Η Molly Sandén ερμηνεύει το Husavik στην τελετή απονομής των Oscars!

Πριν από λίγες ώρες, σε ένα ειδικό pre-show, πριν την έναρξη της 93ης Απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ερμηνεύθηκαν ζωντανά, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, όλα τα υποψήφια τραγούδια για το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Ανάμεσά τους βρισκόταν φυσικά και το “Husavik – My Hometown” από την ταινία του Netflix “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, σε ερμηνεία της Molly Sandén (Junior Eurovision 2006, Melodifestivalen 2009, 2012, 2016)!

Ενώ μάλιστα οι υπόλοιποι υποψήφιοι ερμήνευσαν τα τραγούδια τους στην οροφή του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Los Angeles, η Molly Sandén βρέθηκε στο λιμάνι του πανέμορφου Húsavík της Ισλανδίας και μας καθήλωσε ερμηνεύοντας το ομώνυμο τραγούδι με τη συνοδεία μιας παιδικής χορωδίας!

Στο τέλος της μεγάλης βραδιάς, το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού κέρδισε το “Fight For You” από την ταινία “Judas and the Black Messia”, ανατρέποντας τα προγνωστικά που ήθελαν το “Speak Now” από την ταινία “One Night In Miami…” να αποσπά το χρυσό αγαλματίδιο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, τόσο η υποψηφιότητα όσο και η ζωντανή εμφάνιση στην τελετή των Oscars είναι μια μεγάλη νίκη τόσο για τους συντελεστές της ταινίας “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” και για τη Molly Sandén, όσο και για το κύρος του διαγωνισμού της Eurovision διεθνώς.

Απολαύστε τη μαγική εμφάνιση της Molly Sandén στην τελετή απονομής των Oscars :

Πώς σας φάνηκε η εμφάνιση της Molly; Πιστεύετε ότι το “Husavik” άξιζε το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού; Γράψτε μας στα σχόλια!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *