Κύπρος: “Στην σκηνή θα δείτε εκρηκτική ενέργεια, χορό και εφέ που θα εντυπωσιάσουν”, μας υπόσχεται η Έλενα Τσαγκρινού!

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Έλενα Τσαγκρινού, αυτή την φορά στο Gossip-tv. Η εκπρόσωπος της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό, βρίσκεται σε περίοδο εντατικών προβών, ετοιμάζοντας το act που θα δούμε στην σκηνή της Eurovision.

Είναι η πρώτη σου φορά Eurovision. Αρχικά θέλω να μου πεις πως νιώθεις που συμμετέχεις και αν ήταν παιδικό σου όνειρο μια συμμετοχή στην Eurovision.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να εκπροσωπώ την Κύπρο μας στον διαγωνισμό! Η Eurovision, την οποία κάθε χρόνο παρακολουθώ ως τηλεθεατής, ήταν ανάμεσα στα όνειρά μου. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά το ΡΙΚ και την εταιρεία μου Panik Records για την εμπιστοσύνη και όλο το καταπληκτικό team του «El Diablo», τους δημιουργούς Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker, Oxa και Thomas Stengaard, τον καλλιτεχνικό διευθυντή Marvin Dietmann, τον σκηνοθέτη του video clip Γιώργο Μπενιουδάκη, την χορογράφο Chali Jennings και την Σίλια Κριθαριώτη που επιμελείται την ενδυματολογική μου εικόνα.

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει ο ημιτελικός αγχώνεσαι καθόλου;

Μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει άγχος, αλλά τεράστια λαχτάρα! Αυτές τις μέρες κάνουμε εντατικές πρόβες για την on stage εμφάνιση και όλο το team του «El Diablo» με κάνει να νιώθω ασφάλεια και σιγουριά.

Έχεις προλάβει να κάνεις σκέψεις για την εμπειρία που σε περιμένει; Τι σε ιντριγκάρε και είπες το “ναι”;

Ανυπομονώ να το ζήσω όλο αυτό, αν και σίγουρα θα είναι κάπως διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν λόγω της πανδημίας. Αυτό που με ιντρίγκαρε είναι το ίδιο το «El Diablo», ένα κομμάτι που ταιριάζει πλήρως με τη μουσική μου ταυτότητα. Και, όπως ανέφερα και πριν, ευχαριστώ το ΡΙΚ και την Panik Records που μου το εμπιστεύτηκαν.

Σε προβληματίζει το γεγονός ότι θα είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα στην Ολλανδία και στο διαγωνισμό εξαιτίας του κορονοϊού;

Οι διοργανωτές έχουν λάβει και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Από εκεί και πέρα, ο κορονοϊός είναι στη ζωή μας εδώ και ένα χρόνο και εγώ, όπως και όλοι μας, ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των ειδικών και των Αρχών.

Μπορείς να μας δώσεις λίγα spoilers σχετικά με αυτά που θα δούμε πάνω στη σκηνή;

Στη σκηνή θα δείτε «εκρηκτική» ενέργεια, χορό και εφέ που θα εντυπωσιάσουν!

Ο Mike θα έρθει μαζί σου στο Ρότερνταμ;

Ο Mike αυτή τη φορά θα με δει από μακριά! Ωστόσο, οι ευχές του και η θετική του ενέργεια είναι πάντα μαζί μου, σε κάθε μου live εμφάνιση.

Ποιοι άλλοι θα είναι μαζί σου;

Στο πλευρό μου θα βρίσκεται όλο το team του «El Diablo»! Άνθρωποι από το ΡΙΚ και την δισκογραφική μου εταιρεία, οι συνεργάτες που επιμελούνται την on stage εμφάνισή μου…

Ποιο απ’ τα τραγούδια που έχεις ακούσει μέχρι στιγμής σε φοβίζει παραπάνω στα πλαίσια του ανταγωνισμού;

Δεν με φοβίζει κάποιο τραγούδι! Η Eurovision, εκτός από διαγωνισμός, είναι μία γιορτή της μουσικής. Και η ιστορία έχει δείξει πως δεν χωρά προγνωστικά, αλλά μόνο σκληρή δουλειά!

Φοβήθηκες με τις αντιδράσεις των Κύπριων για το τραγούδι σου; Ποια ήταν η πρώτη σκέψη που έκανες στο άκουσμα της είδησης;

Μπορώ να σου πω πως όχι. Το «El Diablo» δεν είναι βλάσφημο τραγούδι. Αντίθετα, μιλά για μία κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να απελευθερωθεί από μία τοξική σχέση, είναι ένα τραγούδι δύναμης, το οποίο τυχαίνει να είναι και επίκαιρο στο πλαίσιο του κινήματος #metoo. Οπότε, δεν έδωσα κάποια σημασία και παρέμεινα προσηλωμένη στο στόχο μου να εκπροσωπήσω επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Έχεις έρθει σε επαφή καθόλου με καλλιτέχνες που μας είχαν εκπροσωπήσει στο παρελθόν για να σου δώσουν τη συμβουλή τους και αν ναι με ποιους;

Αυτή την περίοδο το πρόγραμμά μου είναι γεμάτο! Σκέψου ότι πριν από λίγες ημέρες βρεθήκαμε στην Βουλγαρία για το live on tape και, μετά την απαραίτητη καραντίνα λόγω του ταξιδιού, είμαι σε εντατικές πρόβες για την on stage εμφάνιση. Δεν έχω προλάβει να μιλήσω με κάποιον, αλλά σίγουρα θα το κάνω μέχρι να φύγω για την Ολλανδία.

Έχεις κάτι για γούρι που θα πάρεις μαζί σου στην Ολλανδία;

Το γούρι μου είναι σταθερό: η χρυσή αλυσίδα από την βάπτισή μου! Δεν θα την αποχωριστώ ούτε αυτή τη φορά… Και, φυσικά, θα έχω μαζί μου όλη αυτή τη θετική ενέργεια και αγάπη που έχω εισπράξει από τον κόσμο όλον αυτό τον καιρό!

Τι θα φορέσεις την μεγάλη βραδιά του ημιτελικού;

Η παγκοσμίου φήμης Σίλια Κριθαριώτη επιμελείται το ενδυματολογικό κομμάτι. Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι όλοι ξέρουμε πόσο εξαιρετικές είναι οι δημιουργίες της!

Από την Ελλάδα δε σου έγινε ποτέ πρόταση να τον εκπροσωπήσεις;

Τα πάντα είναι θέμα σωστού timing. Το σωστό timing, και το σωστό τραγούδι φυσικά, βρέθηκαν τώρα με την Κύπρο μας!

Τα στοιχήματα των χωρών για την Eurovision τα παρακολουθείς;

Δεν τα παρακολουθώ προσωπικά, αλλά έχω ενημερωθεί και γι’ αυτά. Ξέρεις κάτι όμως; Δε νομίζω ότι έχουν σημασία! Πολλές φορές τραγούδια που τα στοιχήματα τα έβαζαν στην κορυφή δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον διαγωνισμό, ενώ κάποια που τα θεωρούσαν outsider πήραν την πρωτιά.

Πόσα τραγούδια πριν το “El Diablo” ηχογράφησες και δοκιμασίες για να καταλήξει στο συγκεκριμένο;

Όπως λέει και ένας από τους στίχους… «Ι fell in love, I fell in love, I gave my heart to el diablo» από την πρώτη στιγμή!

Η Κύπρος θα διαγωνισθεί στην θέση νο8 του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision 2021!

 

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ελπίζω να μην μοιάζει (πολύ) με την σκηνική παρουσία του fuego, και σαφώς εκτός από το να δούμε κάτι καλό χρειάζεται να ακούσουμε και κάτι καλό, που για την ώρα δυστυχώς δεν το έχουμε ακούσει…

    Απάντηση
  2. Batman
    Batman says:

    Μέσα στην παραπληροφόρηση η συνέντευξη.
    Η ομάδα της Κύπρου βρήκε το τραγούδι, επικοινώνησε με Αρσενάκο και αυτός πρότεινε την Τσαγκρινού.
    Η Έλενα δεν είχε κανένα λόγο σε όλο αυτό, ούτε ηχογράφησε ἀλλα τραγούδια.
    Το μόνο που μπορούσε να πει ήταν ένα ναι πάω ή όχι δεν πάω.

    Φέτος όλες οι συμμετοχές θα έχουν κάτι το εκπληκτικό στην σκηνοθεσία; Κάτι δεν μου κολάει.
    Παραπληροφόρηση θα είναι και αυτό για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
    Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε, θα δούμε σε λίγες εβδομάδες όμως και θα κρίνουμε το τελικό αποτἐλεσμα.

    Απάντηση
  3. Ντινος
    Ντινος says:

    Ελπίζω το ΡΙΚ να έμαθε ότι ένα συνηθισμένο ποπ τραγούδι με μία απλή χορογραφία δεν εγγυάται ούτε για πεντάδα ούτε για δεκάδα.. Μια χαρά ήταν και η 13η θέση του replay αλλά αν θέλουν να θέσουν υψηλότερους στόχους, πρέπει να επενδύσουν περισσότερο στη σκηνική παρουσίαση και στα εφέ για να αφήσουν όντως εντυπώσεις. Φαίνεται ότι θέλουν όντως να φτάσουν στην κορυφή οπότε ευελπιστώ ότι δεν θα κάνουν παρόμοια λάθη.

    Απάντηση
  4. Barbie
    Barbie says:

    Μια χαρά θα το πει τ τραγούδι υπέροχη θα είναι κ η σκηνική παρουσία.. Για την Ελλάδα μας δεν ξέρω γιατί ακούω πολλά μεγάλα π ετοιμάζει αλλά απ όσα μαθαίνω στο live on tape σκηνικά ήταν χειρότερο και από της demy το 2017

    Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Μα εμεις βλέπουμε απο την ip την ακριβη διεύθυνση των χρηστών. Ειναι αστειο το σχόλιο του που κ καλα προσπαθει να περάσει ως Ελλαδίτης, γτ Ελληνες ειμαστε ολοι, να μας πει οτι ακουγεται αυτο κ αυτο…Ας μας πει λοιπον που στην Λευκωσια που μένει, ακουγονται ολα αυτα;

          Απάντηση
          • Mary
            Mary says:

            Τι θα πει Ελλαδιτης? Ελληνας κατοικος της Ελλαδας ασ πουμε καλυτερα,δεν καταλαβα ποτε γιατι θα πρεπει να λεγομαστε ελλαδιτες…Ελληνες,στην ταυτοτητα αυτο γραφει.Ελληνοκυπριοι αυτοι,Ελληνες εμεις. Τωρα αν θελουν να λεγονται κι αυτοι σκετο Ελληνες,δικαιωμα τους,αλλα οχι να λεγομαστε εμεις Ελλαδιτες στα καλα καθουμενα.

    • Greco London
      Greco London says:

      Χαχαχχαχα Ρε Βλαδιμηρε η’ Προκοπη ποτέ έγινες Barbie; Αχ ποσα ξέρετε εσείς εκεί στη Κύπρο για πες κι αλλα να γελάσουμε… Γιάννη μου πρέπει να μπει περιορισμός κατώτατης ηλικίας χρηστών γιατί πλακώσανε τα δεκάχρονα από το πανέμορφο κατά τα αλλα και ελληνικότατο φυσικά νησί της Αφροδίτης.. Συγχηστηκα τώρα ας ψησω κανένα χαλούμι…

      Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] riportata dal sito Eurovision Fun si torna sullo scottante tema delle proteste dei religiosi ciprioti contro la canzone, che a loro […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *