Eurovision 2021: 3.500 άτομα θα βρεθούν στην Ahoy Arena για το διαγωνισμό, εάν δεν υπάρξει επιδείνωση της πανδημίας!

Πριν λίγο η EBU και οι Ολλανδοί διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ένα μικρό μέρος του κοινού θα επιτραπεί να παρακολουθήσει ζωντανά το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021. Συγκεκριμένα ανάφεραν ότι εάν το επιτρέπουν οι συγκύριες, 3.500 περίπου άτομα θα βρεθούν στις εξέδρες του Ahoy Arena για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μάλιστα ο Sietse Bakker παραγωγός της Eurovision 2021 έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Ο Martin Österdahl, Εκτελεστικός Επόπτης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision δήλωσε τα εξής:

Χαιρόμαστε για αυτήν την απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης και την πιθανότητα να προσκαλέσουμε τους οπαδούς να συμμετάσχουν μαζί μας καθώς επαναφέρουμε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο.

Θα εξετάσουμε τις διαθέσιμες επιλογές και θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δεχτούμε με ασφάλεια τους θεατές στο χώρο του Ahoy στο Ρότερνταμ, εάν το επιτρέπει η κατάσταση. Η υγεία και η ασφάλεια όλων εκείνων που παρευρίσκονται στην εκδήλωση παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. 

Η EBU πρόσθεσε, «όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, όλες οι αντιπροσωπείες, οι καλλιτέχνες και οι εργαζόμενοι, θα ακολουθήσουν ένα αυστηρό πρωτόκολλο και δεν θα έρθουν σε επαφή με το κοινό σε καμία περίπτωση”.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά τις πετυχημένες δοκιμές σε μαζικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από το Fieldlab Events,  σε συνεργασία φυσικά με την ολλανδική κυβέρνηση.

Ο Sietse Bakker ανέφερε σχετικά:

Το γεγονός ότι τώρα έχουμε την ευκαιρία να επαναφέρουμε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με ένα κοινό και πάλι είναι κάτι που θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε μόνο. Είμαστε ευγνώμονες στο υπουργικό συμβούλιο και το Fieldlab Events για αυτήν την προοπτική και την εμπιστοσύνη που μας δίνουν σε αυτό.

Επαναλαμβάνουμε ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν με την προυπόθεση ότι δεν θα υπάρξει επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων τις επόμενες εβδομάδες στην Ολλανδία. Οριστικές ανακοινώσεις επί του θέματος και πληροφορίες για την διάθεση των εισιτηρίων θα γίνουν τέλος Απριλίου.

Ένα πολύ ευχάριστο νέο για όλους εμάς τους fans, αλλά και τους καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού, που δεν θα τραγουδούν σε ένα άδειο στάδιο!

Μείνετε συντονισμένοι στο Euroviisonfun για όλες τις εξελίξεις του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: NOS
1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ευχάριστα νέα! Και ευτυχώς δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο…
    Πιστεύω ότι με τις παρούσες συνθήκες όντως μπορεί να υπάρξει αυτό το λίγο κοινό, να βρεθούν οι περισσότερες αν όχι όλες οι συμμετοχές στο ahoy και σε συνδυασμό ότι το green room θα ναι μπροστά στην σκηνή το στάδιο δεν θα φαίνεται άδειο. Αυτό με βάση τα τωρινά δεδομένα της πανδημίας και φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα. Το σενάριο των Live on tape φαίνεται για την ώρα, ευτυχώς, να απομακρύνεται!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *