Ελλάδα: Όγδοη η Stefania και το Last Dance για κατάληψη μίας θέσης στο top10!

Το καλό κλίμα για το Last Dance και την Stefania συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στα στοιχήματα. Την στιγμή που γραφόταν αυτό το άρθρο η Ελλάδα βρισκόταν οριακά στην δωδέκατη θέση για τον νικητή της διοργάνωσης, ενώ σε ότι αφορά τις χώρες που οι εταιρείες στοιχημάτων προβλέπουν ότι θα βρεθούν στο top10 της τελικής βαθμολογίας, η συμμετοχή μας είναι αυτή την στιγμή στην όγδοη θέση, με αυξητικές μάλιστα τάσεις!

Σύμφωνα λοιπόν με την oddschecher, που είναι η πλατφόρμα των στοιχημάτων που δείχνει αμεσότερα και με περισσότερες εταιρείες από αντίστοιχες πλατφόρμες τα στοιχεία για τις αποδόσεις στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Ελλάδα με απόδοση 20/21 είναι το όγδοο φαβορί για κατάληψη μία εκ των θέσεων του top10 της τελικής κατάταξης.

Πρώτη φυσικά και εδώ είναι η Μάλτα, ενώ η Κύπρος στον εν λόγω πίνακα βρίσκεται στην δωδέκατη θέση. Συγκεκριμένα η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

  1. Μάλτα
  2. Ελβετία
  3. Γαλλία
  4. Βουλγαρία
  5. Σουηδία
  6. Ιταλία
  7. Λιθουανία
  8. Ελλάδα
  9. Φινλανδία
  10. Ισλανδία

Τα παραπάνω στοιχήματα διαφέρουν αρκετά από τα στοιχήματα για τον τελικό νικητή, αφού π.χ η Ελλάδα θεωρείται δωδέκατο φαβορί για την νίκη, αλλά οι bookers την θεωρούν πολύ πιο σίγουρη για την δεκάδα από ότι τον Άγιο Μαρίνο ή ακόμα και την Ισλανδία, χώρες που βρίσκονται ψηλότερα από την δική μας στα στοιχήματα για τον νικητή του διαγωνισμού.

Η Ελλάδα τις τελευταίες δύο ημέρες ρίχνει συνεχώς τις αποδόσεις της και νομίζουμε πως είναι πλέον θέμα ωρών το να ξεπεράσει και την Φινλανδία στην ενδέκατη θέση, αφού ουσιαστικά μία μόλις εταιρεία μας κρατά πίσω της.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα η ελληνική συμμετοχή βρισκόταν στην 15η θέση. Έχοντας πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη άνοδο το χρονικό αυτό διάστημα, είναι η μεγάλη κερδισμένη των τελευταίων ημερών.

Σίγουρα τα στοιχήματα δεν έχουν την σημασία που θα έχουν την περίοδο των προβών, αντικατοπτρίζουν όμως τόσο το θετικό κλίμα, όσο και τις προσδοκίες που υπάρχουν για το Last Dance και την Stefania!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ,(Marizeta)
    ,(Marizeta) says:

    Θα ακουστώ υπερβολική αλλά δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη χαρά εδώ και περισσότερο από έναν μήνα! Είμαι τρισευτυχισμένη! Μου φαίνεται κάπως αστείο πως η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη κερδισμένη της εβδομάδας και η Κύπρος το αντίθετο!

    Απάντηση
  2. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Aς ελπίζουμε να είναι η σκηνική παρουσία εντυπωσιακή όπως τη περιμένουμε τόσο εμείς, όσο και αυτοί που ποντάρουν στη χώρα μας. Ας κρατάμε για την ώρα μικρό καλάθι, γιατί εξίσου στη δεκάδα μας είχαν τα στοιχήματα το 2018 και το 2019.

    Απάντηση
  3. Lary
    Lary says:

    Η Ελλάδα δεν κέρδισε κάνοντας ένα μεγάλο βήμα η Στεφανία, η οποία μένει στάσιμη, αλλά ανεβαίνει εξαιτίας της κατρακύλας χωρών όπως η Κύπρος, η Φινλανδία, η Ισλανδία και η Βουλγαρία. Πρέπει όμως να την ακούσουμε ζωντανά για να βγουν συμπεράσματα. Πχ. εγώ απογοητεύτηκα αρκετά με την Έλενα, μιας και περίμενα καλύτερα πράγματα και για αυτό μου φαίνεται πως θα είναι Τάμτα νούμερο 2

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *