Πολωνία: Ο Rafał Brzozowski αποκαλύπτει τον λόγο που επιλέχθηκε αυτός και όχι η Alicja!

Συνέντευξη παραχώρησε ο εκπρόσωπος της Πολωνίας για το 2021, Rafał Brzozowski, στο Eurovisionary. Σε αυτή τη συνέντευξη, αποκάλυψε το λόγο που η δημόσια τηλεόραση της χώρας του, επέλεξε αυτόν και όχι την περσινή εκπρόσωπο της Πολωνίας, Alicja, για την  Eurovision 2021!

Η Alicja θα εκπροσωπούσε την Πολωνία πέρυσι με το τραγούδι Empires. Πολλοί fans περίμεναν να επιλεγεί ξανά για το διαγωνισμό του 2021. Αντίθετα, ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός επέλεξε εσωτερικά τον Rafał. Απ’ όσο πληροφορήθηκε o Rafal, η Alicja ενώ ρωτήθηκε, συνέχιζε να προτείνει μπαλάντες ακόμα και όταν ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της είχε πει ότι ήθελαν ένα τραγούδι uptempo. Στη συνέχεια πλησίασαν τον Rafał ρωτώντας αν είχε το σωστό τραγούδι και πρότεινε το “The Ride”. Δεν περίμενε να επιλεγεί, αλλά ευτυχώς εξεπλάγην όταν ενημερώθηκε ότι αυτό ακριβώς έψαχνε ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός.

Στη συνέντευξη τους στο Zoom, συζήτησε για τη συμμετοχή του στην Eurovision, την επιρροή του τραγουδιού στη δεκαετία του ’80, και αποκαλύπτει επίσης τα αγαπημένα του τραγούδια από τον φετινό διαγωνισμό. Ο Rafał μιλά επίσης για το νόημα πίσω, την προηγούμενη προσπάθειά του στην Eurovision, Sky Over Europe,και πώς ήταν να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Junior Eurovision 2020, χωρίς κοινό.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Rafal στο Eurovisionary:

Πηγή: Eurovisionary

Φωτογραφία: se.pl

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *