Πολωνία: Το “The Ride” προοριζόταν για το Melodifestivalen 2021!

Το «The Ride» η φετινή συμμετοχή της Πολωνίας για την Eurovision 2021, γράφτηκε αρχικά με σκοπό να διαγωνιστεί στο φετινό Melodifestivalen.

Η αποκάλυψη έγινε από τον συνθέτη του τραγουδιού, Thomas Karlsson, ο οποίος σε συνέντευξη του, ανέφερε ότι οι προεργασίες του κομματιού, ξεκίνησαν τον Ιούλιο και δημιουργήθηκε για την Σουηδή ερμηνεύτρια, Clara Rubensson, με σκοπό τη συμμετοχή της στο Melodifestivalen 2021.

Ωστόσο, το τραγούδι ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2020, πράγμα που σήμαινε ότι δεν θα μπορούσε να διαγωνιστεί στο Melodifestivalen, καθώς η διορία υποβολής τραγουδιού είχε ήδη κλείσει.

Το τραγούδι, για αρκετές εβδομάδες, υποβλήθηκε σε επεξεργασία, για να προσαρμοστεί στον Rafał. Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι Joakim Övrenius, Thomas Karlsson, Clara Rubensson και Johan Mauritzson.

Μετά λοιπόν το “Je me casse”, άλλη μια συμμετοχή που προοριζόταν για το Melodifestivalen, κατέληξε σε άλλη χώρα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2021!

Πηγή/Φωτό: eurovoix/eurovision.tv

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Όλο και περισσότερες χώρες λοιπόν (εδώ και χρόνια βέβαια ξεκίνησε αυτό) καταφεύγουν στα ρετάλια των Σουηδών με σκοπό, και καλά, να δουν Θεού πρόσωπο στη γιουροβίζιον.
    Η EBU αν είχε λίγη αξιοπρέπεια θα είχε βάλει φρένο σε όλη αυτήν την κατάντια. Αλλά φυσικά μιλάμε για τη γνωστή EBU οπότε…

    Απάντηση
    • Aps Sits
      Aps Sits says:

      Όταν υπάρχει ζήτηση, δεν φταίει πάντα η προσφορά. Είναι σα να μου λες οτι έχω ένα μαγαζί και φταίω εγώ που πουλάω παγωτό π.χ. και όχι αυτοί που το αγοράζουν (θα μπορούσαν κάλλιστα να μην αγοράσουν παγωτό).

      Απάντηση
      • όχι άλλο κάρβουνο
        όχι άλλο κάρβουνο says:

        Δεν έχεις άδικο. Αλλά σε κάθε περίπτωση η EBU θα μπορούσε να έχει αυστηροποιήσει κάπως το πλαίσιο και τους κανόνες.

        Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Πιστεύεις ότι υπάρχει τρόπος να μπει φρένο? Ακόμα και με…πιστοποιητικό ότι το τάδε τραγούδι που θα εκπροσωπήσει μια χώρα δεν έχει υποβληθεί άλλου πιο πριν, ποιος σου εγγυάται ότι οι δημιουργοί δεν θα αλλάξουν μια νότα και 2 στίχους και δεν θα το πλασάρουν σαν νέο τραγούδι? Δεν υπάρχει τρόπος να γινει αυτο που λες, όσο και αν συμφωνώ. Αν ρεαλιστικά μιλώντας θεωρείς ότι υπάρχει τρόπος, να μας τον πεις.

      Απάντηση
      • όχι άλλο κάρβουνο
        όχι άλλο κάρβουνο says:

        Δεν είμαι ειδικός, αλλά πιστεύω ότι σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τρόπος. Είναι θέμα βούλησης από πλευράς EBU (η οποία βούληση δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο ζήτημα).

        Απάντηση
  2. Takis
    Takis says:

    Άμα εχεις τις άκρες σου θα τον βρεις τον δρόμο. Οι Σουηδοί φαίνεται ότι έχουν δίκτυο και πρόσβασεις (δεν είναι οι μόνοι άλλωστε, απλά αυτοί “πετάγονται” παντού) και καλά κάνουν και τα χρησιμοποιούν. Προσωπικά το “The Ride” μου φαίνεται ένα τραγούδι του σωρού που το ακούς και απλά το προσπερνάς.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *