Eurovision 2021: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβών!

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβών, που όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο μας άρθρο θα διεξαχθούν στην Ahoy Arena αρχής γενομένης από το Σάββατο 8 Μαίου.

Η πρώτη πρόβα της κυπριακής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαίου στις 11.00 ώρα Ελλάδας, με την συνέντευξη τύπου να λαμβάνει χώρα στις 12.55 της ίδιας ημέρας. Η δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 12 Μαίου στις 14.55, με την συνέντευξη στις 16.10.

Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Μαίου στις 13.00, με την συνέντευξη τύπου να ακολουθεί στις 14.55 της ίδιας ημέρας. Η δεύτερη πρόβα της Stefania θα διεξαχθεί την Πέμπτη 13 Μαίου στις 12.40, με την συνέντευξη τύπου να πραγματοποιείται στις 14.25.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβών παρακάτω. Οι ώρες είναι σε CET, που σημαίνει ότι πρέπει να προσθέσετε 1 επιπλέον ώρα για να βρείτε την ώρα Ελλάδας.

Φυσικά μέσα από το κανάλι των Eurovision Buddies θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τον σχολιασμό των προβών, ενώ και μέσα από το Eurovisionfun θα ενημερώνεστε για όλα όσα συμβαίνουν στο Ρότερνταμ, αφού η ομάδα μας θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *