Κύπρος: Ο Λούης Πατσαλίδης στον σχολιασμό των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision!

Πριν από μερικά λεπτά ανακοινώθηκε μεσώ του Cybc στο facebook, οτι ο Λούης Πατσαλίδης θα είναι ο σχολιαστής των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision 2021.

Οι δηλώσεις του Cybc για το σχολιαστή Λούης Πατσαλίδης:

Ο Λούης Πατσαλίδης στον σχολιασμό των ημιτελικών και του τελικού της Eurovision Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Γιουροβίζιον αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου στον κόσμο με περισσότερους από 200 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν τον θεσμό κάθε χρόνο. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας μετά από ανάπαυλα ενός έτους λόγω της πανδημίας και το ενδιαφέρον είναι ως εκ τούτου σημαντικά αυξημένο.

Ο πρώτος ημιτελικός, στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι ”El Diablo”, θα λάβει χώρα στις 18 Μαιου, ο δεύτερος στις 20 και ο μεγάλος τελικός στις 22 του ερχόμενου μήνα. Το ΡΙΚ θα προβάλει και τα τρία σόου, τόσο από το ΡΙΚ1, όσο και από το ΡΙΚ HD στις 22:00 έκαστης βραδιάς.

Στον σχολιασμό των δύο ημιτελικών και του μεγάλου τελικού, το ΡΙΚ συνεργάζεται φέτος με τον εξαιρετικά δημοφιλή κωμικό και παρουσιαστή Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να προσθέσει στις χρηστικές πληροφορίες της περιγραφής και το μοναδικό του χιούμορ αφιλοκερδώς, αφού ο διαγωνισμός προσφέρει εκτός από θέαμα και στιγμές γέλιου. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο μεγάλες προσωπικότητες που διακρίνονται για το χιούμορ τους σχολιάζουν τον διαγωνισμό και σε πολλές άλλες χώρες όπως ο Graham Norton στο BBC και πολλοί άλλοι. Ραντεβού λοιπόν στις 18, 20 και 22 Μάιου στο ΡΙΚ 1 και στο ΡΙΚ HD και Καλή Επιτυχία Κύπρος!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Takis
    Takis says:

    Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή από το ΡΙΚ. Γνωρίζω ότι είναι πολύ δημοφιλής στην Κύπρο και έχοντας δει κάποια αποσπάσματα από την εκπομπή του στο YouTube μου φάνηκε πολύ ευχάριστος και θετικός τύπος. Απο περιέργια θα δω αν μπορώ να συντονιστώ με ΡΙΚ φέτος σε μια από τις βραδιές.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *