Μάλτα: Destiny – “Το μέγεθος της χώρας μου θα μπορούσε να επηρεάσει τη βαθμολογία του τηλεοπτικού κοινού”!

Στο τελευταίο επεισόδιο του The Euro Trip, η εκπρόσωπος της Μάλτας για την Eurovision 2021 αποκάλυψε ότι πιστεύει πως το μέγεθος της χώρας της μπορεί να προσμετράται εναντίον της στην Eurovision. Συγκεκριμένα η Destiny ανάφερε στο παρουσιαστή Rob Lilley, παρότι είναι το φαβορί για να κερδίσει το διαγωνισμό, αυτό δεν σημαίνει τίποτα γι ‘αυτήν.

https://www.youtube.com/watch?v=PQKiHr5qEfA&ab_channel=EurovisionSongContest

Δεν περιμένω τίποτα, ειδικά να μην κερδίσω. Θα πάω εκεί για να δώσω την καλύτερη εμφάνιση μου και μετά ό,τι κι αν συμβεί.

Ξέρω πόσο μικρή χώρα είμαστε, και είναι δύσκολο όταν πρόκειται για ψηφοφορία του κοινού.

Μετά την ακύρωση της Eurovision, αρχίσαμε αμέσως να δουλεύουμε σε νέα τραγούδια, καθώς προφανώς θέλαμε μια καταπληκτική συμμετοχή φέτος. Επικεντρωνόμουν περισσότερο στη δική μου μουσική, παρά στην ίδια την Eurovision.

Μετά το καλοκαίρι αρχίσαμε να δουλεύουμε για να έχουμε το καλύτερο τραγούδι που θα μπορούσαμε να έχουμε, και μετά ήρθε ο Je me Casse, χρειάζομαι αυτό το τραγούδι.

Η Μάλτα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου στο Ρότερνταμ.

Πηγή: Eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την μαλτέζικη συμμετοχή στην Eurovision.

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Θεωρώ πως το μέγεθος δεν έχει σημασία, ο Άγιος Μαρίνος είναι ακόμα πιο μικρός αλλά το Adrenalina αρέσει στο κοινό. Δεν κερδίζει η χώρα αλλά ο εκπρόσωπος της και αν στο κοινό αρέσει το τραγούδι δεν θα σκεφτεί το πόσα τ .χλμ είναι η χώρα η οποία στέλνει το τραγούδι. Τώρα εάν κερδίσει και λόγω του μεγέθους υπάρξουν προβλήματα με την διοργάνωση- που δεν νομίζω γιατί η Μάλτα έχει φιλοξενήσει ήδη δύο φορές την Junior Eurovision- είναι άλλη υπόθεση που δεν έχει να κάνει με την φετινή Eurovision!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Απλά ας θυμηθεί τι έκανε η Κύπρος το ’18 και ο Αγιος Μαρίνος το ’19( με το say na na na να είναι επιεικως μέτριο).
    Δεν έχει να κάνει, αν το τραγούδι και η σκηνική παρουσία αρέσουν τότε η οποιαδήποτε συμμετοχή θα πάει καλά από οποία χώρα και αν στέλνεται…
    Επίσης, το περσινό της ήταν πολύ καλύτερο και πιο ταιριαστό στην φωνή της (αν και είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό) αλλά βρε Destiny μου μεταξύ μας η χώρα σου παρά το μέγεθός της είναι γνωστό juries’pet… Το 2015/2017/2018 οι επιτροπές την είχαν εντός δεκάδας για πρόκριση. Εδώ ακόμα και το 2014/2016/2019 η Μάλτα σώθηκε από τον απόλυτο πάτο στον τελικό,πειδή πήγε καλά (έως πολύ καλά) στις επιτροπές με μέτρια ή καλουτσικα κομμάτια…
    Πάντως καλά κάνει και κρατάει μια πισινή, η φετινή χρονιά είναι πολύ απρόβλεπτη αν και πιστεύω κατι θα δείξουν οι πρόβες. Προσωπικά πάντως θεωρώ το je me casse ένα από τα πιο υπερτιμημένα τραγούδια για φέτος, χωρίς να είναι κακό, αλλά για νίκη δεν με πείθει. Καλή της επιτυχία πάντως γιατί είναι γλυκύτατη και εξαιρετική φωνητικά!!

    Απάντηση
  3. just an esc fan
    just an esc fan says:

    την καταλαβαινω σε εναν βαθμο. παραδοσιακα, η μαλτα ειχε πολλους μπελαδες στο televoting. συγκεκριμενα, της στοιχισαν την εισοδο στον τελικο το 2017 και το 2018 (ενω οι κριτικες επιτροπες ειχαν δειξει μια ιδιαιτερη συπαθεια στα μετρια αυτα τραγουδια).

    φετος ομως ειλικρινα δεν πιστευω να γινει το αντιστοιχο. περιμενω μια βαθμολογια γυρω στο 200 στο κοινο και 250 στις επιτροπες. αν φυσικα δεν απογοητευσει με την σκηνικη παρουσια (προσωπικα αμφιβαλλω)

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Kανέναν μπελά δεν είχε ποτε η Μάλτα με το televoting, άχρωμα και άοσμα τραγούδια που περνάνε απαρατήρητα είχε και ταυτόχρονα σκανδαλώδη εύνοια από τις επιτροπές που τους σπρώχνουν κάθε χρόνο ανελλιπώς. Το 2002 με την Ira και το 2005 με την Chiara βγήκαν δεύτεροι στο televoting και το 2013 με τον Gianluca που το κοινό τον συμπάθησε βγήκαν ένατοι. Άρα για τί πράγμα μιλάμε ακριβώς;

      Πηγαίνει πάρα πολύ να γνωρίζει πόσο ευνοείται κάθε χρόνο η «μκρή χώρα» της από τις επιτροπές και να γκρινιάζει κι από πάνω για την ψηφοφορία του κοινού!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *