Ελλάδα: “Δεν θα δούμε τον Πήγασο στην σκηνή”, αποκάλυψε η Stefania!

Μέσα από το live στον λογαριασμό της Eurovision στο Instagram, η Stefania αποκάλυψε κάποια στοιχεία για την σκηνική της εμφάνιση που θα δούμε στην Ahoy Arena. Η νεαρή εκπρόσωπός μας, ανέφερε πως δεν θα δούμε τον Πήγασο, όπως βλέπουμε στο βιντεοκλίπ του Last Dance, διαλύοντας έτσι τις όποιες φήμες υπήρχαν.

Ενθουσιασμένη να μας δείξει αυτό που έχει ετοιμάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός για την σκηνή, φάνηκε η Stefania, δίνοντας μας μάλιστα και κάποιες πληροφορίες για πρώτη φορά!

Θα είναι ξεχωριστό και απόλυτα ταιριαστό με το τραγούδι, αλλά δεν θα περιλαμβάνει ούτε τον Πήγασο! Ήταν τα λόγια της Stefania στα πλαίσια του Country Celebration Days, που σήμερα είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα.

Η Stefania απάντησε και σε πολλές ακόμη ερωτήσεις των φίλων της, κάποιες εκ των οποίων έγιναν από συνεργάτες του Eurovisionfun! Ο Σέρτζιο την ρώτησε: Last Dance or SUPERGIRL; Με την Stefania να απαντά ότι αν και είναι δύσκολο να απαντήσει, έχει δεθεί περισσότερο με το Last Dance.

Αγαπημένη της φετινή συμμετοχή είναι το τραγούδι του Blas Canto, το οποίο και τραγούδησε ακαπέλα. Μάλιστα ο Blas Canto συνδέθηκε στο live της Stefania, στέλνοντας τα φιλιά του! Τα υπόλοιπα αγαπημένα της τραγούδια από την Eurovision 2021 είναι η Ελβετία, η Γερμανία και η Κύπρος.

Πολλοί ήθελαν να μάθουν και γενικότερες πληροφορίες για την Stefania, όπως την αγαπημένη της τηλεοπτική εκπομπή, όπου απάντησε το Survivor, πως το αγαπημένο της φαγητό είναι ο τραχανάς, η αγαπημένη της ελληνική πόλη η Θεσσαλονίκη και αγαπημένη της τραγουδίστρια η Έλενα Παπαρίζου!

Στόχος της στον φετινό διαγωνισμό φυσικά είναι η νίκη, αλλά και με μία θέση μέσα στο τοπ10 θα ήταν ικανοποιημένη. Η Stefania ευχήθηκε σε ένα χρόνο από τώρα να βρίσκεται στην Ελλάδα, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της εδώ.

Μαζί με την Stefania στο live ήταν και οι τέσσερις χορευτές που θα την συνοδεύσουν στην σκηνή. Η σύνδεση έγινε με φόντο το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Μπορείτε να δείτε όλο το βίντεο παρακάτω:

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενό μας άρθρο, οι πρόβες της ελληνικής αποστολής ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Την ερχόμενη εβδομάδα (Μεγάλη Εβδομάδα) ξεκινούν τα stand in rehearsals, τα οποία όλες οι αποστολές αναμένουν με έντονη αγωνία και ενδιαφέρον. Η ΕΡΤ έχει ήδη αποστείλει στο Ρότερνταμ όλα όσα χρειάζονται, ώστε η stand in rehearsal της συμμετοχής μας να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι έχουν σταλεί και τα ρούχα που θα φορέσει η Στεφανία και που όπως ίσως θα θυμάστε, τα έχει σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος.

Τις επόμενες ημέρες η Στεφανία θα επιστρέψει για τελευταία φορά στην Ολλανδία, προκειμένου να περάσει τις ημέρες του Ορθόδοξου Πάσχα με την οικογένεια της. Στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για τις τελικές πρόβες, αλλά και για να αποχωρήσει με όλη την ελληνική αποστολή για το Ρότερνταμ και την πρώτη μας πρόβα, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 10 Μαίου.

Φυσικά, την Κυριακή στις 2 Μαίου θα την απολαύσουμε στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, όπου θα ερμηνεύσει ζωντανά σε μία μοναδική piano unplugged εκδοχή, το Last Dance. Ουσιαστικά πρόκειται για την αρχική εκδοχή του τραγουδιού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

22 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πραγματικά δεν νομίζω να ήθελε κάποιος να δει, ούτε να περίμενε να δει, Πήγασους και Ατλες επί σκηνής, απλά το επιβεβαίωσε, αλλά στην ουσία (πάλι) δεν αποκάλυψαν τίποτα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ένα prompt-σκαλα με δυνατότητα χρήσης εφέ πάνω σε αυτήν, και από εκεί και πέρα υποθέτουμε…. (Και αυτό κατά τύχη το μάθαμε δηλαδή)
    Για να δούμε τι θα δούμε, πολύ μυστικοπάθεια βρε παιδί μου…
    ΥΓ: ωραίο κλίμα υπάρχει στην ομάδα με κέφι και γέλιο, και φωνητικά είναι καλή αλλά σαφώς αναμένουμε να την ακούσουμε live σε όλο το last Dance και ειδικά στο απαιτητικό-φωνητικα- τελείωμα του.

    Απάντηση
  2. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Αυτο που μου αρεσε στο βιντεο που ειδα, παρολο που δεν αποκαλυψανε σχεδον τιποτα, ειναι το ποσο ανετη φαινεται η Στεφανια και το ποση αυτοπεποιθηση φαινεται να εχει κερδισει! Η ομαδα της κανει υπεροχη δουλεια, φανταζομαι ο Φωκας και ο Δημητρης κυριως, ειναι ολοι στο σωστο κλιμα και mindset και φαινεται πως της προσφερουν καθοδηγηση και ασφαλεια.
    Μου φαινεται οτι το Στεφανακι θα ανεβει στη σκηνη και θα τα σπασει! Αν υπαρχει ενας surprise performer αναμεσα στους συμμετεχοντες φετος θα ειναι η Στεφανια.

    Απάντηση
      • Thisaintourlastdance
        Thisaintourlastdance says:

        Ειμαστε για το τραγουδι και το υποσχομενο staging, πολλοι λενε οτι η Στεφανια ειναι πολυ μικρη για να υποστηριξει κατι μεγαλο, γιαυτο λεω surprise performer! Πιστευω οτι θα εκπλαγουμε ολη με την αυτοπεποιθηση της στη σκηνη

        Απάντηση
  3. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Σιγά μην έφερνε και τάρανδο. Ότι από τα άλλα τραγούδια προτιμάει τη Γερμανία και την Ισπανία δεν ξέρω πως να το σχολιάσω. Σου λέει ας πω κάποιον που είναι στον τελικό χωρίς να έχει απολύτως καμία ελπίδα.

    Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Ανέφερε επίσης Ελβετία και Κύπρο. Είναι κι αυτές στον τελικό, χωρίς απολύτως καμια ελπίδα;;; 🙂
      Αυτή η επιλεκτική ακοή και όραση μερικών φαν, πάντα με διασκέδαζε!

      Απάντηση
    • Andreas
      Andreas says:

      Βασικά τι άκυρο σχόλιο είναι αυτό; Από ποτε υπάρχει κριτική και στα γούστα του καθενός; Ακόμα κι αν έλεγε μόνο για την Ισπανία και τη Γερμανία θα δώσει λογαριασμό για το τι της αρέσει; Ότι να’ναι είστε μερικοί

      Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Ειμαι απολυτα βεβαιος οτι ουτε εσυ σκεφτοσουν οπως σκεφτεσαι τωρα οταν ησουν 18, γιατι ξεχναμε ποσο ειναι η Στεφανια! Που ειναι το κακο να της αρεσει η Γερμανια που εχει πλακα αλλα και η Ισπανια, που εχει ενα πολυ τρυφερο περιεχομενο ως τραγουδι; Εγω ισα ισα το βρισκω εξυπνο, γιατι δε κανει ” διαφημιση ” σε μεγαλα φαβορι οπως η Μαλτα αλλα σε outsiders.

      Ας σημειωσω οτι και εμενα μαρεσει πολυ η Ισπανια, παρολο που αναγνωριζω οτι δεν εχει potential. Αλλο προσωπικο γουστο και αλλο η αντικειμενικη κριση για τις δυνατοτητες ενος τραγουδιου.

      Απάντηση
      • Vangelis vt
        Vangelis vt says:

        Kαλά βασικά την Ισπανία τη γλείφουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι γιατί οι ισπανοί φαν είναι οι πιο φανατικοί και πολύ δραστήριοι στο twitter.

        Απάντηση
        • gogos
          gogos says:

          Ναι και έμαθε επι τούτου τους ισπανικούς στίχους για να “γλύψει” τους ισπανούς φαν… χαχαχαχαχχαχαχα!!!
          Που τα βρίσκεις βρε μπαγάσα! Δεν μας λυπάσαι καθόλου τελικά…. 🙂

          Απάντηση
  4. Alex
    Alex says:

    Ελπιζω να μην βγουν με τα μουσια….οι χορευτες και στον διαγωνισμο. Λιγο σουλουπουμα δεν θα εβλαπτε. Πολυ κακη εικονα. Η Στεφανια ποκυ γλυκια και ωραια.

    Απάντηση
    • Σταύρος
      Σταύρος says:

      Ένα απλό insta story εν μέσω προβών είναι, δεν είναι ούτε συνέντευξη τύπου ούτε show. Μια χαρά χαλαροί, συμπαθητικοί και ευχάριστοι ήταν. Προσιτοί και ανθρώπινοι.

      Απάντηση
    • Χρήστος
      Χρήστος says:

      Έχεις δίκιο, έβλεπα στο twitter προηγουμένως ότι γράφανε τι βάλαμε τη 18χρονη Στεφάνια με τους 40χρονους χορευτές χαχαχ

      Απάντηση
      • Thisaintourlastdance
        Thisaintourlastdance says:

        Καλα εκανε ο Φωκας. Παιδακια να εβαζε να ηταν τερμα τζουνιορ ολη η φαση; Θελει κατι και να φερνει στην adult eurovision, και τι καλυτερο απο μερικους hot 40χρονους χορευτες 😛

        Απάντηση
        • Vangelis vt
          Vangelis vt says:

          Ό,τι και να σας πουν εσείς όλα ωραία θα τα βρείτε. Ναι πιπίνια έπρεπε να είναι οι χορευτές γιατί μια χαρά είναι τα παιδιά, αλλά εκείνη είναι πολύ μικρή και η διαφορά χτυπάει πολύ. Καλά, εδώ τη λέτε επικοινωνιακή με αυτό το παγωμένο χαμόγελο μονίμως καρφωμένο στο πρόσωπο και τις νευρικές χειρονομίες που κάνει όλη την ώρα με τα δάχτυλα. Που αντί να τους συστήσει (δεν θυμάται τα ονόματα;) τους έβαλε να συστηθούν μόνοι τους, αν είναι δυνατόν.

          Λίγη σημασία έχουν βέβαια όλα αυτά, ένα απλό βίντεο είναι που ελάχιστοι θα δουν. Όπως και λίγη σημασία έχει το κάκιστο (κατά την άποψή μου) χορευτικό που ανέβασαν στο ΤikTok. Kοντός ψαλμός αλληλούια, οι πρόβες ξεκινάνε όπου νά ‘ναι και μακάρι να μείνουμε όλοι με το στόμα ανοιχτό. Το καταλαβαίνω ότι έχετε μεγάλη αγωνία και λαχτάρα, αλλά μην μας τρελάνετε κιόλας με τα μόνιμα διθυραμβικά σχόλια.

          Απάντηση
          • Greco London
            Greco London says:

            Άπαπα δηλητήριο και χολή πρόσεξε μη κατα λάθος δαγκώσεις τη γλώσσα σου και σε τρέχουνε.. Μερικοί ρε παιδί μου τι να πω, ανοίξτε λίγο το καπάκι να μπει λίγο φως μέσα απο το να έρχεστε εδω και να αδειάζετε τα απόβλητα σας.. Έλεος για Eurovision μιλάμε και η κοπέλα βγήκε μια χαρά και αληθινή.. Είναι νευρική λόγω γλώσσας κυρίως μιας και αυτα που έχει κάνει στη καριέρα της μέχρι στιγμής κάποιοι ούτε στα τρέλα όνειρα τους.. Ναι για σένα μιλάω φίλτατε.. Αμάν έχουμε που έχουμε και τη πανδημία έχουμε και τη μιζέρια και ξινίλα κάποιων!!!

          • Thisaintourlastdance
            Thisaintourlastdance says:

            Κανεις δε κανει διθυραμβικα σχολια, αλλα οχι θα καθομαστε να μιζεριαζουμε γιατι η Στεφανια ειπε οτι της αρεσει η Γερμανια και η Ισπανια και γιατι οι χορευτες ειναι μεγαλυτεροι της, οπως κανεις εσυ…!
            Προσωπικα προτιμω να μαι απο τους Ελληνες eurofans που υποστηριζουν την αποστολη και το απολαμβανουν, και ας μη τα παμε καλα στο τελος, παρα απο αυτους που κραζουν μονο και μονο για να ερθουν να γραψουν ” εγω τα ελεγα, εγω ξερω ”.
            Δηλαδη μας λες οτι μπορει να μην τα παμε καλα, λες και η Ελλαδα εχει τις τρομερες επιτυχιες τα τελευταια χρονια και κανεις την τρομερα ανατρεπτικη προβλεψη. Let me break it to you: you are not. Ολοι ειδαμε τι εκανε εντελει ο Φωκας με τη Ντεμυ το 2017, παρα τις υποσχεσεις. Ολοι ξερουμε πως πηγαν Ντουσκα-Τερζη παρολο που τα τραγουδια τους αγαπηθηκαν πιο πολυ απτο Last Dance. Δικαιουσαι βεβαια να κανεις προβλεψη, το θεμα ειναι οτι σε ενοχλει που κανουμε θετικα σχολια για ανευ ουσιας πραγματα. Σε πειραζει που μας φαινεται η Στεφανια γλυκια και επικοινωνιακη. Εχεις δικαιωμα να σκεφτεσαι οτι δεν ειναι, σεβασου ομως και την δικη μας αποψη για το θεμα. Η κοπελα τραγουδησε ολοκληρο ρεφρεν αλλου συμμετεχοντος ( στα ισπανικα ), και δεν ειναι επικοινωνιακη γιατι δε βγαζει γλωσσες εξω οπως η αγαπημενη σου Τσαγκρινου; Ενταξει τωρα.
            Αν αρχισουν οι προβες πρωτος πρωτος εγω θα ερθω και θα γραψω οσα δεν μου αρεσουν. Η κριτικη αποψη ειναι αποδεκτη και οδηγει στη βελτιωση.
            Αν σε ενοχλουν τα θετικα σχολια για τη Στεφανια ομως σε αυτο το σταδιο απλα μη δινεις σημασια. Δε θα μαστε ολοι μεσα στον αρνητισμο χωρις λογο ουτε δε θα λεμε την αποψη σας για να μη ” τρελαινεσαι απο τα θετικα σχολια ”.

          • Vangelis vt
            Vangelis vt says:

            Kαθόλου αγαπημένη μου δεν είναι η Τσαγκρινού, σταματήστε να δημιουργείτε ελληνοκυπριακά ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν. ‘Εχω πει ότι θα μου κάνει εντύπωση αν η Ελλάδα τερματίσει ψηλότερα σε σχέση με το 2017 ή αν η Κύπρος τερματίσει ψηλότερα σε σχέση με το 2019. Αυτό δεν είναι πρόβλεψη, είναι εκτίμηση με βάση το πρόσφατο παρελθόν και σε καμία περίπτωση δεν θα χαρώ αν επιβεβαιωθεί. Το γράφω ακριβώς γιατί πιστεύω ότι θα ήταν καλό και οι δύο χώρες να ξεφύγουν από την πεπατημένη που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια. Στην περίπτωση της Ελλάδας λιγότερες απευθείας αναθέσεις και αποκλειστικά και μόνο σε τραγουδίστριες του γυναικείου φύλου όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, στην περίπτωση της Κύπρου λιγότερα σουηδικά τραγούδια που προσπαθούν να επαναλάβουν την επιτυχία του Fuego. Αυτό και μόνο.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Δεν ξέρω τι θα κάνει η Κύπρος..για λόγους όμως που δεν μπορώ να αναφέρω τώρα, αλλά μετά τον διαγωνισμό, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο εκατομμύριο η Ελλάδα να τερματίσει χαμηλότερα από το 2017..

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *