Το Eurovisionfun στην μάχη της ενημέρωσης, ζωντανά από την Ahoy Arena στο Ρότερνταμ!

Με εφόδια την εμπειρία, την εγκυρότητα, αλλά και την αξιοπιστία, το Eurovisionfun ετοιμάζει βαλίτσες, αφού σε δύο εβδομάδες από τώρα ταξιδεύουμε για το Ρότερνταμ και τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Από την πρώτη ημέρα των προβών το Eurovisionfun αλλά και τα Eurovision Buddies, θα βρεθούμε στο Κέντρο Τύπου στην Ahoy Arena, για την δημοσιογραφική κάλυψη της Eurovision 2021.

Όλα όσα συμβαίνουν στις πρόβες, στις συνεντεύξεις τύπου, αλλά και γενικότερα όλα όσα αφορούν την φετινή διοργάνωση θα τα διαβάζετε πρώτοι μέσα από το eurovisionfun.com.

Φυσικά η ομάδα των συντακτών από την Ελλάδα, μέσα από το virtual press center θα συμπληρώνουν την ενημέρωσή σας, μεταφέροντας κυριολεκτικά τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision μέσα στις οθόνες σας.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού θα έχετε την ευκαιρία να βλέπετε κάποιους από τους συντάκτες μας, σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς, προκειμένου να μεταφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό όλα όσα θα συμβαίνουν στο Ρότερνταμ.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ, γιατί ο παλμός της Eurovision 2021 χτυπά δυνατά μόνο στο Eurovisionfun!


Για να μην χάνετε στιγμή, ακολουθήστε το Eurovisionfun σε Facebook, Instagram, Twitter και YouTube. Για συνεντεύξεις και reactions ακολουθήστε το κανάλι των Eurovision Buddies στο YouTube!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Ανυπομονουμε για τις προβες! Μακαρι μια φορα να τα παμε καλα με το staging!
    Βρηκα την stand in rehearsal για το Ονειρο μου:
    https://www.dailymotion.com/video/x6jvfrr
    Ειρωνικα, θεωρω οτι η κοπελα αυτη ( η Κλαρα ) ειναι πιο καθηλωτικη απο την Τερζη, και οτι το λεει καλυτερα! xD
    Αναρωτιεμαι ποσο καλυτερα θα πηγαινε το τραγουδι, αν ακουγε το διδυμο Τερζη-Τζειλι την υπολοιπη ομαδα, που ηθελαν να της βαλουν εναν ωραιο αντρα με μουσικο οργανο διπλα της και τα φωνητικα πισω να σχηματιζουν εναν αρχαιο ελληνικο χορο η τελοσπαντων αν προετοιμαζαν το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για τη σκηνη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *