Κύπρος: Δείτε απόσπασμα από τις πρόβες της Έλενας Τσαγκρινου!

Πριν από λίγο στο κανάλι της Eurovision στο Youtube κυκλοφόρησε απόσπασμα από τις πρόβες της Έλενας Τσαγκρινού άλλα και ένα μικρο live του El Diablo στο στούντιο της Panik Records.

Τρεις εβδομάδες έμειναν όπου οι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο Ρότερνταμ, ο creative director της Κύπρου, Marvin Dietmann, βρίσκεται στην Αθήνα για μερικές μέρες, επιβλέποντας τις πρόβες μαζί με την χορογράφο Chali Jennings.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2021!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mariah
    Mariah says:

    Το θέμα είναι πως θα το πει live, χορευοντας ταυτόχρονα. Επίσης, από αυτό που είδαμε ούτε έντονες κινήσεις έχει ούτε τίποτα. Φαίνεται απλό.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω το βίντεο ανέβηκε την δεδομένη χρονική στιγμή (μαζί κι με λάιβ ακούστικ βέρσιον)καθαρά λόγω της πτώσης στα στοιχήματα.
    Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι θα δούμε μια δυναμική χορογραφία η οποία όμως με προβληματίζει στο ότι θα έχει 4 γυναίκες-χορεύτριες, όπως είχε και η Φουρέιρα και όπως θα έχει και η Destiny αλλά και η Efendi, ελπίζω να μην υπάρξουν έντονες συγκρίσεις.
    Το live της Τσαγκρινού καλύτερο από τα άλλα που έχουμε ακούσει αν και η φωνή της σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως ακούγεται στο audio, ειδικά στο “breaking the rules” και στο “oooh oooh el diablo”. Δεν είναι χάλια, αλλά σε συνδυασμό με μια απαιτητική χορογραφία ελπίζω να μην ακούσουμε πολλά φωνητικά λάθη, κάτι που αν συμβεί στην ψηφοφορία των επιτροπών θα κοστίσει λίγο ή πολύ. Κοντός ψαλμός για όλες τις συμμετοχές….
    Καλή επιτυχία θα ευχηθώ για την ώρα στην Έλενα και στην Κύπρο μας!!

    Απάντηση
  3. Tonia
    Tonia says:

    Να ρωτήσω βρε παιδια ,.
    Αυτό λέγεται live? Αφου σε panic room τραγουδάει δηλ στουντιο δωματιο έτσι δεν φαίνεται στο βίντεο? Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί αν είναι έτσι δεν κατανοώ
    Όπως και να έχει καλή επιτυχία στην Κυπρο

    Απάντηση
  4. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Εμενα αυτο που με ενοχλει με την Ελενα ειναι οτι προσπαθει να δωσει ενα φεμινιστικο περιεχομενο στο τραγουδι της που ΔΕΝ εχει. Λεει οτι μιλαει για γυναικα που βγαινει απο κακη σχεση… Που ακριβως βγαινει στους στιχους απτη σχεση; Εχει διαβασει τους στιχους του τραγουδιου της;
    Το τραγουδι μιλαει ξεκαθαρα για μια γυναικα που παραδινεται σε εναν ανδρα που δεν ειναι ο ιδανικος, αλλα εχει μια ” διαβολικη ” γοητεια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *