Γαλλία: “Στο Παρίσι θα ήθελα να φιλοξενηθεί η Eurovision 2022”, αναφέρει η Barbara Pravi!

Η γαλλική δημόσια τηλεόραση πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου για όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του διαγωνισμού. Την συνέντευξη παρουσίασε η αρχηγός αποστολής της χώρας στον διαγωνισμό, Alexandra Redde-Amiel, η οποία είναι και η διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος της TV France.

Στην συνέντευξη φυσικά παρούσα ήταν και η Barbara Pravi, η οποία είναι το δεύτερο μεγάλο φαβορί για την νίκη στην Eurovision 2021, πίσω μόνο από την Μάλτα.

Η Alexandra Redde-Amiel τόνισε την σημασία που δίνει η TV France φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision, με το ενδιαφέρον από το γαλλικό κοινό να έχει ανέβει στα ύψη.

Την εβδομάδα πριν από τον διαγωνισμό θα παρακολουθήσουμε μία εκπομπή τύπου ντοκιμαντέρ, για την ζωή της Barbara Pravi. Το Σάββατο πριν την μετάδοση της Eurovision 2021 θα υπάρξει pre show, με παρασκήνια από το Ahoy Arena, αλλά και εικόνες από την προετοιμασία της γαλλικής αποστολής στο Ρότερνταμ.

Η Barbara Pravi σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποια πόλη θα επιθυμούσε να φιλοξενήσει την Eurovision, τον Μάιο του 2022, εφόσον φυσικά το Voila καταφέρει να πάρει την νίκη, απάντησε ότι δικαιωματικά μετά από 45 χρόνια, η πόλη αυτή θα πρέπει να είναι το Παρίσι!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την γαλλική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Και γω! Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα “μαγειρευτεί” από τις επιτροπές μια ωραιότατη Βαλέτα, ακολουθώντας την ίδια συνταγή με την Σουηδία το 2015….

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Τα τελευταία χρόνια η Γαλλία φαίνεται να ασχολείται και να θέλει τη νίκη!
    Φέτος νομίζω (και εύχομαι) ότι ήρθε η στιγμή της. Όμορφο τραγούδι, αξιοθαύμαστη ερμηνεύτρια, θετικός ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό.
    Καλή τους επιτυχία!

    Απάντηση
  3. Eurovision μόνο
    Eurovision μόνο says:

    Πρόβλεψη
    Μάλτα
    Επιτροπές:1
    Κόσμος:5-4
    Σύνολο:2
    Ελβετία
    Επιτροπές:5
    Κόσμος:1
    Σύνολο:3
    Γαλλία
    Επιτροπές:2
    Κόσμος:2
    Σύνολο:1

    Απάντηση
  4. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Μακάρι.
    Αν συμβεί αυτό, θα είναι μόλις η δεύτερη φορά τα τελευταία 25 χρόνια που το #1 στο τοπ μου θα κερδίσει το Διαγωνισμό (η άλλη ήταν το 2017).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *