Eurovision 2021: Oι Davina Michelle και Thekla Reutenf στο Interval Act του πρώτου ημιτελικού!

Πριν από μερικές ώρες στο Eurovision TV ανακοίνωσαν το Interval Act του πρώτου ημιτελικού. Η τραγουδίστρια Davina Michelle και η ηθοποιός Thekla Reuten θα μας παρουσιάσουν μια εμφάνιση εμπνευσμένη από το νερό κατά τη διάρκεια του πρώτου Ημιτελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Το κομμάτι που θα ερμηνεύσουν ονομάζεται The Power of Water (Η Δύναμη του Νερού) και θα αφηγηθεί την ιστορία του άρρηκτου δεσμού μεταξύ Ολλανδίας και νερού, όπως εξηγεί ο Επικεφαλής του Show, Gerben Bakker:

Για αιώνες εμείς οι Ολλανδοί είχαμε μια σχέση με το νερό που είναι μοναδική στον κόσμο. Πολεμήσαμε εναντίον του, αλλά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Στην πράξη λέμε την ιστορία της δύναμης του νερού και της ανθεκτικότητας που όλοι έχουμε.

Για αυτή τη μοναδική εμφάνιση, έχουν γίνει καταγραφές πάνω και γύρω από το Delta Works, μια μεγάλης κλίμακας σειρά κατασκευαστικών έργων (που ενσωματώνουν φράγματα, υδατοφράκτες, κλειδαριές, αναχώματα και αναχώματα) που χρησιμοποιούνται για την προστασία των περιοχών των Κάτω Χωρών από την απώλεια στη θάλασσα. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί ένας κόσμος νερού μέσα στα τείχη του Ρότερνταμ Ahoy χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα.

Η Thekla Reuten παίζει ρόλο που συμβολίζει τη δύναμη του νερού, ενώ η μουσική για αυτό το showpiece έχει συνταχθεί ειδικά από την Davina Michelle και την ομάδα γραφής της:

Σχεδόν πριν από δύο χρόνια με προσέγγισε η ομάδα της Eurovision με την ιδέα στην οποία βρίσκεται κεντρική η ιστορία του νερού. Το νερό συνδέεται, είναι ανθεκτικό και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των Κάτω Χωρών. Μαζί με την Eurovision έχουμε εργαστεί σε μια μοναδική πράξη στην οποία αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κεντρικά. Έγραψα το τραγούδι “Sweet Water” στο οποίο το νερό χρησιμοποιείται ως μεταφορά για κάτι που συνδέει τους ανθρώπους στον κόσμο. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και ζούμε σε διαφορετικά περιβάλλοντα, αλλά όλοι χρειαζόμαστε νερό και μας ενώνει όλους. Ανυπομονώ να σας δείξω πάνω σε τι δουλεύουμε μαζί τόσο καιρό.

Ακούστε παρακάτω ένα από τα τραγούδια της Davina Michelle:

Το “The Power of Water” μπορείτε να το δείτε και να το ακούσετε την Τρίτη 18 Μαΐου κατά τη διάρκεια του πρώτου Ημιτελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *