Ελλάδα: Η Stefania μιλά για τα στοιχήματα και το άγχος της, για ένα καλό αποτέλεσμα στο Ρότερνταμ!

Η Stefania συνεχίζει την προώθηση της συμμετοχής μας στην Ολλανδία. Σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε σήμερα στο μεγάλο ειδησεογραφικό ιστότοπο, NU.NL, μιλά για τα στοιχήματα και την πίεση που δέχεται από αυτά για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Eurovision 2021.

Πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Ελλάδα ήταν ψηλά στα στοιχήματα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Είμαι πολύ χαρούμενη που το κοινό έχει εκτιμήσει το τραγούδι μου.

Φυσικά ο δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει κάτι για την σκηνική της εμφάνιση, που έχει εξάψει το ενδιαφέρον και την φαντασία όλων, για αυτό που έχει σχεδιάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός για την σκηνή του διαγωνισμού.

Ο καθένας κουτσομπολεύει λίγο: θα είναι μία εμφάνιση πραγματικά δροσερή που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ στη Eurovision. Είχα δημοσιεύσει κάτι στο Instagram όπου με είδατε σε ένα είδος γυμναστηρίου. Υποθέτω λοιπόν γι ‘αυτό, θεωρούν πως είναι η δική μας συμμετοχή.

Όσο αφορά τώρα τα στοιχήματα και την πίεση που δέχεται εξαιτίας τους για ένα καλό αποτέλεσμα στο Ρότερνταμ η Stefania ήταν ξεκάθαρη.

Δεν παρακολουθώ τα στοιχήματα, αλλά τώρα όλοι με έχουν ενημερώσει για αυτό. Στην πραγματικότητα δεν θέλω να ξέρω, δεν νομίζω ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις έχουν νόημα: κανείς δεν έχει δει τις παραστάσεις. Μπορεί να έχεις ένα ωραίο τραγούδι, αλλά αν η εμφάνιση δεν είναι σωστή. δεν θα κερδίσεις. Πολλά μπορούν ακόμα να αλλάξουν εκείνο τον μήνα. Κάποιος που είναι τώρα στο κάτω μέρος μπορεί να ανέβει. 

Και δεν θέλω να τα βλέπω γιατί με κάνουν να πιέζομαι περισσότερο. Δίνω προσοχή όχι σε αυτά και απλά κάνω τις πρόβες μου και εργάζομαι σκληρά. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να βλέπεις τα στοιχήματα. 

Μετά την πετυχημένη παρουσία της Stefania στα social media της Eurovision, οι πρόβες συνεχίζονται για λίγο ακόμη, αφού σε λίγες ημέρες  εκπρόσωπος μας θα επιστρέψει στην Ολλανδία για να περάσει το Ορθόδοξο Πάσχα με την οικογένειά της.

Μην ξεχνάτε ότι την Κυριακή 2 Μαίου στην πασχαλινή εορταστική εκπομπή της ΕΡΤ1, στις 22.00, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Stefania να ερμηνεύει ζωντανά το Last Dance, σε μία unplugged piano εκδοχή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

Πηγή: NU.NL

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μα βρε κορίτσι μου γιατί μιλάς με γρίφους κάθε φορά;
    Πες καλύτερα”δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα” παρά αυτά τα “αινίγματα”… Κοίτα εκεί που θα μας σκάσει η φετινή αποστολή μέχρι την πρώτη πρόβα. Τουλάχιστον ελπίζουμε όλοι, να αξίζει η τόση μυστικότητα και αναμονή!!

    Απάντηση
    • George
      George says:

      Πολύ φοβάμαι ότι όσο καλό και να είναι αυτό που έχουν ετοιμάσει, ίσως με το να μη δίνουν κανένα στοιχείο, δημιουργούνται πολύ υψηλές προσδοκίες και στο τέλος δε θα ανταποκρίνεται το σόου στις προσδοκίες αυτές.. μακάρι να κάνω λάθος

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Συμφωνώ ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά, γιατί μπαίνει ο πήχης ψηλά. Σε συνδυασμό με το ότι δεν είμαστε τόσο αγαπητή χώρα πλέον στην eurovision (όχι άδικα βέβαια αφού έχουμε στείλει τα τέρατα τα τελευταία χρόνια και έχουμε καταστρέψει συμμετοχές με καλό potential) θα μπορούσε κάτι απλά “καλό” και όχι “εντυπωσιακό, τολμηρό, που θα αποτελέσει σχολή, που δεν έχει ξαναγίνει” κλπ κλπ να μετρήσει αρνητικά γιατί έχει δημιουργηθεί τρελό hype γύρω από την σκηνική μας παρουσία.
        Προσωπικά παραμένω αισιόδοξος κάνοντας εικασίες για το τι μπορεί να δούμε, αλλά για την ώρα κρατάω μικρό καλάθι.

        Απάντηση
        • Χρήστος
          Χρήστος says:

          Oτι η δυναμική των συμμετοχών μας με potential υποχώρησαν εξαιτίας των μέτριων σκηνικών παρουσιων, ναι. Θα διαφωνήσω, όμως, με τον χαρακτηρισμό ”τέρατα”, θεωρώ ότι είναι υπερβολικός, γιατί για κάθε συμμετοχή έχει γίνει πολύ δουλειά και το αποτέλεσμα της καθεμιας δεν ήταν τόσο κακό όσο συχνά λέγεται. Ηταν μετριες προς καλές οι συνολικές εμφανίσεις και γιαυτό δεν εντυπωσιάσαμε. Τέρατα, ωστόσο, σε καμία περίπτωση

          Απάντηση
          • Kωνσταντίνος
            Kωνσταντίνος says:

            Αρχικά συμφωνούμε για το ’18 και ’19. Από εκεί και πέρα σίγουρα γίνεται κάθε χρόνο κάποια δουλειά αλλά όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται, δυστυχώς ή ευτυχώς. Προσωπικά, τις συμμετοχές μας το ’15 και το ’17 τις βρήκα(σε σύνολο) μέτριες- το 2017 ίσως και κάτω του μετρίου σε σύνολο. Το ’14 ίσως να ήταν αυτό που λες “μέτρια προς καλή” αλλά στην τηλεόραση το τραμπολίνο δεν έγραφε ωραία και φωνητικά δεν ήταν άρτια ειδικά από τον riskykidd. Το δε 2016, είναι ο ορισμός του “τερατουργήματος” για εμένα πάντα όσο βαρύ και αν ακούγεται, όλα λάθος… από το πως έγινε η ανάθεση, το τραγούδι που ήταν ερασιτεχνικό όπως και το πάντρεμα δύο διαφορετικών μουσικών ειδών που ακουγόταν άχαρο μέχρι και στους Έλληνες, μέχρι και την σκηνική παρουσία και ερμηνεία, που μόνο ερμηνεία δεν το λες αυτό.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *