Eurovision 2021: Τιρκουάζ θα είναι φέτος το “κόκκινο χαλί”!

Πριν από λίγο στο Eurovision Tv, ανακοινώθηκε μέσω της νέας αποκλειστικής εκπομπής “Krista Calling”, ότι την Κυριακή 16 Μάιου το χαλί θα έχει χρώμα τιρκουάζ και θα έχει απόσταση 210m.

Το Tιρκουάζ Χαλί και η Τελετή Έναρξης της Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθούν στον Τερματικό Σταθμό Κρουαζιερόπλοιων του Ρότερνταμ την Κυριακή 16 Μαΐου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι Youtube του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Η εκπομπή Krista Calling: Η γέννηση μιας νέας σκηνής κάνει πρεμιέρα σήμερα στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube στις 20:00 CEST. Η Krista Siegfrids θα επιθεωρήσει την κατασκευή της ολοκαίνουργιας σκηνής της Eurovision.

Καλύπτοντας κάθε τετραγωνική ίντσα του διαγωνισμού από το τιρκουάζ χαλί μέχρι τον Μεγάλο Τελικό, αφήνοντας κανένα ίχνος κομφετί ανεπηρέαστο για να σας φέρει όλες τις μεγαλύτερες ιστορίες, κουτσομπολιά και δράμα.

Αναμένετε νέα επεισόδια στις 5, 15, 17, 19 και 21 Μαΐου και βεβαιωθείτε ότι είστε εγγεγραμμένοι στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, ώστε να μην τα χάσετε!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *