Κύπρος: Η Έλενα Τσαγκρινού ερμηνεύει ζωντανά το El Diablo | Δείτε το βίντεο!

Στην οικεία της Σήλιας Κριθαριώτη, που θα επιμεληθεί και όλες της εμφανίσεις της στον διαγωνισμό, βρέθηκε η Έλενα Τσαγκρινού. Η γνωστή σχεδιάστρια ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram ένα μικρό απόσπασμα από την ζωντανή ερμηνεία του El Diablo, που πραγματοποίησε η Έλενα!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, πριν από λίγες ημέρες, η Έλενα Τσαγκρινού και η κυπριακή αποστολή βρέθηκε στη Βουλγαρία, σε ένα studio όπου γύρισαν το live on tape του El Diablo”. Το live on tape, που θα κάνουν όλες οι χώρες, έχει ζητηθεί από τους διοργανωτές ως back-up για την περίπτωση που κάποιος δεν καταφέρει να παρευρεθεί, λόγω της πανδημίας και των περιορισμών, τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Η EBU θέλοντας να τιμήσει την προσπάθεια που έκαναν όλες οι χώρες για το live on tape video της συμμετοχής τους, στις 29 Μαΐου, θα μεταδοθούν σε ένα special show όλα αυτά τα βίντεο.

Αυτή την περίοδο, η Έλενα Τσαγκρινού, έχει ξεκινήσει πρόβες για την εμφάνισή της στην Eurovision, υπό τις οδηγίες του καλλιτεχνικού διευθυντή της κυπριακής συμμετοχής, Marvin Dietmann.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2021!

24 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Greco London
    Greco London says:

    Να ευχηθούμε να μη πολύ χορεύει αν και το κομμάτι το απαιτεί.. Έχει φωνάρα η Έλενα παιδιά απλά είναι απο εκείνα τα κομμάτια που στο λαιβ θα υπάρχουν κίνδυνοι.. το πρώτο βίντεο μου άρεσε μετά πολύ τσιριχτό ρε παιδί μου.. Δεν ξέρω πως να νιώσω.. Χλιαρά..

    Απάντηση
  2. Andreas Eliades
    Andreas Eliades says:

    Τι απίστευτο μπαλκόνι είναι αυτόοο, καλά την ερμηνεία της κοπέλας δεν μπορούμε να τη πάρουμε στα σοβαρά.. φαίνεται εξάλλου ότι είναι και του ποτού και απλά διασκεδάζει.. εμενα μου άρεσε πάντως η ερμηνεία της..

    Απάντηση
  3. Mary
    Mary says:

    Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ καμία φωνάρα η Τσαγκρινου,την έχω ακούσει λάιβ και πάντα τσιριζει όπως εδώ,το τραγούδι έχει τρελό autotune…δύσκολα θα το βγαλει

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά από εχθες το βράδυ η Κύπρος είναι πλεον 12κατη στα στοιχήματα και φαίνεται να έχει πτωτικές τάσεις….

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τα προηχογραφημενα φωνητικά επιτρέπονται για φέτος, ο βασικός ερμηνευτής όμως καλείται να ερμηνεύσει live και χωρίς autotune…
    Και κάπου εκεί αρχίζει το πρόβλημα….
    Το τραγούδι παρά τις όποιες ομοιότητες με κομμάτια της Lady Gaga, είναι πιασαρικο αν όμως χρειαστεί η Τσαγκρινού να χορεύει (τύπου Τάμτα ή Φουρέιρα) δεν αποκλείω να δούμε την Κύπρο είτε πολύ χαμηλά στην κατάταξη είτε ακόμα και ως αποκλεισμό-εκπληξη.
    Κρίμα, άντε να δεχτώ ότι απλά διασκεδάζει στα συγκεκριμένα stories και έχει πει κάτι παραπάνω, αυτό όμως που άκουσα είναι κάτω του μετρίου και είναι και στατική, που και να χόρευε δηλαδή…

    Απάντηση
  6. Greco London
    Greco London says:

    Η Panik γιατί επιτρέπει να βγαίνουν αυτα τα ερασιτεχνικά βίντεο προς τα έξω και να κάνουν κακό στην αποστολή της Κύπρού; Πάντως το βίντεο έχει ήδη ανεβεί YouTube και τα σχόλια τη σφάζουν.. Μετά τους παπάδες βγάζουνε αυτό τι να πω.. Απογοήτευση.. Τουλάχιστον η Στεφανια στο live ήταν πολύ καλή.. Έπρεπε να παίξει το κομμάτι σε πιάνο πιο slow να αναδείξει τη φωνή γιατί χωρίς κατάλληλα μηχανήματα και μερικά ποτάκια το έσφαξε.. Δυστυχώς..

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Έχει τραγουδήσει η Στεφανία live το last dance;;; Η εννοείς το acapella που είπε λίγο στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ όταν ανακοινώθηκε το τραγούδι; Πάντως φωνητικά φαίνεται να το έχει, το έδειξε και στην ερμηνεία του Supergirl πέρσι, αν και το φετινό εκτός από πολύ καλύτερο κομμάτι είναι και πιο απαιτητικό. Το μόνο που ελπίζω είναι να έχει και εκτόπισμα επί σκηνής, όπως λένε ότι έχει, και φυσικό το περιβόητο staging μας να είναι δυναμικό, που για την ώρα δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτό πέρα από το πολύ γενικό “φως”.

      Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Τουλάχιστον η Στεφανια δεν έχει γίνει ρεζίλι που στο βίντεο αυτό στο YouTube οι μισοί αποκαλούν την Έλενα παράφωνη και οι άλλοι μισοί πως είναι ντιρλα στο μεθύσι.. Ατυχης στιγμή όπως είπα δυστυχώς.. Και αν ήταν ένα καραόκε με φίλους γιατί επιτρέψανε να βγει προς τα έξω.. Και το ΡΙΚ αφαντο φέτος με τόσα που άκουσε.. Ίσως να συγκεντρωθεί καλύτερα η Έλενα και να σκίσει και να βουλώσει στόματα.. Στενοχωρήθηκα γιατί αυτα τα λάθη είναι το λιγότερο παιδικά..

        Απάντηση
  7. Ntinos
    Ntinos says:

    Πάντως όλοι οι ξένοι φαν δεν βασίζουν τη μελλοντική της εμφάνιση με ένα βίντεο όπου φαίνεται να είναι μεθυσμένη και να διασκεδάζει. Αντιθέτως, φαίνεται η ενέργεια της Τσαγκρινού να ενθουσίασε πολλους. Εντωμεταξύ οι έλληνες eurofans βιάστηκαν να «φάνε» το κορίτσι. Υπάρχει εδώ και καιρό αυτή η αρνητικότητα με την Κύπρο που δημιουργεί κάποια ερωτήματα γιατί κάποιοι θέλουν να τη δουν να αποτυγχάνει. Τραγικό

    Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Ναι συμφωνώ μαζί σου, φταίνε τα κυκλώματα, φταίνε τα δέκα ποτήρια παραπάνω, φταίει ο τόπος που τράβηξε το βίντεο, οι δημοσιογράφοι που το ανέβασαν και το σχολίασαν, οι πολλοί φαν που είδαν μια εκπρόσωπο ντιρλα μέσα στην παραφωνία, φταίει η πανδημία, λίγο το Athens by night, τα πανέμορφα φορέματα της Σήλιας φταίνε και αυτοί οι Έλληνες που θέλουν το κακό της συμμετοχής μας γιατί εγώ προσωπικά θεωρώ τη Κύπρο Ελλάδα.. Τι είπες ρε φίλε μας τρέλανες.. Ναι ναι πωπω μαζί σου όλοι αυτοί οι τραγικοί φταίνε για αυτό το βίντεο!!! Σιγά μη φταίει η Έλενα, η Πανικ, το ΡΙΚ.. Έχεις μεγάλο δίκιο!!! Οι σχολιαστές, οι τραγικοί Έλληνες φαν και οι εχθροί της Κύπρου φταίνε.. Μάλλον οι Τούρκοι κρύβονται απο πίσω.. Έτσι είναι όπως τα λες.. Και το βίντεο ξαφνικά κατέβηκε.. Γιατί άραγε.. Άσε φίλε όλλους εμάς τους τραγικούς και η Έλενα να λες πως είναι πολύ τυχερή που αυτό δεν ανέβηκε στο wiwiblogs που όλλοι εμεις βγάζουμε στα polls Ελλάδα και Κύπρο πρώτη και μας κράζουν γιατί πολύ απλά θα ήταν το τέλος.. Σκέφτομαι τιτλο¨Live performance El Diablo” και μετά ο χαμός.. Ρε ας σοβαρευτούμε και ειδικά αυτοί στην Πανικ και στο ΡΙΚ.. Ατυχης στιγμή ναι, φτηνά τη γλιτώσαμε ναι, αλλα οχι πως φταίμε εμεις που σχολιάσαμε η’ έχουμε άποψη είσαι λάθος φίλε..

      Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Τωρα ήρθες εσυ να μας κοροιδέψεις και να βγάλεις κουφούς 15 ανθρώπους που εγραψαν πιο επάνω και συμφωνουν ολοι οτι το σκοτωσε το κομμάτι και πως ακούγεται χάλια?Τι είναι πιο πιθανό?Να είναι και οι 15 κουφοί η εσυ που είσαι ένας?Κοινη λογική θέλει,το σκότωσε το τραγούδι,οχι οτι ποτε νομίζαμε πως είναι καλη τραγουδίστρια κιολας.Κάνε μια βοτλα στο youtube και θα δεις οτι ολοι λενε οτι ειναι χαλια η ερμηνεία της,τα υπολοιπα περι εμπαθειας με την Κυπρο ειναι κακοήθειες.Την τραγουδίστρια κρίνουμε,οχι την χώρα,αλίμονο!

      Απάντηση
  8. Prokopis
    Prokopis says:

    Σταματατε να λαλιτε. Συνέχεια. Για. Τι. Κύπρο κι για. Τι ελενα τσαγκρινού μια. Χαρά. Ενι φωνητισ στι. Σκηνι θα σκισι αλά ένα πιτε τι. Κακία σας. Ενιμποριτε.συνεχεια.για.τι.κυπρο λαλιτε. Δετς. Τι. Ελλάδα που εστιλετε. Ένα τραγούδι που ε. 12.στα.στοιχηματα.και.αφιστε.τι κύπρο και όσο. Αφορά. Ότι. Επεσαμε.στα.στοιχηματα.ιμαστε. 9 στα. Στοιχήματα. Λίο. Κακια

    Απάντηση
  9. Eurovison
    Eurovison says:

    Παιδιά, δεν είναι ότι είναι μεθυσμένη , μεθυσμένη ή νηφάλια η φωνή είναι ίδια το Πόλυ πολύ όταν είσαι μεθυσμένος να χάσεις το Ρυθμό αλλά αυτό εδώ δεν ίσχυε απλά η τσιρίζει , πραγματικά άμα το πει έτσι και έχει σκηνική παρουσία όπως της Φουρέιρας,το βλέπω να μένει οριακά στον ημιτελικό ότι έγινε με Ελλάδα 2018 και Πορτογαλία 2019

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *