Ελλάδα: Το ρεπορτάζ του Pop Up για την άνοδο του Last Dance στα στοιχήματα! (video)

Στην εκπομπή Pop Up του Alpha παρουσιάστηκε ένα πολύ κατατοπιστικό ρεπορτάζ για τα στοιχήματα και την άνοδο της ελληνικής συμμετοχής τις τελευταίες εβδομάδες στα στοιχήματα.

Στο βίντεο έγινε αναφορά για την μεγάλη άνοδο του Last Dance από την 17η στην 10η θέση, αλλά και ποιος μπορεί να είναι ο λόγος αυτής της μεγάλης αλλαγής. Αναφέρθηκαν φυσικά και σε όλα όσα διαβάσατε πρώτοι μέσα από το Eurovisionfun, τις δηλώσεις δηλαδή του Twan van de Nieuwenhuijzen, του επικεφαλής της Eurovision 2021, αλλά και στο άρθρο της De Telegraaf, σύμφωνα με το οποίο η χώρα η οποία σκηνικά τον εντυπωσίασε είναι η Ελλάδα.

Ακολούθως το πάνελ της εκπομπής σχολίασε τους θετικούς οιωνούς που υπάρχουν για την ελληνική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό, λέγοντας παράλληλα το αυτονόητο. Πως για τα 3 αυτά λεπτά που θα δούμε όλοι στην σκηνή του Ahoy Arena, εργάζεται μία ομάδα ανθρώπων επί μήνες και ταυτόχρονα ότι οι συντελεστές του Last Dance δουλεύουν πάντοτε σε κάθε λεπτομέρεια τις συμμετοχές τους, έχοντας φέτος ένα πολύ καλό πρωτόλειο υλικό, την Stefania!

Με χαρά κοινοποιούμε το βίντεο της εκπομπής, αφού σπανίως πλέον στην ιδιωτική τηλεόραση, μεταδίδονται τόσο αξιόπιστες πληροφορίες όσο αφορά τον διαγωνισμό, καθώς οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ρωτήσουν ή να πληροφορηθούν τι πραγματικά συμβαίνει, προτού προβάλλουν κάποιο σχετικό βίντεο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Greco London
    Greco London says:

    Μεγάλο μπράβο και πάλι παιδιά που ανεβάζεται συνέχεια άρθρα για την Ελλάδα ενώ όντως απέναντι μόνο παίζουν Κύπρο, αφήνουν σχόλια επιθετικά προς την Ελλάδα να περάσουν το σκριναρισμα και κόβουν όλλους εμάς που υπερασπιζόμαστε τη συμμετοχή μας φέτος. Δε ξέρω γιατί τόσο μένος φέτος, δεν τους πήραν τηλέφωνο να τους ρωτήσουν τη γνώμη τους, έπεσε οικονομική βοήθεια της Πανικ και στηρίζουν Κύπρο δε ξέρω. Πάντως απο ενα ελληνικό κανάλι της Eurovision θα περίμενες κάτι άλλο. Ακόμα και το Wiwi είναι φανατικός οπαδός της ελληνικής συμμετοχής με συνεχή άρθρα για τη Στεφανια και το πως σκαρφάλωσε στη δεκάδα.. Και οι άλλοι μούγκα. Συνεχίστε έτσι ανοδικά και εμεις σας στηρίζουμε για όλη τη δουλειά που παράγεται και φυσικά για την αγάπη και συμπαράσταση στην ελληνική αποστολή.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Σε ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα λόγια σου. Κάνουμε ό,τι μπορούμε σαν μία ελληνική ιστοσελίδα, που προφανώς το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της είναι η ελληνική συμμετοχή. Δεν θα σχολιάσουμε το τι κάνουν άλλα sites, αν και είμαστε χαρούμενοι να υπάρχουν αναγνώστες με κριτική σκέψη, που διαβάζουν και πίσω από τα άρθρα! Μεινετε μαζι μας γτ ερχονται παρα πολλές εκπλήξεις!

      Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Είναι ωραίο σαν αναγνώστες και φαν της eurovision να βλέπουμε άρθρα με αποκλειστικά και να βλέπουμε όρεξη κι αγάπη για το διαγωνισμό κι όχι απλά αντιγραφές άλλων άρθρων η’ δελτίων τύπου. Μπράβο στην ομάδα και πάλι

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *