Με την Stefania σηματοδοτούν τις 50 ημέρες από την Eurovision 2021 οι Ολλανδοί διοργανωτές!

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα μας άρθρα, μεγάλη είναι η ζήτηση της φετινής εκπροσώπου μας στον διαγωνισμό, τόσο από τα ολλανδικά μίντια, όσο και γενικότερα από τους διοργανωτές. Πριν από λίγο η Stefania σηματοδότησε την αλλαγή στο countdown ρολόι, που έχουν στήσει οι διοργανωτές έξω από το Ahoy Arena, που δείχνει πλέον 50 ημέρες για τον μεγάλο τελικό!

Η Stefania έδωσε συνεντεύξεις σε πολλά μέσα που παρευρέθηκαν εκεί, ενώ οι φωτογραφίες της με τις 50 ημέρες που απομένουν πλέον για τον φετινό διαγωνισμό, δημοσιεύθηκαν κυριολεκτικά παντού! Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η ελληνική σημαία! Δείτε περισσότερα παρακάτω:

Εκτός από τις 50 ημέρες όμως για την Eurovision 2021, σήμερα ήταν και τα 50 χρόνια ζωής του Ahoy Arena. Διπλή επέτειος λοιπόν και ποια άλλη θα ήταν καταλληλότερη να ευχηθεί, εκτός από την Stefania;

Η Stefania θα μείνει στην Ολλανδία για μερικές ημέρες ακόμη πριν έλθει και πάλι στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τις πρόβες της με τον Φωκά Ευαγγελινό και την υπόλοιπη ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

1 reply
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Η Στεφάνια έχει εξελιχθεί ως το talk of the town στην Ολλανδια φετος. Πραγματικα ειναι περιζητητη. Μακαρι αυτη η θετικη δημοσιοτητα να συνεχισει να ανεβαινει, ειμαι αισιοδοξος!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *