Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την πολιτική στον διαγωνισμό της Eurovision! (Video)

Αρκετές φορές, τραγούδια και συμβάντα κατά την διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision έχουν προκαλέσει αντιδράσεις καθώς θίγουν διάφορα, επίκαιρα και μη, πολιτικά ζητήματα.

Φέτος, μεταξύ άλλων, έντονη ήταν η αποχώρηση της Αρμενίας ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στο Αρτσάχ καθώς και ο αποκλεισμός της Λευκορωσίας από την EBU για χρήση πολιτικού μηνύματος στη συμμετοχή της.

Αυτά και πολλά άλλα ανέφερε πριν λίγο η ΕΡΤ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο video που ακολουθεί:

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Πολύ ωραίο ρεπορτάζ της ΕΡΤ που αναδεικνύει ξεκάθαρα την επιλεκτική ακοή και τις στοχευμένες ποινές της EBU στα τραγούδια που εμπεριέχουν πολιτική χροιά στους στίχους.
    Μακάρι να μην ξανασυμβεί η απροκάλυπτη καταπάτηση των κανονισμών από την ίδια την EBU και να τιμωρεί όλους όσους τους παραβιάζουν και όχι μόνον όσους θέλει… εκείνη (ebu).

    Απάντηση
  2. Νίκος
    Νίκος says:

    Αισθάνομαι ότι φέτος η ΕΡΤ επενδύει στην προβολή τής Γιουροβίζιον. Άλλες χρονιές είχε εκπομπή μόνο την εβδομάδα τής Γιουροβίζιον. Φέτος κάθε λίγες ημέρες έχει ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

    Απάντηση
    • Εγω
      Εγω says:

      Απλά μου φαίνεται πως είναι περίεργο το δελτίο ειδήσεων να ασχολείται με ένα τόσο επιφανειακό και ανούσιο θέμα…. Δηλαδη είναι σε φάση… Θα πεθάνουμε όλοι… Και μετά… ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ…

      Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Ανουσιο κ επιφανειακό θέμα ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός του πλανήτη; Δεν νομιζω… Εξάλλου ειναι κ προτζεκτ της ΕΡΤ λογικο να ενδιαφερεται. Το παραλογο ηταν αυτο που συνεβαινε τα προηγουμενα χρονια!

        Απάντηση
  3. ,
    , says:

    Πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ! Είναι ιδέα μου η η ΕΡΤ πιστεύει πολύ στο Last Dance και θέλει να προβάλει ότι λατρεύουμε την Eurovision και θέλουμε να κερδίσουμε και κατ’ επέκτασιν να την φιλοξενήσουμε;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *