Σερβία: Το “Loco Loco” δεν θα έχει 80’s Vibes όπως στο βίντεο κλιπ!

Πρόσφατα οι Hurricane έδωσαν συνέντευξη στο WiwiBloggs και αποκάλυψαν ότι η εμφάνιση τους στην σκηνή της Eurovision δεν θα έχει 80’s Vibes όπως στο βίντεο κλιπ.  Οι Hurricane έδωσαν κάποιες πληροφορίες για το τι μπορούν να περιμένουν οι θεατές από την εμφάνιση τους στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Συγκεκριμένα ανέφεραν:

Είναι εντελώς μια νέα κατεύθυνση δεν θα έχει τίποτα κοινό από το βίντεο κλιπ. Θα υπάρξουν νέα κοστούμια, νέα τοπία, δεν θα έχει 80’s Vibes. Θα είναι μια νέα χορογραφία.

Θα είμαστε μόνες μας στην σκηνή. Δεν θα υπάρχουν χορευτές. Θα υπάρχουν 3 φωνητικά που θα βρίσκονται πίσω από την σκηνή. Είμαστε ήδη αρκετές.

Όλο αυτό θα είναι πραγματικά τρελό στη σκηνή

Πηγή: Wiwibloggs

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ευτυχώς… Εξάλλου το τραγούδι (βαλκανοποπ) δεν σχετίζεται με τίποτα με την 80s αισθητική που είδαμε στο κλιπ του “loco loco”.
    Νομίζω θα δούμε κάτι πιο κοντά στην χορογραφία του hasta la vista στον περσινό εθνικό τελικό, δηλαδή τρεις wanna be Φουρέιρα. Ωστόσο, όσο το ακούω το βρίσκω όλο και πιο πιασάρικο, στον τελικό νομίζω θα περάσει, φαίνεται ότι βγάζουν καλή ενέργεια επί σκηνής.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Σορρυ συνονόματε αλλά η Φουρέιρα δεν έκανε invent το performance. Δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε, ο καθένας κάτι το δικό του κομμάτι.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Σαφώς, απλώς ήθελα να το συσχετισω με κάτι από την Eurovision. Δεν το συγκρίνω προκατειλημμέα,αλλά πιστεύω πώς αν η σκηνική παρουσία τους είναι αισθησιακός χορός τινάγματα μαλλιού κλπ μάλλον η σύγκριση από μεγάλη μερίδα των fans θα έρθει μόνη της.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *