Μολδαβία: Στο Σταύρος Νιάρχος οι πρόβες της Natalia Gordienko!

Στην Αθήνα βρίσκεται η Natalia Gordienko όπως αποκάλυψε μέσα από τα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης για τις πρόβες της με τον Φωκά Ευαγγελινό.

Συγκεκριμένα, οι πρόβες πραγματοποιούνται στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία φυσικά του Φωκά Ευαγγελινού αλλά και των τεσσάρων χορευτών που θα την συνοδεύσουν στη σκηνή της Eurovision 2021. Πρόκειται μάλιστα, για τους 4 χορευτές που είχε μαζί της και στο εντυπωσιακό Video Clip του Sugar.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordienko Natalia (@natalitsa)

Η ίδια η Natalia Gordienko δήλωσε για τις πρόβες της:

Η μουσική μας ενώνει όλους σε μια μεγάλη διεθνή οικογένεια: Μολδαβία, Ρωσία, Ουκρανία, Ελλάδα! Συγκεντρωθήκαμε εδώ για να διασκεδάσουμε και να εκπροσωπήσουμε επαρκώς τη Μολδαβία στη μεγαλύτερη σκηνή της Ευρώπης! Οι πρόβες είναι σε πλήρη εξέλιξη και είναι φανταστικά! 

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Sugar υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος με τον Philipp Kirkorov και την Sharon Vaughn. Υπεύθυνος για την σκηνοθετική επιμέλεια είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ στα φωνητικά θα είναι η Βικτώρια Χαλκίτη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2021!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *