Μάλτα: H Destiny υπέγραψε διεθνές συμβόλαιο με τη Sony Music!

Χθες η Destiny, η εκπρόσωπος της Μάλτας ανάρτησε στο facebook ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Sony Music Σουηδίας με το τραγούδι της “Je Me Casse”.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και χαρούμενη και ανακοινώνω ότι το τραγούδι μου στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Je Me Casse, έχει υπογραψεί με τη Sony Music. Είναι πολύ συναρπαστικό να βλέπεις τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το τραγούδι σου από διάφορους γίγαντες της βιομηχανίας. Όλα αυτά επιβεβαιώνουν εκ νέου ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.
Ένας γύρος ιδιαίτερων ευχαριστιών σε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές πηγαίνει στους φίλους και την οικογένειά μου και στους ανθρώπους πίσω από το X Factor Malta που με ώθησαν συνεχώς να δώσω το 100% μου. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσας εκεί έξω. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, συνεχίζω και δεν μπορώ να περιμένω να πάω στη σκηνή της Eurovision και να δώσω τα πάντα!
#DestinedForGreatness.

https://www.youtube.com/watch?v=PQKiHr5qEfA&ab_channel=EurovisionSongContest

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καταλάβαμε ήδη ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει…
    Όπου δεν πίπτει λόγος,πίπτει… Σουηδία!
    Ελπίζω να συμβεί κάτι σαν το 2016,(με την Γαλλία να ευνοείται από κάποια καραμπολα ή έστω η Ελβετία) και να μην ξαναζήσουμε γελοία και σκανδαλώδη αποτελέσματα τύπου 2015, με το νικητήριο (με μεγάλη διαφορά) στο κοινό να τερματίζει μόλις 6ο στις επιτροπές, όλως τυχαίως…

    Απάντηση
  2. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Η Μάλτα έχει μεγάλα ποσοστά διαφθοράς. Μόνο στην συμμετοχή της Ira Losco το 2016 ξοδεύτηκε 1,5 εκ. ευρώ, που σίγουρα δεν δικαιολογείται από αυτό που παρουσίαστηκε επι σκηνής. Οπότε, είναι εξαιρετικά πιθανός και ο χρηματισμός των επιτροπών (εξού και οι καλές θέσεις σε αυτές).
    Αν βάλουμε μέσα και την εμπλοκή της Σουηδίας (ευνοημένη πάλι για άλλους λόγους), έχουμε μία σχεδόν σίγουρη θέση στο τοπ 5. Για νίκη, θα εξαρτηθεί από τον ανταγωνισμό & από άλλους παράγοντες.
    Σαν τραγούδι πάντως μέτριο, με την συμπαθή Destiny να έχει επιδοθεί δυστυχώς σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, σίγουρα υπο την καθοδήγηση της αποστολής της.

    Απάντηση
  3. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Προσωπικά εύχομαι να κερδίσει η Γαλλία και όσα γράφονται για τη σκανδαλώδη εύνοια των επιτροπών κάθε χρόνο προς τη Μάλτα και τα σουηδικά εργαστήρια παραγωγής τραγουδιών ισχύουν απολύτως. Δεν ξέρω αν είναι χρηματισμός, καλλιέργεια διασυνδέσεων ή κάτι άλλο, αλλά πάντως είναι σίγουρα κάτι που δεν τιμάει καθόλου την EBU.

    Από κει και πέρα για να είμαστε και λίγο σοβαροί, πέρα από τις επιτροπές το “Je me casse” έχει όλα τα φόντα να διαπρέψει και στην ψηφοφορία του κοινού. Ανεβαστικό και πιασάρικο κομμάτι που δεν ανήκει στην κατηγορία του κουνήματος και της φτηνής τσιφτετελοποπ. Ακριβώς δηλαδή όπως κομμάτια που το κοινό αγαπήσε σε πρόσφατες διοργανώσεις, βλέπε “Hey mamma” το 2017, “Toy” το 2018 και “Spirit in the sky” το 2019.

    Ότι κάποιοι eurofans δεν το βλέπουν με καθόλου καλό μάτι επειδή βγήκε τελευταίο και ανέτρεψε τα προγνωστικά σε βάρος των συμμετοχών που υποστήριζαν έως τότε, δεν σημαίνει ότι δεν θα αρέσει στο κοινό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *