Κροατία: Αποκαλύφθηκε το μυστικό της σκηνικής εμφάνισης της Albina!

Σύμφωνα με την μεγάλη κροατική εφημερίδα Jutarnji, η Albina αλλά και τέσσερις άνδρες χορευτές που θα την συνοδεύσουν στην σκηνή του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα φοράνε ρούχα που θα είναι γεμάτα από κρύσταλλα.

Ο Κροάτης σχεδιαστής που έχει αναλάβει την δημιουργία των κουστουμιών, Juraj Zigman, ανέφερε στην Jutarnji:

Όταν λέω λάμψη το εννοώ. Τα κουστούμια που θα φορέσουν η Albina και οι τέσσερις χορευτές της θα είναι γεμάτα κρύσταλλα.

Πέρα από τις πολυάριθμες διαφημιστικές δραστηριότητες, η Albina, πραγματοποιεί τις πρόβες της για το Ρότερνταμ, στο στούντιο της Κροατικής Ραδιοτηλεόρασης στο Ζάγκρεμπ και φυσικά παρών είναι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής, της συμμετοχής, Marvin Dietmann

Η Κροατία θα εμφανιστεί στην 10η θέση του Πρώτου Ημιτελικού στις 18 Μαΐου στο Ρότερνταμ, με το τραγούδι Tick-Tock:

https://www.youtube.com/watch?v=lT277q29VpE

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την κροατική συμμετοχή στην Eurovision.

Πηγή: Jutarnji
4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Μμμ. Υπηρχαν εντονες φημες οτι κατι παρομοιο θα κανει και η Στεφανια, οτι θα φοραει κρυσταλλους για να αντανακλουν το φως. Απτη στιγμη που το κανει η Αλμπινιτσα, μαλλον λαθος η προβλεψη( γιατι οι παραγωγοι δεν επιτρεπουν ποτε σε δυο συμμετοχες να κανουν κατι παρομοιο! Fun fact: Το 2015 η Μαρια Ελενα Κυριακου ζητησε προτζεκτορα στο φορεμα της αλλα της ειπαν οτι το εχει ” καπαρωσει ” ηδη η Ρωσια! ).
    Ελπιζω να μη μοιαζει σκηνικα η συμμετοχη μας με το Τικ τοκ, και τα δυο upbeat τραγουδια και με γυναικες τραγουδιστριες, θα μπορουσαν να κανουν κακο το ενα στο αλλο βαθμολογικα.

    Απάντηση
    • Ak
      Ak says:

      Αυτό σκέφτηκα κατευθείαν ! ελπίζω να μην είναι ίδια γιατί δεν θα ξεχωρίσει η Ελλάδα.παντως μακαρί να μην είναι εντελώς γεματο διαμάντια της albina έτσι ώστε να το κάνει η Ελλάδα αν θέλει

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται από κάπου να κάνουν δύο συμμετοχες κάτι παρόμοιο, απλά φροντίζουν να μην πέφτουν κοντά σε σειρά εμφάνισης.Το 2015, αρκετές συμμετοχές είχαν για background δέντρα και δάση (πχ Ιρλανδία, Ελβετία, Πολωνία) Επίσης το 2016 Ρωσία, Ισλανδία, Λευκορωσία, Αρμενία, Αυστραλία και Κύπρος έπαιζαν με πολλά εφέ green screen κλπ.
      Από τα σωστά πλάνα θα δείξει πόσο θα δουλέψει και θα “πείσει” τον τηλεθεατή το κάθε staging.
      Τα άλλα περί του ότι ήθελε και η Μαρία Έλενα φόρεμα στο οποίο θα έπεφταν εφέ τα ακούω δικαιολογίες της τότε αποστολής, όπως φυσικά και το επικό “κόλλησαν τα promt στο τελωνείο” που μας έλεγε η Τερζή και η ομάδα της.
      Αν είσαι επαγγελματίας φροντίζεις για κάτι καλό δουλεύοντας τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και ετοιμάζεις και μια εναλλακτική, στην εσχάτη, όπως έγινε το ’17 με την Demy, που υπήρξε έστω μια εναλλακτική, κακή οπτικά μεν, εναλλακτική λύση δε.
      ΥΓ: η Στεφανία πιστεύω θα φορέσει ολόσωμη φόρμα ή κοντή φόρμα, μέχρι το μπούτι, αρκετά κοντά εμφανισιακά, σε αυτά που φορούσε η Φουρέιρα το ’18 ή που φοράνε συνήθως στις εμφανίσεις τους η A.G η D.L η J.F και η Beyonce.

      Απάντηση
      • Ακ
        Ακ says:

        Για να είμαι ειλικρινής ακρίβως το ίδιο πιστεύω.θα είναι πιθανό να είναι με πολλά διαμάντια εκτός αν κανει κάτι στην σκηνή που δεν θα το επιτρέπει η χορογραφία.θα ήταν ωραίο πάντως!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *