Στον παλμό της Eurovision το φλΕΡΤ και το ERTFLIX | Εντυπωσιακό ντεμαράζ από την ΕΡΤ!

Είναι απίστευτα τα όσα ζούμε φέτος από την ΕΡΤ εμείς οι θαυμαστές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Η ΕΡΤ επιτέλους προσεγγίζει και αντιμετωπίζει τον θεσμό με την σοβαρότητα και την αξία που του αρμόζει, αφού όπως θα δείτε πραγματοποιείται ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ από την ελληνική δημόσια τηλεόραση, λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού!

Από την Τρίτη 4 Μαΐου έως και την Τρίτη 18 Μαΐου, ημέρα του Α΄ Ημιτελικού της Eurovision, η εκπομπή της ΕΡΤ1 «φλΕΡΤ», με τη Νάντια Κοντογεώργη, εκπέμπει στον παλμό της μεγάλης ευρωπαϊκής γιορτής του τραγουδιού και θα παρουσιάζει καθημερινά όλες τις συμμετοχές στον 65ο Διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Παράλληλα, η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX επιφυλάσσει μια μεγάλη αποκλειστική έκπληξη στους φαν του θεσμού.

Όλα τα βιντεοκλίπ και οι συμμετοχές που θα λάβουν μέρος στον Α΄ και στον Β΄ Ημιτελικό, που πραγματοποιούνται στις 18 και 20 Μαΐου, με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες, τα τραγούδια και τις αποστολές τους, θα παρουσιάζονται στο «φλΕΡΤ», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 16:00-18:00.

Παράλληλα, ανάλυση και σχολιασμός για όλες τις χώρες, καθώς και όλα όσα θέλετε να μάθετε για τους ερμηνευτές και τα μέλη της ομάδας τους, περιλαμβάνονται στο καθημερινό 15λεπτο αφιέρωμα του «φλΕΡΤ»,  με τίτλο «Πάμε Eurovision», το οποίο επιμελείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και θα βγαίνει στον αέρα στις 17:30.

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει… Από την Τρίτη 4 Μαΐου -και για δύο εβδομάδες- συντονιστείτε στο «φλΕΡΤ», γιατί οι συντελεστές της εκπομπής… φλερτάρουν με τη Eurovision.

Την Τετάρτη 5 Μαΐου, καλεσμένη στην εκπομπή, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, θα είναι η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), η οποία θα ερμηνεύσει το «Last dance», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, σε μια acoustic version με τη συνοδεία πιάνου. Μία ημέρα πριν, την Τρίτη 4 Μαΐου, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή του Ρότερνταμ.

ERTFLIX 12 points:

Δύο εκπομπές με παρουσίαση όλων των συμμετοχών της Eurovision 2021

Στο ERTFLIX, στην ειδική κατηγορία EUROVΙSION, όπου ήδη το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει 15 ολόκληρες τελετές απονομής από το 2004 ώς το 2019, τώρα ακόμα μια μεγάλη αποκλειστική έκπληξη περιμένει τους αμέτρητους φαν του θεσμού.

Δύο νέες ειδικές εκπομπές, με τίτλο «Πάμε EurovisionA’ Ημιτελικός» και «Πάμε Eurovision-Β’ Ημιτελικός», παρουσιάζουν όλα  τα βιντεοκλίπ από τις φετινές συμμετοχές με την ακριβή σειρά εμφάνισής τους σε κάθε ημιτελικό, όπως θα διεξαχθούν στις 18 και 20 Μαΐου.

Σε επιμέλεια και παρουσίαση του Λάμπρου Κωνσταντάρα από το «φλΕΡΤ», θα μάθουμε πληροφορίες και αναλύσεις για όλες τις χώρες και ενδιαφέροντα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε για την Eurovision και τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision αρχίζει!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Χρήστος
    Χρήστος says:

    Mόλις διάβασα τα 2 τελευταία άρθρα και μπορώ να πω ότι πρόκειται για καταιγισμό νέων πληροφοριών… μάλλον θα πρέπει να τα σημειώνω σε ημερολόγιο τόσα που είναι. Η ΕΡΤ δεν δίνει κανένα περιθώριο ψόγου και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το ενδιαφέρον προς το θεσμό που δείχνει φέτος. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και τα επόμενα χρόνια! Ευχαριστούμε και εσάς για τις αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες!

    Απάντηση
  2. Φλέρτ
    Φλέρτ says:

    εγώ αντιθέτως φέτος βλέπω ότι ενώ έχουμε τραγούδι που έχει προοπτικές για ψηλά, η Ερτ αδιαφορεί τελειως. Πολυ καλυτερα είχαν αντιμετωπίσει ακόμα και τη Ντούσκα. Ο μέσος ελληνας δεν εχει καταλάβει καν ότι έχουμε γιουροβίζιον σύντομα και ούτε καν ξέρει ποιος μας εκπροσωπεί και με τι τραγούδι.

    Με το να γίνει ένα μικρό ένθετο σε μια εκπομπή με τηλεθέαση 2%, δεν αλλάζει κάτι. Η ερτ δεν κάνει προμόσιον τη συμμετοχή στο εξωτερικό, ενώ και στο εσωτερικό δεν παίζουν συνέχεια τρέιλερ με το τραγούδι και ούτε καν εξειδικευμένες εκπομπές δικής της παραγωγής. Τα ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων είναι το πολυ ένα λεπτό και δέκα δευτερόλεπτα και προβάλλονται μια στο τόσο.

    Όσο για το Ερτφλιξ, σιγά το Οά. Μια πλατφόρμα είναι που ανεβάζουν χίλια πράγματα. Ανέβασαν και έναν παλιό διαγωνισμό που τον βρίσκεις και στο γιουτιουμπ και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Όταν η Ερτ είχε κάνει ανάθεση στην Παπαρίζου, ένα μήνα πριν το διαγωνισμό γινόταν χαμός με νέα για τη συμμετοχή μας κάθε μέρα και από όλες τις συχνότητές της κτλ. Καλά θα κάνει η Ερτ να στηρίζει τις αναθέσεις της γιατί είναι δικές της επιλογές.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Ζεις στην πλάνη σου μου φαίνεται. Εν μέσω κορωνοϊού η Στεφανία μπορεί να πάει μόνο στην Ολλανδία και εκεί κάνει τρελό promotion σε περιοδικά, εφημερίδες, εκπομπές. Μέχρι και το ολλανδικό big brother έπαιξε το τραγούδι. Η Ντουσκα μπόρεσε να ταξιδέψει και σε άλλες 2 χώρες επειδή δεν υπήρχαν ταξιδιωτικοί περιορισμοί. Σε Ελλάδα έχει δώσει συνέντευξη σε πόσα περιοδικά και σε πόσες εκπομπές. Θα πάει και στο yfsf να κάνει live. Τι άλλο να κάνει και τονίζω οτι όλα αυτά τα πράγματα αλλά και αυτά που αναγράφονται στο άρθρο η ΕΡΤ τα κάνει μέσα στον κυκλώνα της πανδημίας. Θα και εμφανιστεί στο pre party της Ισπανίας. Τι άλλο να κάνει? Και απροπω, το ertflix συγκεντρώνει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *