Αζερμπαϊτζάν: Ακούστε την Slow Version του Mata Hari!

Πριν από λίγο στο κανάλι της Eurovision στο Youtube κυκλοφόρησε η Slow Version του “Mata Hari” της Efendi.

Ακούστε παρακάτω την Slow Version:

Υπενθυμίζουμε ότι, τη σκηνική εμφάνιση του Αζερμπαϊτζάν για την Eurovision 2021 θα αναλάβει ο Δανός παραγωγός Mads Enggaard. To Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 18 Μαΐου 2021.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν στη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision 2021.

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Να πούμε επίσης ότι είναι το μοναδικό τραγούδι φέτος γραμμένο εξ ολοκλήρου από ολλανδική ομάδα συνθετών-παραγωγών και προφανώς για αυτό του δόθηκε τόσο καλή σειρά εμφάνισης από τους διοργανωτές σε σχέση με τραγούδια παρόμοιου ύφους στον ίδιο ημιτελικό (Κύπρος, Κροατία, Ισραήλ). Φαίνεται πως οι αποφάσεις των διοργανωτών δεν είναι και τόσο …αμερόληπτες.

    Και μη μου πει κανείς γιατί δεν έδωσαν τόσο καλή θέση στη Στεφανία που είναι ολλανδέζα. Προφανώς με αφορμή τη νίκη της η Ολλανδία ενδιαφέρεται να μπει στο κάδρο των χωρών που παράγουν και εξάγουν τραγούδια σε άλλες χώρες, όχι να της παίρνουν οι άλλες χώρες με αντίπαλες ομάδες συνθετών δικούς της τραγουδιστές.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συμφωνώ εν μέρει σε αυτα που λες για την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν και γενικά στο πώς έχουν μετατρέψει σε εργολαβία το διαγωνισμό ορισμένες χώρες, με απώτερο σκοπό τις ψήφους.Βεβαια, την ίδια “τεχνική” ακολούθησε το Αζερμπαϊτζάν και το ’16 με διοργανώτρια την Σουηδία, καθώς αν δεν κάνω λάθος το “miracle” ήταν σουηδικής προέλευσης, αλλά κάθε άλλο παρά ευνοημένοι δεν ήταν στον τελικό ειδικά. Και μάλιστα τερμάτισαν μόλις στη 17η θέση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ειδικά στο televoting μικρή σημασία έχει το ποιος έγραψε τι, αν αρέσει ένα κομμάτι θα ψηφιστεί. Στις επιτροπές όλοι γνωρίζουμε πως αλλάζει πολύ το θέμα στην βαθμολογία( δημόσιες σχέσεις, εξαγορά ψήφων, πολιτικά κλπ).
    ΥΓ: το μόνο που με παρεξενεψε λίγο ήταν το “η Ολλανδέζα Στεφανία”…Μου φάνηκε κάπως “κουφό” , ίσως να το εξέλαβα λάθος αλλά Ελληνίδα είναι η κοπέλα που μεγάλωσε/μεγαλώνει στην Ολλανδία. Με αυτή τη λογική η Παπαρίζου είναι σουηδέζα, η Καλομοίρα Αμερικανίδα, η Ντουσκα Καναδή…

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      H Στεφανία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία και την έχει εκπροσωπήσει κιόλας στη junior Εurovision. Ολλανδέζα είναι, ελληνικής καταγωγής. Και η Καλομοίρα αμερικανίδα ελληνικής καταγωγής είναι, μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν είναι η ίδια περίπτωση με την Ντούσκα και την Παπαρίζου που επέστρεψαν στην Ελλάδα μόνιμα σε νεαρή ηλικία.

      Δεν είναι κακό να μας εκπροσωπεί μια κοπέλα ελληνικής καταγωγής κι ας κι ας έχει πολιτογραφηθεί σε άλλη χώρα. Προσωπικά βέβαια θα το εκτιμούσα αν τον περασμένο χρόνο έκανε μια προσπάθεια να βελτιώσει λίγο τα ελληνικά της. Γενικώς θεωρώ πως θα τη βοηθούσε αν προσέγγιζε λίγο περισσότερο το ελληνικό κοινό ώστε να την αισθανθεί περισσότερο δική του.

      Απάντηση
      • Kωνσταντίνος
        Kωνσταντίνος says:

        Α καθαρά σε νομικό πλαίσιο αναφερόσουν, οκ κατάλαβα. Κοίτα, προσωπικά βρίσκω την πρόοδο της στα ελληνικά(μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη γλώσσα) θεαματική μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Καμία σχέση οι συνεντεύξεις της πέρσι με φέτος, και έχει άπλετο χρόνο να τα βελτιώσει ειδικά αν επιστρέψει στην Ελλάδα ή αν αποφασίσει να κάνει δισκογραφικές δουλειές εδώ…
        Εγώ πάλι μια χαρά στήριξη διακρίνω από τους περισσότερους Έλληνες και από τα media, οπότε η πλειονότητα την αισθάνεται “δικιά της” αλλά σαφώς υπάρχουν και οι “καλοθελητές”. Ουσιαστικά, τώρα συστήνεται στο ελληνικό κοινό, δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει σε λίγα χρόνια και εδώ, εξάλλου και η Παπαρίζου δεν ήταν ευρέως γνωστή-αυτό που λέμε “φίρμα”- πριν πάει eurovision με τους antique.

        Απάντηση
        • Vangelis vt
          Vangelis vt says:

          Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας πάντως, κάπως έτσι μια χαρά πέρασε στον τελικό το “Miracle” παρά την «ερμηνεία» της τραγουδίστριας που όλοι θυμόμαστε και για την οποία ακόμα και η 17η θέση ήταν εξαιρετικά υψηλή. Δεν είπαμε ότι πάνε για πρωτιά, αλλά μια θέση στον τελικό σε βάρος κάποιας άλλης χώρας με κάτι τέτοιες τακτικές την εξασφαλίζουν.

          Φτάνει να πούμε ότι το Αζερμπαϊτζάν στα στοιχήματα έπαιζε στην 10η με 11η θέση του ημιτελικού του πριν ανακοινωθεί η σειρά εμφάνισης και τώρα παίζει στην 5η με 6η. Αλλά αυτό που με ενοχλεί ότι μέσα στις τόσες ιστοσελίδες που ασχολούνται με τον διαγωνισμό διεθνώς, δεν είδα ούτε μία να θίγει την προφανή σύγκρουση συμφερόντων και την ευνοϊκή μεταχείριση από πλευράς διοργανωτών σε αυτή την περίπτωση.

          Απάντηση
          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Στις επιτροπές ναι αυτό μπορεί να επηρεάσει πολύ, αν και το Αζερμπαϊτζάν το 16 είχε τερματίσει χαμηλά στις επιτροπές. Η τακτική “ψωνίζω τραγούδι από Σουηδία ή Ολλανδία” η γενικά μια ισχυρή χώρα, είτε γενικά είτε ως διοργανώτρια, δεν νομίζω ότι επηρεάζει την ψήφο του κοινού. Ο μέσος τηλεθεατής πρώτοι φορά ακούει τα τραγούδια.

          • Vangelis vt
            Vangelis vt says:

            Για τις επιτροπές μιλάω κι εγώ, έτσι κι αλλιώς οι χώρες που αγοράζουν τραγούδια από γνωστά εργοστάσια παραγωγής, το κάνουν κυρίως για να επωφεληθούν από τις διασυνδέσεις των συνθετών με τις κριτικές επιτροπές. Πάντως το Miracles δεν το είχαν και τόσο χαμηλά οι επιτροπές (19η), όταν την ίδια χρονιά την Αυστρία που ήταν στη δεκάδα του κοινού και ερμήνευσε άψογα το τραγούδι της την κατέταξαν προτελευταία λες και τους είχε σκοτώσει τη μάνα. Επίσης να θυμήσω ότι η Ελλάδα δεν έχει τερματίσει πάνω από 19η στις 6 τελευταίες διοργανώσεις, ακόμα και το 2015 που η κοπέλα ήταν αδιαμφισβήτητα φωνάρα.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *