Ολλανδία: Ο Βασιλιάς της χώρας επισκέπτεται την Ahoy Arena για να επιβλέψει τις εργασίες!

Μια πολύ σημαντική αλλά και συμβολική επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ahoy Arena, από τον Βασιλιά της Ολλανδίας Γουλιέλμο-Αλέξανδρο.

Τον Βασιλιά της χώρας υποδέχθηκε έξω από την Ahoy Arena, στην πύλη Duncan Lawrence, ο Sietse Bakker, παραγωγός του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού. Ο πρώτος πολίτης της Ολλανδίας επιθεώρησε όλες τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη, ενώ έκανε και ερωτήσεις, για τα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και για την σκηνή που έχει ήδη στηθεί.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ο Βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος φάνηκε εντυπωσιασμένος από την μεγαλύτερη σκηνή που έχει κατασκευαστεί ποτέ στην Ahoy Arena. Ήδη τα ολλανδικά μίντια αναφέρουν πως η σκηνή έλαβε και την “βασιλική έγκριση”, οπότε όλα είναι έτοιμα για τις stand in rehearsals, που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.

Στην συνέχεια ο Sietse Bakker σύστησε την Α.Υ. σε όλα τα μέλη της εποπτικής ομάδας, ενώ ο μεγαλειότατος πραγματοποίησε και μία μικρή δήλωση για τα μέσα.

Μπορούμε να είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό που συμβαίνει εδώ! 

Στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας της Ολλανδίας δημοσιεύθηκαν και κάποιες φωτογραφίες, που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: NOS
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *