλλιτέχνες χρειάζονται σεβασμό.. Αυτό γιατί καταντάει λίγο επι του προσωπικού πλέον και δεν είναι ωραίο.

          Απάντηση
          • Mary
            Mary says:

            ολοι το λενε πιο πανω οτι φαινεται πολυ αγωμενη,και εν παση περιπτωση δεν προσεβαλλα κανεναν,σαν τραγουδιστρια και μονο την εκρινα, και δεν με πειθει καθολου οπως και πολλους ακομα αν κρινω απο τα σχολια,παψτε να στοχοποιειτε ανθρωπους για την αποψη τους.Καμια προσβλητικη λεξη,και τιποτα επι προσωπικου.Φτανει αυτος ο φασισμος να βαφτιζετε επιθεση μια διαφορετικη αποψη.Δεν μας αρεσει σε πολλους η Τσαγκρινου,βγαζει κατι τελειως ψεθτικο,θωλο και σκοτεινο οπως ειπαν πιο επανω.Δεχτειτε το.Ετσι λειτουργει η πολυφωνια.Αν αρεσει σε εσενα,σεβαστο.Παμε παρακατω,σταματηστε να κολλατε σε γνωμες που ειναι διαφορετικες απο τις δικες σας. Επι προσωπικου θα ηταν αν εκρινα την προσωπικη της ζωη η τον χαρακτηρα της, να ξερουμε και τι λεμε.

  9. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Πολυ καλη φωνητικα, πιστευω οτι στο televoting θα τα παει πολυ καλα, ειναι και το τραγουδι ενα που σου μενει.
    Οι επιτροπες δεν πιστευω να την στηριξουν, το Fuego ειχε μια διαφορετικη ποιοτητα που οι επιτροπες εκτιμησαν.
    Παρολα αυτα, με δυνατο televoting μπορει να παει πολυ καλα, πιθανοτατα μεσα σε δεκαδα και μαλλοβν καλυτερα απο την Ελλαδα.
    Το μονο που με χαλαει και με χαλουσε απο την αρχη ειναι τα χειλη του Ντοναλντ Ντακ που δε κουνιουνται. Αυτη η μοδα Κιμ Καρντασιαν εχει καταστρεψει τις πιο ωραιες κοπελες

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *