Eurovision 2021: Η εξασφάλιση εισιτηρίου θα είναι πολύ δύσκολη!

Πολλή τύχη θα χρειασθούν όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν ένα από τα 3.500 εισιτήρια για κάθε ένα από τα εννιά ζωντανά σόου του φετινού διαγωνισμού. Ο εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2021, Sietse Bakker, αναφέρει ότι οι Ολλανδοί θα έχουν προτεραιότητα στην διάθεση των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση που είστε Ολλανδοί και είχατε εισιτήρια για τον προηγούμενο διαγωνισμό, χρειάζεστε πολλή τύχη για να λάβετε εισιτήρια για τα σόου του 2021. Οι πωλήσεις εισιτηρίων θα πραγματοποιηθούν πολύ γρήγορα. Ο αριθμός των Ολλανδών που θέλουν εισιτήρια είναι τεράστιος. Σε περίπτωση που δεν έχετε εισιτήρια για τις εκπομπές του 2020, χρειάζεστε τεράστια τύχη για να πάρετε εισιτήρια για το 2021.

Sietse Bakker

Προς το παρόν και μετά από άδεια που έλαβε από την ολλανδική κυβέρνηση, η δοργάνωση της Eurovision 2021 ανακοίνωσε πως θα επιτραπούν 3.500 ατόμων κατά τη διάρκεια των εννιά ζωντανών παραστάσεων του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021 (6 πρόβες, 2 ζωντανά ημιτελικοί και 1 τελικός). O Sietse Bakker τοποθετηθεί την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων στις αρχές του επόμενου μήνα.

Ολλανδοί οπαδοί που είχαν εισιτήρια για τις περσινές εκπομπές θα έχουν προτεραιότητα να αγοράσουν εισιτήρια για τις φετινές εκπομπές. Νομίζω ότι τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στις αρχές Μαΐου.

Ο Sietse Bakker γνωρίζει ότι πολλοί Ολλανδοί θα απογοητευθούν, αφού οι περισσότεροι δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν κάποιο εισιτήριο. Εντούτοις ο εκτελεστικός παραγωγός του διαγωνισμού, ελπίζει ότι το τηλεοπτικό αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει.

Κάτι ακόμη που ξεκαθαρίζει ο Sietse Bakker σε όλους τους fans που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ για τον διαγωνισμό, είναι ότι δεν θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις, πάρτι, συναυλίες και όλα αυτά τα στοιχεία που μεταμορφώνουν κάθε πόλη που φιλοξενεί τον διαγωνισμό σε μία μεγάλη γιορτή.

Οι fans μπορούν να σταματήσουν να ελπίζουν ότι θα διοργανωθούν υπέροχα μουσικά πάρτι στην πόλη του Ρότερνταμ. Λόγω των περιορισμών COVID-19, οι διεθνείς αντιπροσωπείες θα παραμένουν όσο το δυνατόν περισσότερο στα ξενοδοχεία τους. Έτσι, δεν θα υπάρξουν προ-πάρτι της Eurovision, μουσικές εκδηλώσεις ή άλλα συνδεδεμένα γεγονότα με το διαγωνισμό

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2021!

Πηγή: ESC-Plus
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *