Ελλάδα: Στα γυρίσματα της παρουσίασης των 39 φετινών συμμετοχών η Stefania!

Μετά την πετυχημένη παρουσία της Stefania στα social media της Eurovision, οι πρόβες συνεχίζονται για λίγο ακόμη, αφού σε λίγες ημέρες  εκπρόσωπος μας θα επιστρέψει στην Ολλανδία για να περάσει το Ορθόδοξο Πάσχα με την οικογένειά της. Σήμερα όμως ήταν η ώρα των γυρισμάτων για τις εκπομπές παρουσίασης των 39 φετινών συμμετοχών, που όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα πραγματοποιηθούν μέσα από το φλΕΡΤ, με παρουσιαστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Γυρίσματα για την Stefania και συνέντευξη στους wiwibloggs

Στο studio λοιπόν όπου θα γίνουν αυτές οι εκπομπές βρέθηκε σήμερα και η Stefania για κάποια γυρίσματα. Οι 15 λεπτά διάρκειας καθημερινές αυτές εκπομπές θα ξεκινήσουν την μετάδοσή τους αμέσως μετά το Πάσχα και θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του Πρώτου Ημιτελικού, στις 18 Μαίου. Η ώρα μετάδοσης τους θα είναι στις 17.30, εμβόλιμα στο απογευματινό μαγκαζινό φλΕΡΤ, ως ένθετο.

Σήμερα επίσης η Stefania έδωσε την καθιερωμένη θα λέγαμε συνέντευξη στους wiwibloggs, την οποία και θα παρακολουθήσουμε σε λίγες ημέρες. Με φόντο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, από το κεντρικό studio της ΕΡΤ, η Stefania απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν, εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την αισιοδοξία της για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και την χαρά και τιμή που νοιώθει, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Στην Ισπανία έφθασε το Instagram Live της Stefania

Πέρα από κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη το χθεσινό live της Stefania στα social media του διαγωνισμού, συγκέντρωσε πάρα πολλές θεάσεις, ξεπερνώντας τα αντίστοιχα άλλων καλλιτεχνών. Πέρα από τα ελληνικά μίντια που κάλυψαν το γεγονός και τα ισπανικά μέσα αναφέρθηκαν στην Stefania και την προτίμηση που δείχνει στην συμμετοχή τους, αλλά και στον Blas Canto, αναπαράγοντας μάλιστα το βίντεο όπου η νεαρή καλλιτέχνης τραγουδά ακαπέλα το Voy A Quadarme, την συμμετοχή δηλαδή της Ισπανίας στον φετινό διαγωνισμό. Ο Blas Canto ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram την ερμηνεία της Stefania, εντυπωσιασμένος από την φωνή της και την προφορά της στα ισπανικά!

Μην ξεχνάτε ότι την Κυριακή 2 Μαίου στην πασχαλινή εορταστική εκπομπή της ΕΡΤ1, στις 22.00, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Stefania να ερμηνεύει ζωντανά το Last Dance, σε μία unplugged piano εκδοχή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

10 ΣΧΟΛΙΑ
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Re file xalarwse Ligo apo ths proves alliws tha einai ta odds.. k an Pas Sto oddchecker eimaste 9h Mazi me thn norvigia.. Sto Eurovisionworld katevhkame, alla h apodosi mas einai idia.. anevhke apo 40/1 36/1 to San Marino

      Απάντηση
    • Thisaintourlastdance
      Thisaintourlastdance says:

      Και τι το λες σα να επεσε μετεωριτης;
      Νορβηγια-Σαν Μαρινο-Ελλαδα εχουν ιδια ποσοστα στα odds, μιλαμε για παρα πλ μικρες διαφορες, στην ουσια ειναι στην ιδια θεση. Παλι μπορει να ανεβει η Ελλαδα, μπορει παλι να ανεβει μετα το Σαν Μαρινο.
      Δινετε υπερβολικη σημασια στα odds! Αποτυχια στα στοιχηματα βιωνει η Κυπρος, που επεσε 4 θεσεις οταν ακουστηκαν τα φωνητικα της, το Αζερμπαιτζαν που ηταν ψηλα πριν βγει το τραγουδι και η Ιρλανδια που μενει στον πατο παρολες τις υποσχεσεις για το στησιμο.
      Τωρα αν η Στεφανια πεσει 11η, η ξαναμπει στην 10 καμια σημασια δεν εχει. Αλλωστε το θεμιτο αποτελεσμα της ανοδου στα στοιχηματα εχει ηδη εξαργυρωθει ( δημιουργηθηκε hype, ολοι εμαθαν για το staging, εγιναν αρθρα για αυτο πχ απο wiwibloggs) οποτε δε θα στεναχωρηθουμε που μας ξαναπερασε το Σαν Μαρινο.
      Συμφωνω παντως με το καλαθι, οχι γιατι πεσαμε μια θεση στα στοιχηματα ( xD ) αλλα γιατι ετσι πρεπει να κανεις παντα με τη Eurovision

      Απάντηση
  1. George Don
    George Don says:

    Μπραβο για την ενημερωση ομαδα. Πολυ χαρηκα που σας ανακαλυψα φετος. Συνεχιστε ετσι την καλη δουλεια και ενημερωση που μας κανετε καθημερινα για την Ελλαδα. Ενα αρθρο καθημερινα βοηθαει την αγωνια της αναμονης.

    Απάντηση
  2. Το τραγούδι είναι καλό
    Το τραγούδι είναι καλό says:

    Ήταν λογικό να πέσουμε στα στοιχήματα. Το τραγούδι ναι μεν πολύ ωραίο αλλά η στεφάνια είναι λίγη. Είναι πολύ πιτσιρικακι για κάτι τόσο grande όπως η Eurovision των μεγάλων. Είδα το insta live που έκανε στο καναλι της Eurovision και ξενέρωσα τη ζωή μου. Χαχάνιζε συνέχεια και μιλούσε μονίμως στα ελληνικά μόνη της ή με τους χορευτές της αντί να Διαβάζει δυνατά τις ερωτήσεις της ταμπλέτας και να απαντά καθαρά και δυνατά στα αγγλικά.

    Δεν έχω κάτι με το κορίτσι. Είναι λογικο – λόγω ηλικίας- να το βλέπει λίγο πιο “παιδική χαρά” το διαγωνισμό, όμως ξεκάθαρα προτιμώ τη στάση της Destiny προς ξένους δημοσιογράφους, funs κτλ. Μολις τελείωσε η μέρα που ήταν αφιερωμένη στην Ελλάδα από την ebu, αρχίσαμε πρώτη φορά να πέφτουμε στα στοιχήματα. Τυχαίο? Δε νομίζω.

    Επίσης απογοητευτηκα και από το χειρισμό της ερτ στο πρότζεκτ. Κάθεται και κάνει ολόκληρη ιστορία στους Ισπανούς για να μην δείξουν το λαηβ της στεφανίας… Για να κάνει λαηβ η στεφανία πρώτη φορά στην ερτ σε μια εκπομπή που δε θα δει κανείς! Και χάνεται και το πλεονέκτημα να γίνει ένα σωστό προμοσιον μέσω ίντερνετ διότι άλλο είναι να βγει στο ίντερνετ η εμφάνιση της στεφανίας από τους Ισπανούς διαργανωτες τη μέρα που θα έβγαιναν και όλοι οι εκπρόσωποι και άλλο είναι να βγει το δικό της απόσπασμα δέκα μέρες μετά. Κανείς δε θα ασχοληθεί ιδιαίτερα.

    Για τα άλλα της ερτ τα έχουμε πει :το μπάχαλο της πρεμιέρας του τραγουδιού στο ertflix, καμία προώθηση, καμία εξειδικευμένη εκπομπή εσωτερικής(έστω!) παραγωγης για το διαγωνισμό. Κρίμα και το τραγούδι είναι καλό. Αν το έδιναν στη Μαλού και τη στηριζαν πραγματικά, θα πήγαινε για μεγάλα πράγματα.

    Απάντηση
    • treigora
      treigora says:

      Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο στο θέμα της live ερμηνείας. Εκεί όντως ήταν λάθος της ΕΡΤ να αποφασίσει να δημοσιεύσει το live της Στεφανίας κάτι μέρες μετά και να έχει ως πρώτο live μια acoustic version που στην τελική δεν θα διαγωνιστεί κιόλας.

      Όμως το όλο promotion στην τελική λίγη αξία έχει μιας και το κοινό στην συντριπτική πλειοψηφία ούτε που ασχολείται με το τι συμβαίνει πριν το διαγωνισμό, οπότε το πως θα στοιχήσει και πως όχι (συν το πως αντιμετωπίζει η Στεφανία τον διαγωνισμό; Γιατί πρέπει να αντιμετωπίζουν οι διαγωνιζόμενοι με συγκεκριμενο τρόπο το διαγωνισμό;) ελάχιστο ρόλο παίζουν

      ΥΓ: Στην Μαλού; Το Last Dance στην Μαλού την γνωστή που τραγουδάει λαϊκά; Δεν θα της πήγαινε καθόλου… άλλο στυλ το τραγούδι τελείως

      Απάντηση
    • Χρήστος
      Χρήστος says:

      Για την ιστορία (όχι ότι έχει σημασία) η πτώση της Ελλάδας στα odds προηγήθηκε του live. Μετά το live απλά παρουσίασε μια νίκη άνοδο του San Marino και μας πέρασε. Δεν καταλαβαινω γιατί γίνεται τόσο ζήτημα που πέσαμε λίγο, δεν θα ανεβαίναμε για πάντα, κάποια στιγμή πέφτουν κάποια ανεβαίνουν, έτσι πάνε αυτά μέχρι τις πρόβες. Εξάλλου δεν την είχαμε την 11η θέση… 15οι ήμασταν.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *