Eurovision 2021: Oι DJ Afrojack, Glennis Grace και Wulf στο Interval Act του μεγάλου τελικού!

Σήμερα στο Eurovision TV ανακοίνωσαν ότι οι Afrojack, Glennis Grace και Wulf θα εμφανιστούν σαν Interval Act στο μεγάλο τελικό της Eurovision 2021.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς DJ στον κόσμο, ο Afrojack, μαζί με την Glennis Grace, τον Wulf και μια κλασική ορχήστρα που αποτελείται από νεαρά ταλέντα, ο Afrojack θα δώσει μια συναρπαστική παράσταση στο Ρότερνταμ ως μέρος του συνθήματος «Music Binds Us». Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως οι Ολλανδοί διοργανωτές θα συνδυάσουν ηλεκτρονική με κλασσική μουσική.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η οποία θα αποτελείται από δύο μέρη, η κλασική μουσική και η ηλεκτρονική μουσική (ίσως το πιο γνωστό εξαγωγικό προϊόν της Ολλανδίας) συνδέονται μεταξύ τους. Στο πρώτο μέρος, η μουσική θα εμφανίζεται σε σκηνοθεσία του Ολλανδού σκηνοθέτη Tim Oliehoek. Ο Afrojack και η ορχήστρα θα ενωθούν μαζί με τον τραγουδιστή Wulf, στο κέντρο της πόλης του Ρότερνταμ και στο πιο διάσημο ορόσημο της, τη γέφυρα Erasmus. Στο Ρότερνταμ Ahoy, ο Afrojack και η Glennis Grace θα φέρουν την παράσταση σε ένα μουσικό κορύφωμα ζωντανά στη σκηνή.

Ο Gerben Bakker, ο Head of Show για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision λέει:

Η εμφάνιση θα ονομάζεται «Music Binds Us». Η μουσική συνδέεται, ειδικά σε αυτές τις εποχές. Οι DJ μας συνήθιζαν να πετούν σε όλο τον κόσμο για να συνδεθούν με το κοινό τους, το οποίο δυστυχώς είναι τώρα διαφορετικό. Με αυτήν την πράξη θα θέλαμε να στείλουμε ενέργεια από το Ρότερνταμ στην Ευρώπη και να επανασυνδεθούμε κυριολεκτικά. Όχι μόνο με τους θεατές αλλά και με δύο μοναδικά στυλ μουσικής: Η διάσημη ολλανδική μουσική χορού και ο ήχος της κλασικής ορχήστρας.

Ο Gerben Bakker είναι πολύ χαρούμενος για τη σύνθεση:

Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο που έχει να προσφέρει η Ολλανδία κατά τη διάρκεια αυτής της έκδοσης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Όχι μόνο με τον Afrojack αλλά και με κορυφαία φωνητικά ταλέντα όπως οι Wulf και Glennis Grace. Κατά τη γνώμη μου, ο Tim Oliehoek είναι επίσης ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες της Ολλανδίας. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα δημιουργήσει με αυτό το μοναδικό έργο. Η ορχήστρα αποτελείται από νεαρά ταλέντα και έχει διαμορφωθεί ειδικά για τον Μεγάλο Τελικό. Μετά από αυτήν τη δύσκολη χρονιά, ελπίζω ότι κατά τη διάρκεια αυτής της πράξης όλη η Ευρώπη μπορεί να ξεχάσει τις κακές στιγμές για λίγο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *