Ελλάδα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρόβες της ελληνικής αποστολής!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρόβες της Στεφανίας, πάντα υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Φωκά Ευαγγελινού. Σε ένα βίντεο που ανέβασε ο Φωκάς στο Instagram πριν λίγο, βλέπουμε την χαρά και τον ενθουσιασμό όλων των εμπλεκόμενων.

Όπως πληροφορούμαστε και εμείς οι πρόβες της Στεφανίας είναι συνεχώς και καλύτερες. Ουσιαστικά αυτό στο οποίο δουλεύουν πλέον όλοι είναι μικρές λεπτομέρειες, αφού σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη για την εμφάνιση στο διαγωνισμό. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι τέσσερις χορευτές που θα είναι στο πλευρό της Στεφανίας στην σκηνή του διαγωνισμού, είναι οι Νίκος Κουκάκης, Μάρκος Γιακουμόγλου, Κώστας Παυλόπουλος και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Την ερχόμενη εβδομάδα (Μεγάλη Εβδομάδα) ξεκινούν τα stand in rehearsals, τα οποία όλες οι αποστολές αναμένουν με έντονη αγωνία και ενδιαφέρον. Η ΕΡΤ έχει ήδη αποστείλει στο Ρότερνταμ όλα όσα χρειάζονται, ώστε η stand in rehearsal της συμμετοχής μας να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι έχουν σταλεί και τα ρούχα που θα φορέσει η Στεφανία και που όπως ίσως θα θυμάστε, τα έχει σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος.

Τις επόμενες ημέρες η Στεφανία θα επιστρέψει για τελευταία φορά στην Ολλανδία, προκειμένου να περάσει τις ημέρες του Ορθόδοξου Πάσχα με την οικογένεια της. Στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για τις τελικές πρόβες, αλλά και για να αποχωρήσει με όλη την ελληνική αποστολή για το Ρότερνταμ και την πρώτη μας πρόβα, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 10 Μαίου.

Φυσικά, την Κυριακή στις 2 Μαίου θα την απολαύσουμε στο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, όπου θα ερμηνεύσει ζωντανά σε μία μοναδική piano unplugged εκδοχή, το Last Dance. Ουσιαστικά πρόκειται για την αρχική εκδοχή του τραγουδιού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Για να εχουν σταλει και τα ρουχα θα παιζουν μαλλον καποιον ρολο, μαλλον θα εχει οντως καθρεφτες πανω ( ” διαμαντακια; ” ) για να αντανακλουν το φως!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όταν γυρνάει ο χορευτής την κάμερα κάτι φαίνεται, σαν σκάλα/promt… Χμ…
    Προσωπικά αρχίζω να σκέφτομαι πολλά σενάρια που όντως κάνουν και εντυπωσιακά και ριψοκίνδυνα. Με τα σωστά πλάνα ίσως να μιλάμε για κάτι ακόμα κι πιο εντυπωσιακό από το staging του “your are the only one”….
    Μια πιο εξελιγμένη εκδοχή του όπως είχε σχολιάσει ένας άλλος χρήστης σε προηγούμενο μου σχόλιο, περί εικάσιών του πώς μπορεί να ναι το staging. Για να δούμε….

    Απάντηση
  3. Greco London
    Greco London says:

    Πως ρε σύ πως το έχασα αυτό με το Φωκα; Εσείς παιδιά που το είδατε κάντε pls μια καλή περιγραφή τοθ βίντεο τι έδειχνε δηλαδή. Πάντως τώρα έχει βάλει την ομάδα και ενα άλογο σα το Πήγασο λευκό αυτή τη φορά. Λες ο Φωκουλης να θέλει να μας μπερδέψει? Τι αγωνία ουφφφφ

    Απάντηση
  4. Christos
    Christos says:

    Φαινόταν 1 δευτερόλεπτο απο μία πράσινη σκάλα. Λογικά το χρώμα είναι τέτοιο γιατί θα αποτυπώνονται visual effects. Απλά υποθέτω ότι είναι ένα στοιχείο που το είχε και πέρυσι στη σκηνική μας παρουσία. Σε ένα βίντεο που ανεβάσαν απο τις περσινές πρόβες για το supergirl πάλι η Stefania ήταν πάνω σε μία κατασκευή με σκάλα. Ίδωμεν…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *