Eurovision 2021: Σήμερα το βράδυ το ισπανικό pre party!

Το δεύτερο διαδικτυακό pre party της σεζόν διεξάγεται σήμερα. Πρόκειται φυσικά για το ισπανικό pre party, PrePartyEs, στο οποίο περισσότεροι από 30 φετινοί συμμετέχοντες θα δώσουν το παρόν, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και λαμπερούς καλεσμένους!

Στις 23.00 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει η μετάδοση της διαδικτυακής αυτής συναυλίας, μέσα από το κανάλι του Eurovision Spain. O φετινός εκπρόσωπος της Ισπανίας στον διαγωνισμό, Blas Canto, μαζί με την εκπρόσωπο της Πορτογαλίας στην Eurovision 2014, Suzy, θα είναι οι παρουσιαστές της βραδιάς. Σύμφωνα με τους διοργανωτές η βραδιά θα κρατήσει περίπου 3 ώρες.

Σας υπενθυμίζουμε πως η εμφάνιση της Stefania θα ανέβει στο κανάλι στις 4 Μαίου, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί σε προηγούμενο μας άρθρο.

Οι συμμετέχοντες:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πάρτι στο παρακάτω βίντεο, στις 23.00 ώρα Ελλάδας:

6 ΣΧΟΛΙΑ
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Την ίδια απορία έχω και εγώ. Λογικά θα χαιρετίσει το εικονικό-κοινό ή θα ερμηνεύσει ένα πολύ μικρό απόσπασμα υποθέτω;

      Απάντηση
      • George
        George says:

        Ίσως γίνει κάτι τέτοιο ναι.. δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να μη δείξει το βίντεο που θα ανέβει στις 4. Κάπως λάθος κίνηση το βρίσκω όλο αυτό!

        Απάντηση
  1. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Συγγνωμη εγω το θεωρω πολυ χαζο απο την Ερτ που απαιτησαν να μη προβληθει σημερα το βιντεο της Στεφανιας.
    Σημερα θα δουν ολοι οι φανς της εμφανισεις γιατι σημερα βουιζουν τα σαιτς οτι ειναι το παρτυ. Στις 4 Μαιου δε θα κατσει ο ιδιος αριθμος ατομων να ψαξει για να δει 1 performance, παρα μονο Ελληνες φανς, που σημαινει οτι χανει μεγαλη ευκαιρια η Στεφανια για να κερδισει ξενους fans και να εξοικειωθουν ατομα με το τραγουδι της.
    Και γιατι γινεται ολο αυτο, για να μη χασει η Ερτ την αποκλειστικοτητα της πρωτης performance; Λες και στις 2 Μαιου ολοι οι Ελληνες θα μαζευουν στις οθονες να ακουσουν την accoustic version, ουτε καν, μονο hardcore eurofans, οι οποιο ετσι κι αλλιως θα καθοντουσαν να την δουν, ακομη και αν ειχαμε ακουσει την Στεφανια σημερα στο ισπανικο παρτυ.
    Με λιγα λογια, εντελως ασκοπη κινηση εκ μερους της Ερτ που μονο κακο κανει στο Last dance.

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Στην εισαγωγή ανακοινώθηκε η συμμετοχή μας. Μεγάλο φάουλ απο την ΕΡΤ να μην τραγουδήσει απόψε η Στεφανία, όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι συμμετέχοντες.
    Μακάρι να είναι το πρώτο και τελευταίος λάθος της ΕΡΤ για φέτος η μη προβολή του τραγουδιού μας απόψε.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συμφωνώ με τους προλαλησαντες.
    Ας τραγουδούσε έστω ένα μέρος του κομματιού.
    Είναι που είναι τα τελευταία 8 χρόνια η Ελλάδα λίγο πολύ στο περιθώριο από τους Eurofans, αυτό άνετα τους δίνει πάτημα να αρχίσουν τα “αμφιβάλλω αν μπορεί να το αποδώσει live”.
    Χαζή και άσκοπη κίνηση από την ΕΡΤ. Κρίμα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *