Με άρωμα Eurovision τα Oscars 2021: Η Molly Sandén θα τραγουδήσει live το Husavik!

Στις 25 Απριλίου, σε ένα ειδικό pre-show λίγο πριν την έναρξη της 93ης Απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, θα ερμηνευθούν ζωντανά, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, όλα τα υποψήφια τραγούδια για το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και το “Husavik” από την ταινία του NetflixEurovision Song Contest: The Story of Fire Saga“, με πρωταγωνιστές τον Will Ferrell και τη Rachel McAdams!

Και μπορεί τον ρόλο της Sigrit να ενσαρκώνει η Rachel McAdams, όμως η φωνή που κρύβεται πίσω από τα τραγούδια της Sigrit στην ταινία ανήκει στη γνωστή στους eurofans Σουηδή Molly Sandén (Melodifestivalen 2009, 2012, 2016)!

Ενώ μάλιστα οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους στην οροφή του Μουσείου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Los Angeles, η Molly Sandén θα βρίσκεται στο λιμάνι του Husavik της Ισλανδίας, από όπου θα ερμηνεύσει το ομώνυμο τραγούδι!

Οι υποψηφιότητες για το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού είναι οι εξής:

  • “Husavik” από την ταινία Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
  • “Fight For You” από την ταινία Judas and the Black Messiah
  • “Hear My Voice” από την ταινία The Trial of The Chicago 7
  • “Io Si (Seen)” από την ταινία The Life Ahead (La Vita Davanti A Se)
  • “Speak Now” από την ταινία One Night In Miami…

Δείτε την Molly Sandén ή αλλιώς My Marianne, όπως είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, να ερμηνεύει την acoustic version του Husavik στο νησί Öland της Σουηδίας:

Πιστεύετε ότι το “Husavik” θα καταφέρει να αποσπάσει το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού στα 93α Όσκαρ; Γράψτε μας στα σχόλια!

 

 

 

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *