Ελλάδα: Ποια eurostar επιστρέφει στην σκηνή της Eurovision; Θα κάνει τα φωνητικά της Stefania!

Μια πραγματική είδηση βόμβα σας αποκαλύπτει το Eurovisionfun. Ένα ερωτηματικό που παρέμενε όλο το προηγούμενο διάστημα απαντήθηκε πριν από λίγο. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η τραγουδίστρια που θα αποτελέσει το έκτο μέλος της ελληνικής αποστολής και θα κληθεί να διεκπεραιώσει, τα πολύ απαιτητικά φωνητικά της συμμετοχής μας, δεν είναι άλλη από την Μαντώ!

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια η σπουδαία αυτή καλλιτέχνης, επιστρέφει στην σκηνή της Eurovision. Το 2003 η Μαντώ εκπροσώπησε την Ελλάδα με το Never Let You Go, κατακτώντας τότε την 17η θέση.

Η ελληνική αποστολή κατέληξε στην Μαντώ για τα φωνητικά της Stefania. Επιλέχθηκε μία αψεγάδιαστη θα λέγαμε φωνή, με ένα Eurovision background. Η Μαντώ με την εμπειρία και τις γνώσεις της, θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά στην Stefania.

Σε λίγες ημέρες η Stefania επιστρέφει από την Ολλανδία στην Αθήνα και ξεκινούν εντατικές πρόβες μαζί με την Μαντώ!

Πως σας φαίνεται αυτή η επιλογή; Θα βοηθήσει την Stefania στο τελικό αποτέλεσμα;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    ΣΟΚ!
    Μιλάμε για φωνάρα που θα κάνει τα φωνητικά του “last dance” ακόμα πιο δυναμικά…
    Στο φωνητικό κομμάτι, πλέον δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία, αφού η Στεφανία είναι πολύ καλή και δυναμική, από όσο λέγεται, επί σκηνής και έχει και πίσω της την Μαντώ, μια εξαιρετική φωνή και συν ότι φέτος δίνεται η δυνατότητα για κάποια προηχογραφημένα φωνητικά.
    Το μόνο “ερωτηματικό” παραμένει η σκηνική παρουσία που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα και κρατιέται μια σιγή ιχθύος περί αυτής…. Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει αυτό που θα δούμε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *