Τα παραγιουροβιζιονικά: Πλούσιο παρασκήνιο για την ελληνική συμμετοχή!

Τα παραγιουροβιζονικά επιστρέφουν με ένα έκτακτο θα λέγαμε επεισόδιο, καθώς οι εξελίξεις γύρω από την ελληνική συμμετοχή είναι πολλές και ενδιαφέρουσες!

  • Πληθαίνει τις εμφανίσεις της σε εκπομπές της prime time στην ολλανδική τηλεόραση η Stefania. Η ζήτηση που έχει η εκπρόσωπος μας στον φετινό διαγωνισμό είναι θα λέγαμε διπλάσια από πέρσι, ενδεικτικό του πόσο ψηλά έχει περάσει το γεγονός ότι την Ελλάδα εκπροσωπεί ένα “δικό” τους κορίτσι κατά κάποιο τρόπο. Η Stefania βέβαια στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town της Κύπρου ξεκαθάρισε πως είναι μία Ελληνίδα και από τους δύο γονείς που απλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία.
  • Ο στόχος πάντως της ελληνικής αποστολής είναι το 10-12 από το ολλανδικό televoting (κάτι απόλυτα ρεαλιστικό όπως φαίνεται) και μία καλή βαθμολογία και από την κριτική επιτροπή.
  • Στην Μόσχα ταξίδευσαν σήμερα οι τέσσερις χορευτές, που θα συνοδεύσουν την Stefania στην σκηνή του διαγωνισμού, όπως είδαμε μέσα από τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης. Τα σχόλια βέβαια που ειπώθηκαν για αυτό είναι πολλά και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Ούτε για να πραγματοποιήσουν πρόβες με την Natalia Gordienko πήγαν, ούτε οτιδήποτε άλλο σχετικό…
  • Η αλήθεια είναι και όπως σας έχουμε γράψει πολλάκις στο παρελθόν, πως τόσο η ΕΡΤ, όσο η καλλιτεχνική ομάδα φέτος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Επειδή λοιπόν βασική προϋπόθεση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Ρότερνταμ είναι να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις με κρούσματα κορωνοιού την περίοδο των προβών και των ζωντανών σόου, λαμβάνονται τα μέτρα εκείνα, προκειμένου να είναι θωρακισμένα όλα τα μέλη της αποστολής μας … και ο νοών νοείτω!
  • Προφανώς οι περισσότεροι καταλάβατε το πρωταπριλιάτικο αστείο μας με την Μαντώ. Επειδή όμως συνεχίζετε να ρωτάτε θα σας αποκαλύψουμε ποια πράγματι θα κάνει τα φωνητικά το Μάιο στον Ρότερνταμ. Πρόκειται για την καθηγήτρια φωνητικής της Stefania, η οποία είναι η δασκάλα της από μικρή και είναι πράγματι αυτή που θα της προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια και σιγουριά. Η Βικτώρια Χαλκίτη θα βοηθήσει την Natalia Gordienko για την Μολδαβία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στο Eurovision 2021!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Τους έστειλαν στη Μόσχα για να κάνουν το εμβόλιο του Σπούτνικ δηλαδή; Θετικό ότι θα έχουμε ζωντανά φωνητικά και όχι “κονσέρβα”.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *