Αυστραλία: Δείτε την Montaigne να ερμηνεύει ζωντανά το “Technicolour“

Η φετινή εκπρόσωπος της Αυστραλίας, Montaigne, παρουσιάζει εκ νέου live την συμμετοχή της για την Eurovision, με τίτλο “Technicolour“.

Το τραγούδι υπογράφει η ίδια μαζί με τον David Karam Hadad.

Αναφορικά με την σκηνική της παρουσία τον ερχόμενο Μάιο στην σκηνή του Ahoy Arena, η Montaigne ανέφερε πως “θα είναι διασκεδαστική και χαριτωμένη και ανόητη και τρομακτική, κάτι τέτοιου τύπου ή κάτι τέτοιο. Κάτι λίγο πιο ειρωνικό, αλλά όχι ειρωνικό με κυνικό τρόπο, ειρωνικό με αυτοσυνείδητο τρόπο. Τα οπτικά του “Technicolor” είναι εμπνευσμένα από την “Sailor Moon” και το βιντεοπαιχνίδι “Final Fantasy 10”, συνοψίζοντας τα γραφικά που ήθελε ως “Cyberpunk with magic”“.

Ο χορογράφος τηε θα είναι ο Marko Panzic, ο οποίος θα ήταν και ο σκηνοθέτης του περσινού τραγουδιού της “Don’t Break Me”.

Δείτε την Montaigne να ερμηνεύει live το “Technicolour” στο video που ακολουθεί:

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Με λίγα λόγια, μάλλον βρέθηκε η κιτς εμφάνιση του διαγωνισμού για φέτος. Σε συνδυασμό με τα ατελείωτα φάλτσα της αοιδού, εύκολα θα την τοποθετήσω σε μια από τις χειρότερες συμμετοχές της Eurovision.

    Απάντηση
  2. Greco London
    Greco London says:

    Είναι ενα μεγάλο σοκ με την Αυστραλία φέτος. Εκεί που χτυπούσε 10αδα και 5αδα κάθε χρόνο φέτος είναι τι να πω.. Φέτος ήταν και το κομμάτι καλό και η εμφάνιση και τώρα κάρα είναι punk και φωνή κορμάρα.. Δε βλέπω να περνάει φέτος η Αυστραλία

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Bottom 3 στον ημιτελικό, δικαίως.
    Αν οι επιτροπές δώσουν μια θέση στην δεκάδα του ημιτελικού, ή ακόμα χειρότερα δώσουν την πρόκριση στην Αυστραλία (βλ. 2017) τότε πραγματικά η Eurovision έχει καταντήσει για γέλια και για κλάματα.
    Κακό τραγούδι, μέτρια ερμηνεία και πολύ φοβάμαι ότι η σκηνική παρουσία θα’ναι ανόητη έως πολύ ανόητη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *