Eurovision 2021: To ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την παρουσία του κοινού στην Ahoy Arena!

Θετικά δείχνουν να είναι τα νέα σχετικά με την παρουσία κόσμου στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ και τα σενάρια διεξαγωγής του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Σήμερα η ολλανδική κυβέρνηση έδωσε το “πράσινο φως” για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού με κοινό, σε μια προσπάθεια που γίνεται στην Ολλανδία σχετικά με την ομαλή επαναφορά των κοινωνικών συναθροίσεων και εκδηλώσεων. Σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και ο φετινός Διαγωνισμός, ως μία δοκιμή του πως μπορούν να διεξάγονται μεγάλα events με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο.

Στην ανακοίνωσης της κυβέρνησης, η EBU υποδέχθηκε θερμά την απόφαση αυτή, με τον Martin Österdahl να δηλώνει:

Χαιρετίζουμε αυτήν την απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης και την πιθανότητα να προσκαλέσουμε τoυς fans να συμμετάσχουν μαζί μας καθώς επαναφέρουμε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο

Η ίδια η EBU, ωστόσο, υπογραμμίζει πως όλες οι αποστολές και οι συμμετέχοντες θα συνεχίσουν να ακολουθούν ένα αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο και θα απαγορεύεται κάθε επαφή με το κοινό.

Τι σημαίνει η απόφαση για τη διεξαγωγή;

Υπολογίζεται πως το κοινό θα είναι περίπου 3.500 άτομα, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκάστοτε show μόνο με αρνητικό τεστ κορονοϊού. Ο περιορισμός του αριθμού και των τεστ ισχύει για κάθε show, δηλαδή τόσο για τα 3 live (Α’ και Β’ Ημιτελικός + Μεγάλος Τελικός), όσο και για τις 6 πρόβες που προηγούνται των live.

Τέλος, όσον αφορά τα εισιτήρια, αυτά θα θα δοθούν προς διάθεση μέσα στον Απρίλιο, με τον αριθμό αυτών να εξακολουθεί να μην είναι συγκεκριμένος και θα βασίζεται στα τρέχοντα επιδημιολογικά στοιχεία της Ολλανδίας.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στην Ahoy Arena, στις 18, 20 και 22 Μάϊου 2021, με 41 χώρες να λαμβάνουν μέρος, ανάμεσα τους φυσικά η Ελλάδα και η Κύπρος!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *