Τι λένε τα streams στο Spotify για Ελλάδα και Κύπρο

Ένας μήνας μας χωρίζει από τον πρώτο ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021 και ρίξαμε μια ματιά στα streams του Spotify όσον αφορά τις συμμετοχές μας.

Η Ελλάδα με τη Στεφανία και το Last Dance έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 872 χιλιάδες streams. Το σημαντικότερο είναι ότι τα περισσότερα από αυτά έρχονται από την Ολλανδία! Ακολουθούν η Ελλάδα και η Ισπανία.

Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo τα πάει πολύ καλά σε streams, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα σχεδόν 2,1 εκατομμύρια. Όπως βλέπουμε τα περισσότερα από αυτά έρχονται από την Ελλάδα όπως είναι αναμενόμενο, αλλά και από Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Φινλανδία.

Το τραγούδι του φετινού διαγωνισμού με τα περισσότερα streams στο Spotify είναι με διαφορά η Ιταλία. Οι Maneskin και το Zitti e buoni έχουν συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια streams, η συντριπτική πλειοψηφία τους όμως έρχεται από την ίδια την Ιταλία. Το ίδιο ισχύει και για τη δεύτερη χώρα σε streams, Σουηδία. Το Voices του Tusse έχει 12 εκατομμύρια streams με τα περισσότερα να είναι εντός Σουηδίας.

Τέλος, μια εύφημος μνεία θα γίνει στην Ελβετία. Τo Tout l’univers του Gjon’s Tears έχει συγκεντρώσει σχεδόν 1,6 εκατομμύρια streams με τα περισσότερα να έρχονται από την Ισπανία!

Θα μπορούσαν τα streams του Spotify να είναι ενδεικτικά του πώς θα ψηφίσουν οι χώρες;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *