Eurovision 2021: Οριστικά με κοινό η Ahoy Arena για τον διαγωνισμό!

Το υπουργικό συμβούλιο της Ολλανδίας επιβεβαίωσε πριν από λίγο, ότι το κοινό θα είναι παρόν στην Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές είχαν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει ακροατήριο στο διαγωνισμό νωρίτερα αυτό το μήνα, υπήρξε κάποια αβεβαιότητα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το εάν τελικά το κοινό θα μπορούσε να εισέλθει στην αρένα λόγω του αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων από Covid-19 στην Ολλανδία. Μάλιστα αυτό που λέγονταν σε όλους τους τόνους τις τελευταίες ημέρες ήταν πως αν οι νοσηλευόμενοι στις ΜΕΘ ξεπερνούσαν τους 900, τότε δεν θα επιτρέπονταν η παρουσία κοινού στα εννιά live shows, της Eurovision 2021.

Τέλος καλό όμως και όλα καλά, αφού ο αριθμός των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ σταθεροποιήθηκε και έτσι το υπουργικό συμβούλιο της Ολλανδίας έδωσε το πράσινο φως για παρουσία μόλις 3.500 ανθρώπων στις εξέδρες της Ahoy Arena. Την είδηση επιβεβαίωσε και το RTL:

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την προπώληση των λιγοστών φέτος εισιτηρίων. Ο παραγωγός της Eurovision 2021, Sietse Bakker, δήλωσε πριν λίγες εβδομάδες:

Σε περίπτωση που είστε Ολλανδοί και είχατε εισιτήρια για τον προηγούμενο διαγωνισμό, χρειάζεστε πολλή τύχη για να λάβετε εισιτήρια για τα σόου του 2021. Οι πωλήσεις εισιτηρίων θα πραγματοποιηθούν πολύ γρήγορα. Ο αριθμός των Ολλανδών που θέλουν εισιτήρια είναι τεράστιος. Σε περίπτωση που δεν έχετε εισιτήρια για τις εκπομπές του 2020, χρειάζεστε τεράστια τύχη για να πάρετε εισιτήρια για το 2021.

Sietse Bakker

Η ουσία είναι όμως ότι οι καλλιτέχνες δεν θα τραγουδούν σε μία άδεια αρένα, αλλά μπροστά σε ένα μικρό μεν, αλλά υπαρκτό κοινό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ωραία νέα! Με όλα τα απαραίτητα μέτρα(αν υπάρχουν εμβολιασμενοι, τεστ, αποστάσεις μάσκες κλπ) όλα θα πάνε καλά!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *